95% av covid-19 dødsfallene i Storbritannia hadde minst en underliggende alvorlig sykdom

0
De britiske helsemyndighetene bønnfaller folk om å tro på at dette vil gå over. Her fra Glasgow. Shutterstock

Fra Off-Guardian.

Over 95% av de døde i England og Wales hadde minst en potensielt farlig sykdom i tillegg til Covid-19 ifølge statistikk som er offentliggjort av engelske helsemyndigheter. Dette kunne har vært kraftig kost såfremt dette ikke hadde vært det samme mønsteret som fremkommer i flere andre land.

Her skal vi vise komorbiditets – statistikk (oversikt over parallelle sykdommer) hos Covid-19 pasienter. (Tallene finnes her.) Først de som er opplistet hvor Covid 19 er den eneste årsaken til dødsfallet delt opp etter alder:

Alder   0-19 år:      3

Alder 20-39 år:      32

Alder 40-59 år:      255

Alder 60-79 år:      551

Alder 80+       :      477

Dette er tallene for hele England og Wales fra starten av pandemien. Helt enkelt: Av de 27045 døde med Covid-19 på engelske sykehus (frem til 3.juni) hadde bare 1318 ingen tilleggssykdom. Det er mindre enn 5%.

Dette gjenspeiler nesten helt presis den statistikken som ble rapportert fra Italia allerede i mars måned.

Christopher Bowyers graf viser dette:

De store grønne stolpene er pasientene som døde med Covid -19 OG noen andre og alvorlige sykdommer. De små gule stolpene er de som døde døde med Covid-19 og ingenting annet.

I virkeligheten hadde 25 727 av de døde over 42 000 andre alvorlige sykdommer. Dette er nesten 2 for hver person. Dette er i overensstemmelse med rapporten fra Italia som fortalte at over 80% av de døde hadde minst 2 alvorlige sykdommer i tillegg.

Hvilke sykdommer dreier det seg om? Det vet vi ikke presis. Rapporten lister opp hjertesykdommer, astma, og demens blant noen. Men det listes opp nesten 19 000 andre tilstander som omfatter leversvikt, emfysem, AIDS, ALLE typer kreft og bokstavelig talt tusenvis andre tilstander.

Implisitt ligger naturligvis antagelsen om at det var disse som var den egentlige årsaken til dødsfallet og at COVID-19 egentlig ikke spilte noen direkte rolle i det hele tatt. I tillegg viser undersøkelser at PCR-tester av koronavirus kan ende opp med falske positive i opp til 80% av tilfellene, slik at det er faktisk mulig at flertallet av de døde ikke en gang hadde viruset.

Oversatt og bearbeidet av Knut Lindtner for Derimot.no.


Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.