Hong Kong-aktivistene fikk opplæring av Oslo Freedom Forum allerede for to år siden

3
Opplæring i regimeskifte på Oslo Freedom Forum. Skjermdump fra BBC-reportasje.

Denne BBC-reportasjon viser at protestene i Hong Kong ikke er så spontane som man hevder. Noen av aktivistene fikk opplæring i å bruke demonstrasjoner som våpen under Oslo Freedom Forum allerede for to år siden.

KampanjeStøtt oss

Kommentarer

  1. De gule vestene glimrer med sitt fravær. Vestlige anti-etablissement-aktivister i sin helhet glimrer med sitt fravær. -I en tid der nettopp anti-etablissements-aktivisme står sterkere i vesten enn den har gjort på lang tid. Oslo Freedom Forum produserer fake-aktivister som skal tjene elitens agenda rundt om i verden. Det stinker Soros!

  2. Minner om det berømte sitatet fra Project for a New American Century (PNAC) fra september 2000: "the process of transformation … is likely to be a long one, absent some catastrophic and catalyzing event - like a new Pearl Harbor. Vel, de fikk sitt Pearl Harbor. Her er en lenke til dokumentet:
    http://hvamenerpartiene.com/vedlegg/RebuildingAmericasDefenses.pdf

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere