Abby Martin: Gazas kamp for frihet

3

Aaron Maté fra The Grayzone intervjuer Abby Martin, grunnleggeren av The Empire Files. Hun er aktuell med en ny dokumentarfilm om Gaza: Gaza’s Fight For Freedom:

KampanjeStøtt oss

Kommentarer

  1. Men Abby Martin driver med smearing av Tulsi Gabbard.

  2. Mari says:

    Ja, jeg ble sjokkert da jeg så det men så fant jeg et annet interview hun gjorde, nemlig med selve Rosanne Barr der Abby omtalte henne som en modig menneskerettforkjemper selv om Rosanne er selverklært sionist. Så jeg må si at jeg er noe reservert til Abby Martin selv om jeg ærlig talt ikke har sett mye av det hun har gjort før de siste få måneder.

  3. Kanskje :japanese_goblin: @KjetilTangen kan kommentere at israelere drepte 183 demonstranter, og skadeskutte over 6.000 flere?

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere