Dette er Paris!

2

Dette er Macrons politisoldater på jernbanestasjonen Saint-Lazare.

KampanjeStøtt oss

Kommentarer

  1. SHO says:

    Jeg ser det var et aldri så lite innslag på NRK om De gule vestene fra Paris fordi klimademonstrasjonen pågikk samtidig.

    “Marsjen i Paris fant sted samme dag som protestbevegelsen de gule vester arrangerte nye demonstrasjoner mot myndighetene”.

  2. Dermed klarte NRK å antyde for seerne at det De Gule Vestene som ødela klimademonstrasjonen, og at de var voldelige. Dette for å sementere inntrykket som vestlig MSM gir av De Gule Vestene som voldelige antisemitter som nå ødelegger for klimaet også.

    At et fransk militærpoliti invalidiserer og skader folk i De Gule Vestenes demonstrasjoner nesten hver eneste dag har NRK og resten av vestlig MSM tiet om siden De Gule Vestene startet demonstrasjonene.

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere