95% av covid-19 dødsfallene i Storbritannia hadde minst en underliggende alvorlig sykdom

20
De britiske helsemyndighetene bønnfaller folk om å tro på at dette vil gå over. Her fra Glasgow. Shutterstock

Fra Off-Guardian.

Over 95% av de døde i England og Wales hadde minst en potensielt farlig sykdom i tillegg til Covid-19 ifølge statistikk som er offentliggjort av engelske helsemyndigheter. Dette kunne har vært kraftig kost såfremt dette ikke hadde vært det samme mønsteret som fremkommer i flere andre land.

Her skal vi vise komorbiditets – statistikk (oversikt over parallelle sykdommer) hos Covid-19 pasienter. (Tallene finnes her.) Først de som er opplistet hvor Covid 19 er den eneste årsaken til dødsfallet delt opp etter alder:

Alder   0-19 år:      3

Alder 20-39 år:      32

Alder 40-59 år:      255

Alder 60-79 år:      551

Alder 80+       :      477

Dette er tallene for hele England og Wales fra starten av pandemien. Helt enkelt: Av de 27045 døde med Covid-19 på engelske sykehus (frem til 3.juni) hadde bare 1318 ingen tilleggssykdom. Det er mindre enn 5%.

Dette gjenspeiler nesten helt presis den statistikken som ble rapportert fra Italia allerede i mars måned.

Christopher Bowyers graf viser dette:

De store grønne stolpene er pasientene som døde med Covid -19 OG noen andre og alvorlige sykdommer. De små gule stolpene er de som døde døde med Covid-19 og ingenting annet.

I virkeligheten hadde 25 727 av de døde over 42 000 andre alvorlige sykdommer. Dette er nesten 2 for hver person. Dette er i overensstemmelse med rapporten fra Italia som fortalte at over 80% av de døde hadde minst 2 alvorlige sykdommer i tillegg.

Hvilke sykdommer dreier det seg om? Det vet vi ikke presis. Rapporten lister opp hjertesykdommer, astma, og demens blant noen. Men det listes opp nesten 19 000 andre tilstander som omfatter leversvikt, emfysem, AIDS, ALLE typer kreft og bokstavelig talt tusenvis andre tilstander.

Implisitt ligger naturligvis antagelsen om at det var disse som var den egentlige årsaken til dødsfallet og at COVID-19 egentlig ikke spilte noen direkte rolle i det hele tatt. I tillegg viser undersøkelser at PCR-tester av koronavirus kan ende opp med falske positive i opp til 80% av tilfellene, slik at det er faktisk mulig at flertallet av de døde ikke en gang hadde viruset.

Oversatt og bearbeidet av Knut Lindtner for Derimot.no.


Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

 1. Det hevdes at svartedauen ikke ville ha vært så svart, om folk ikke hadde vært svekket på forhånd. Jeg vet ikke riktig hvem det er tenkt å trøste.
  Da er det mere grunn til å forfølge dette:

  At det i tillegg har rammet den bedrestilte del av befolkningen, har nok også bidratt kraftig til reaksjonen.
  Svenskene er i hvertfall ikke noe mer fornøyd med sin.

 2. “Sosial proof” (politisk korrekthet) brukes av media for å vurdere rett og galt. Det må oppdateres hver måned eller hver uke, og av og til hver dag. Det som er rett i forrige måned kan være feil denne måneden.

  Representantene for “social proof” er så full av selvmotsigelser at de ikke tåler debatt idag. Det er som å møte ei gatekatt på kokain

 3. Selvmord i Sverige koster Sverige mye mere enn corona (influensa). Det samme for drukning.
  Sånn kan vi fortsette med bilulykker, hjertesykdommer, kreft, diabetes, demens …
  Bare død av medisin koster Sverige en formue.
  Det du kaller for “behandling” er mest å holde folk syk resten av livet.
  Enhver kan se at Solberg, Skeie og Jensen har kronisk metabolske sykdommer. Det er typisk norsk å være syk kan du si. Når man spiser den maten REMA / RIMI / Kiwi / Prix er full av da blir man syk. Glem å snakke med legen om mat. De vet ikke mere om det enn ei ku.

 4. Så lenge vi har Staten Kostholdsveiledning basert på ikke-vitenskap, som obligatoriske regler overalt, blir resultatet garantert. Det går ikke bort bare med å slutte å tenke på det. Sjekk Solberg, Skeie og Jensen. Vi bør ikke tro at vi selv vil bli unntak.
  Alle Solberg, Skeie og Jensen har selvfølgelig minst en lege hver. Jensen hadde også personlig trener. 1000 personlige leger vil ikke hjelpe her. De vil fortelle det samme 1000 ganger.

 5. Og når leger i Italia ble oppfordret til å skrive Covid-19 som årsak til dødsfallet på dødsattestene hvis de antok det, har statistikk utifra disse attestene ingen medisinsk eller vitenskapelig verdi. I USA ble leger oppfordret til å skrive Covid-19 som dødsårsak uten laboratoriumrapport.

  Senator Scott Jensen som også er lege slo alarm om praksisen:
  "State Sen. Scott Jensen (R-Chaska), a practicing physician, sounded the alarm Tuesday about a CDC guidance that gives doctors the authority to include “suspected or likely” cases of COVID-19 on death certificates.

  Jensen said the document, which was sent to him by the Minnesota Department of Health, suggests that he could include a diagnosis of COVID-19 on death certificates even if there were no official lab results confirming the diagnosis".
  Kilde: Tennessee Star, med video.

  Dette har ført til at leger som har fylt ut dødsattester i USA, har ved flere tilfeller oppgitt Covid-19 som dødsårsak for folk som har dødd av skuddskader(!):
  "We currently do have some deaths that are being reported that are clearly from other causes”, Dr. Hutchison admits. “We have about five deaths, less than five deaths, that we know of that are related to obvious other causes. In this case, they are from gunshot wounds”.
  Kilde: Mynorthwest.

  Da bør det offisielle dødstallet for Covid-19 for alle land, 423 000, tas med en tønne salt, og det blir for ingenting å regne mot alle som vil dø på grunn av elendigheten som nedstengningen av verdensøkonomien vil føre til for mange hundre millioner mennesker.

 6. Avatar for pcwh pcwh says:

  Det er nok mer enn litt panikk blant diverse folkevalgte nå som fører til enorm overrapportering for å «rettferdiggjøre» hysteriske tiltak. Hvis vi har en uavhengig presse i framtiden vil den dømme dette året ganske hardt.

 7. Avatar for tjatta tjatta says:

  The Kathmandu post melder at 19 har dødd av Kovid. Hvor mange av disse som har hatt underliggende årsaker sies det ikke noe om, men man kan anta at det er en del. I samme periode har mer enn 1200 tatt selvmord, økonomien ligger i ruiner og det syntes ikke å være noen ende på nedstengningen

 8. Det finnes ingen corona virus, det er en skam akkurat som klimakrise og alt annet fra makteliten, det handler om å sette folk i frykt så de kan kontrolleres, et folk i frykt godtar hva det enn skal være av ekstreme politiske vedtak.

  Testene gir utslag på en type proteiner fra forurensning som mange har i kroppen, jo eldre du blir jo mer har du, derfor blir de eldre som dør lagt inn som covid dødsfall.

  Noen steder så myrder de rett og slett pasienter som er friske for å få opp covid dødsfallene så folk kan bli enda mer skremt.

  Her er noen svært modige sykepleiere som tok med seg skjult kamera på jobb som dokumenterte faenskapet.
  Tror ikke det er så ille i Norge, men jeg jeg vet jeg skal ha en utrolig god grunn før jeg drar innom et sykehus.

  I FNs agenda 21 så står det sort på hvitt at man skal narre folk til å ønske seg et globale diktatur, et helvete på jord med fake katastrofer.

  https://www.youtube.com/watch?v=kIngGuof9E0

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

12 flere kommentarer

Deltakere