Stedet der jihadistene planla et nytt «gassangrep» er funnet

1
Stedet der terroristene i HTS forberedte et nytt fingert gassangrep. Kilde Sana

Da den syriske hæren tok kontroll over den strategiske byen Saraquib i Idlib-provinsen, fant den også det stedet der terroristene planla å gjennomføre det neste fingerte «gassangrepet».

Syriske tropper oppdaget et rakettdrevet granat som inneholder et kjemisk stoff, en improvisert eksplosjonsanordning (IED) og utstyr for arbeid med farlige kjemikalier.

”Under en grundigere inspeksjon ved siden av væskebeholderen ble det oppdaget improvisert eksplosjonsanordning med de medfølgende ledningene. Utstyret vårt registrerte at det gule stoffet i beholderen er et kjemisk giftig stoff. Resultatene fra den foreløpige analysen, klor,» sier den syriske offiseren Hassan Bashir.

2. mars 2020 skal noen av terroristene fra al-Qaida-filialen HTS ha prøvd å ta utstyret i bruk, men de skal ha endt opp med å forgifte seg sjøl, sier en talsmann fra det russiske forsvarsdepartementet.

Her er noen av bildene fra funnet:

KampanjeStøtt oss

Kommentarer

  1. Mari says:

    For all del, fortsett! Plan en til og sørg for at de som betaler dere er til stede for kvalitetskontroll på levering av sine syke investeringer :rofl:

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere