Hva ser bankstrategene for seg som framtidas finanssystem?

0

I en sending med tittelen What is the Future of (Bankster) Finance? tar Jim Corbett opp forslaget fra sjefen for Bank of England, Mark Carney, om å erstatte dollaren som global reservevaluta med noe annet som «the banksters» kan kontrollere. Dette er også interessant fordi Carney nå er utpekt som «FNs spesialutsending for klima», og vil ha spesielt ansvar for finansiering av Agenda 2030. Strateger som Carney og de finansfyrstene som står bak ham har forstått at dollarens dager som reservevaluta er talte. En av løsningene de ser på er Facebooks såkalte Libra, elektroniske valuta.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Banner-Steigan-1024x546.png
Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Mitt-innlegg-7-1024x1024.png
KampanjeStøtt oss

Start diskusjonen på forum.steigan.no