Abby Martin: Gazas kamp for frihet

3

Aaron Maté fra The Grayzone intervjuer Abby Martin, grunnleggeren av The Empire Files. Hun er aktuell med en ny dokumentarfilm om Gaza: Gaza’s Fight For Freedom:

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

  1. Men Abby Martin driver med smearing av Tulsi Gabbard.

  2. Avatar for Mari Mari says:

    Ja, jeg ble sjokkert da jeg så det men så fant jeg et annet interview hun gjorde, nemlig med selve Rosanne Barr der Abby omtalte henne som en modig menneskerettforkjemper selv om Rosanne er selverklært sionist. Så jeg må si at jeg er noe reservert til Abby Martin selv om jeg ærlig talt ikke har sett mye av det hun har gjort før de siste få måneder.

  3. Kanskje :japanese_goblin: @KjetilTangen kan kommentere at israelere drepte 183 demonstranter, og skadeskutte over 6.000 flere?

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere