– Hvordan vil den tredje verdenskrigen bli utkjempet?

4

James Corbett i The Corbett Report

Les: «Biosikkerhet» blir den nye politikken

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

 1. Hvordan vil den tredje verdenskrigen bli utkjempet?
  Hvis USA provoserer frem en storkrig med Russland, vil hele Russlands atomarsenal bli brukt mot USA og USAs allierte. Det er lite trolig, for personene som utgjør den globale storkapitalen kan ikke bo i en utbombet radioaktiv ødemark med det meste av jordens flora og fauna utryddet og ødelagt.

  Biovåpen som et konstruert virus, som elitene og de folkene de trenger for sin New World Order får vaksine i mot, lar flora og fauna være intakt og gjør ingen materielle skader, er derimot mer aktuelle for en WW3 som kanskje allerede er i gang.

  For aksepterer folk vaksinen for et virus som ikke tar flere liv enn et sesonginfluensavirus, les en biometrisk id som senere oppgraderes til en chip, trengs det ingen storkrig. Med en chip med biometrisk id koplet til en digital valuta, får styringsklassen full kontroll over individet. Da kan NWO implementeres raskt med en verden uten grenser styrt av kapitallovene, en valuta, en leder, et MSM uten alternativpresse og et verdensomspennende militærpoliti.

  Et militærpoliti som diskret vil “ta hånd om”, les eliminere brysomme, folk med lave sosiale poeng, “useless eaters” og all eventuell opposisjon. En frittgående chippet slaveklasse som ikke forstår at de er slaver får leve et liv i metropoler kontrollert 24/7 av AI så lenge de er profitable for herskerklassen.

 2. Mine kilder oppgir planer om bruk av atomvåpen og EMP våpen mot amerikanske mål for å innføre unntakstilstand++
  Formålet her er ikke å ta ned Russland, men USA, hvis vi skal tro Soros.
  Ole Dammegaard snakker om en massiv bølge av terroraksjoner i europeiske byer, som ble kansellert i siste øyeblikk.
  Jeg tror selv at VK3 som atomkrig vil bli avverget.

 3. Corbett mer enn antyder at den kalde krigen var en bløff. Fiendebildet av Sovjetunionen tegnet av vestlig presse og media, med samme eiere som av det privateide amerikanske krigsvåpen-industrien, har vært nødvendig for å kunne bruke halvparten av statbudsjettet til forsvars(angreps)budsjettet.

  Et forsvarsbudsjett som aldri har vært transparent, og som derfor har tillatt at flere hundre milliarder dollar har blitt borte hvert år, penger som ikke kan gjøres rede for (2300 milliarder dollar frem til 9/11). Det som hittil har blitt avdekket, er bla systematisk overfakturering fra 1945. Det militær-industrielle komplekset har gjort som de har villet siden de fant opp atombomben.

  Så hva har den globale storkapitalen brukt pengene til? Ikke gonzo-forbruk med flåter av diamant-besatte Rolls Roycer og eventyrslott, men kan det med god grunn antas at pengene har blitt brukt til de kostbare organisasjonene og nettverkene nødvendig for New World Order, en overtakelse av verden uten en storkrig?

  Så tette nettverk at de bare behøver å stramme grepet gradvis rundt en befolkning som vil befinne seg i NWO uten å forstå det, og derfor ikke protesterer mot å bli frittgående i et teknokratisk totalitært tyranni med en herskerklasse, styrings-klasse og en slaveklasse.

 4. Nettopp, deep state …
  De demokratiske institusjonene er bare fasade for deep state, slik at vi skal tro det er vi som bestemmer.
  Siste Bilderberger møte blir avhold mens folk er opptatt av George Floyd.

  Sierra City, CA — The annual private meeting of North American and European elites known as the Bilderberg Group announced this week that they would be holding their annual conference at Herrington’s Sierra Pines Resort in June of 2020. According to chairman Henri de Castries, the site was chosen due to its remote location and convenient helicopter landing area directly across from the resort.

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere