Hong Kong-aktivistene fikk opplæring av Oslo Freedom Forum allerede for to år siden

3
Opplæring i regimeskifte på Oslo Freedom Forum. Skjermdump fra BBC-reportasje.

Denne BBC-reportasjon viser at protestene i Hong Kong ikke er så spontane som man hevder. Noen av aktivistene fikk opplæring i å bruke demonstrasjoner som våpen under Oslo Freedom Forum allerede for to år siden.

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

  1. De gule vestene glimrer med sitt fravær. Vestlige anti-etablissement-aktivister i sin helhet glimrer med sitt fravær. -I en tid der nettopp anti-etablissements-aktivisme står sterkere i vesten enn den har gjort på lang tid. Oslo Freedom Forum produserer fake-aktivister som skal tjene elitens agenda rundt om i verden. Det stinker Soros!

  2. Minner om det berømte sitatet fra Project for a New American Century (PNAC) fra september 2000: "the process of transformation … is likely to be a long one, absent some catastrophic and catalyzing event - like a new Pearl Harbor. Vel, de fikk sitt Pearl Harbor. Her er en lenke til dokumentet:
    http://hvamenerpartiene.com/vedlegg/RebuildingAmericasDefenses.pdf

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere