Den britiske helseministeren: – Full granskning av hvordan covid-dødsfall registreres

16
Helseminister Matt Hancock utenfor 10 Downing Street i London. Shutterstock

Den britiske helseministeren Matt Hancock har beordret en full og høyt prioritert granskning av hvordan Public Health England (PHE) beregner dødsfall fra covid-19 i sine daglige rapporter. Dette skriver den britiske avisa The Independent.

Nyhetsmedier over hele verden bringer daglige bulletiner om hvor mange covid-19 dødfall det har vært siste døgn og siste 30 døgn. Disse tallene påvirker folkeopinionen og de påvirker de politiske beslutningsprosessene. Derfor vil man jo forutsette at tallene er korrekte og at de kan etterprøves.

Men så enkelt er det ikke. Professor Yoon K Loke, ved University of East Anglia og Carl Heneghan, professor i evidensbasert medisin ved Nuffield Department of Primary Care skrev i en artikkel 16. juli 2020 at PHEs måte å registrere covid-dødsfall på er slik at «enhver som noensinne har blitt registrert med viruset vil bli registrert som å ha dødd av det.»

De skriver at PHE tilsynelatende ikke vurderer hvor lenge det er siden testresultatet, eller om personen har fått vellykket behandling og blitt friskmeldt. «Enhver som har blitt testet som covid-positiv og så har dødd på et seinere tidspunkt, uansett dødsårsak, vil bli inkludert i PHE-statistikken over covid-dødsfall.»

Dette betyr, sa de to forfatterne i en kommentar at «en pasient som har testet positivt, men har fått vellykket behandling og blitt utskrevet fra sjukehuset, vil bli regnet som covid-død hvis pasienten dør av hjerteslag eller blir overkjørt av bussen tre måneder seinere.»

Dette gjelder England. I Wales, Nord-Irland og Skottland setter de en sluttstrek 28 dager etter positiv covid-test for å regne et dødsfall som et covid-dødsfall. Men også der teller man folk som har dødd med covid som å ha dødd av covid.

Dr Susan Hopkins fra PHE sier i en kommentar at det ikke finnes noen WHO-sertifisert måte å telle covid-dødfall på, så «I England regner vi med alle døde som på noe tidspunkt har testet positivt for covid-19, for å være sikre på at dataene er så komplette som mulig.»

Dette utsagnet synes å bekrefte det Loke og Heneghan sier i sin artikkel. Og når det telles på denne måten, er det ikke til å unngå at tallene for covid-dødsfall må være overvurderte. Det gjenstår å finne ut hvor mye tallene er blåst opp på denne måten.

Det er ikke bare i Storbritannia det er problemer med covid-statistikken. I USA hevdet senator Scott Jensen fra republikanerne i april 2020 at sjukehus og delstater fikk større tilskudd fra Medicare hvis et dødsfall ble registrert som covid-dødfall enn om det ikke var det. Påstanden ble sjekket av en rekke såkalte «faktasjekkere» og ble ansett som sann. Det er ikke påvist at det er blitt svindlet med rapporteringene.

Alt dette betyr at man må ta de daglige rapportene om covid-19 dødsfall med flere klyper salt. Tallene er beheftet med så mye statistisk usikkerhet at det kan hevdes at det er uforsvarlig å rapportere dem som om de var sikre som gårsdagens nedbørmålinger. Dette er såpass alvorlige saker, også for samfunnets framtid, at noe mer nøkternhet hadde vært å foretrekke.


Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

 1. Avatar for Dias Dias says:

  Død av, eller død med, er det store spørsmålet.

 2. Noen ganske få dødsfall, som ikke skyldes Covid-19, kan ha blitt registrert som Covid-19-dødsfall. Langt flere dødsfall, som ikke er registrert som Covid-19, skyldes Covid-19. Det viser overdødelighetstallene, som er den beste indikatoren for hva som reelt har vært innvirkninga av Covid-19 på folkehelsa.

 3. Covid 1984 er tidens super skam, men her i Norge så sier de rett ut at ingen dør av Covid, men Med Covid, noe Erna og FHI har gjentatt om og om igjen.
  Fox News sjekker også sykehus og samtlige reduserte da sine dødsfall med opptil 99%.
  I Brasil så tok en gruppe ekte journalister seg en runde rundt til sykehusene som ble rapporterte i fake stream media som rene krigstilstander med overfylte sykehus med Covid pasienter. Ikke en eneste en av sykehusene hadde så mye som en eneste Covid pasient, sykehusene var helt tomme.
  Samme ser vi mer resten av verden, journalister tok seg rundt i Mexico og akkurat samme der, krematriene som liksom brant dag og natt hadde ingen covid døde, alt bare en skam.

  Psykologi eksperter har sett på en covid fenomenet og sett på hvordan så mange kunne bli satt under mind controll, en hel verden livredd for noe de aldri har sett, bare hørt av andre eller lest på nett.
  Det har med hjernene og hvordan den reagerer på frykt.

  I UK hadde man gråtende sykepleiere som filmet med skjult kamera hvordan de drepte eldre pasienter med sprøyter og hjertekompresjon for å få opp dødstallene og få mer penger.

  Grunnen til at man ikke fikk besøke eldre mange steder var for at ikke folk skulle se hvordan de myrdet de eldre. Ikke for å redde dem.

  Testene har 82% feilmargin, mao så er det langt høyere odds om de hadde brukt krone og mynt, da ville de i det minste fått 50% rett.

  Det begynner å skje noe nå, ser selv de store mediene advarer nå mot Bill Gates som de kaller en gris som omgir seg med kjente pedofile og som er like lite troverdig som Dr Fucki.

  Stadig flere spør seg nå om det i det hele tatt eksisterer noe Covid 19 siden grafene passer perfekt med den årlige influensaen, bare langt færre dødsfall en normalt.

  Her kan en se på psykologien bak og hvorfor folks hjerne tror på ting de aldri har sett.

  https://www.youtube.com/watch?v=0jcYolxwXcQ
 4. Takk snille Mari :slight_smile:

  De har nå satt i gang utslettelsen av verdens kristne for alvor for å reise satans nye verdensorden.

  Alt går etter boka.

  https://www.eutimes.net/2020/07/western-christians-are-on-the-brink-of-the-same-catastrophe-which-befell-russian-christians-during-the-revolution/

 5. Avatar for Mari Mari says:

  Kristelige har alltid vært forfulgt. Et folkemord på 60 millioner Kristene blir ikke snakket om og de som gjør for et visst anti ord på seg for det er visst anti semitisk å tale om det. Hvem var det Romerne kastet til løvene?
  De få som våger å stå på Kristen lære blir straffet. Det jeg gjerne vil se at de som kaller seg selv Kristen må stå opp med rak rygg og bekjenne seg fryktløs i hans navn. Hva kommer det av at det er så få som våger å gjøre det? Kristendommen er nært ved å være fullstendig utslettet og de fleste som benevner seg Kristen gidder ikke å gjøre noe. Det må snu for Åpenbaring 3:15-16
  edit Glemte å nevne Lukas 10:19

 6. Avatar for Mari Mari says:

  Du glemte muligens å lese denne delen

 7. Så sant, så sant Mari, de fleste kristne i dag er vaffel kristne eller lykke kristne som bare bryr seg om penger og null empati for andre enn seg selv og sine.
  De vil bli spyttet ut som lunkne og ikke få adgang til det helligste.

  I mars 2014 var alle verdenslederne samlet på Satan møte for å planlegge fremtiden vår. en fremtid totalt blottet for frihet for menneskene.
  Alle som en bar illuminati pyramiden på brystet unntatt Obama.
  Hvorfor ikke han bar den vil alle snart få svar på.
  Alt startet med at de 200 falne landet på Mount Hermon og siden det så har de hatt en rekke gude navn oppigjennom historien, de har ventet og ventet på at teknologien skulle være på plass så de kunne ta over, siste kjente holdested var Egypt, de falne hersket som Faraoer. Derav er en Frimurerbibel 50% Egyptiske Guder, altså de falne som bla kastet fra ned fra himmel til jord.

  2020 er the AGE OF CHAOS, alt skal på plass i år, her kan du se hvordan store mengder kirker brennes hver eneste dag og aldri en notis i media engang, grunnen er at satanistene eier media.

  Sett av 15 min til denne her så blir alt mye lettere å forstå. :slight_smile:

  https://www.youtube.com/watch?v=-IYd3xW92og

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

8 flere kommentarer

Deltakere