Terrorens resultat: Religions- og innvandringskritikken strupes

35
Illustrasjon: Shutterstock
Ove Bengt Berg

Av Ove Bengt Berg.

Terror er et våpen for utålmodige intellektuelle, mente Lenin. Terrorangrepet i Bærum fra den kristne ekstremisten viser også noe annet viktig og velkjent: Terror virker mot sin påståtte hensikt. De en vil angripe, styrker seg politisk etter terror. Nå stormer de muslimske lederne fram og støttes for sine politiske krav om redusert kritikk av sin ideologi fra sympatisører og innvandringstilhengerne. Islamsk Råd Norge kan flytte sine politiske posisjoner lenger fram enn det som var mulig før terroren i Bærum.

Muslimsk terror viktigst og best organisert i Europa

Fordi en nordmann har stått for det største terroristiske massemordet fra høyre i Europa, er det lett å glemme at de som baserer sin terror på tekster fra Koranen har stått for mer enn 200 terrorplaner over hele Europa, og har gjennomført minst 65 av dem. Over 600 er drept av islams hellige krigere – før 2017. Litt politikk har det vært bak to av angrepene, i Paris mot et politisk satireblad og «dekadent jazz». Men i hovedsak er det vanlige mennesker på tog og tbaner som er drapsmålene for de hellige muslimske krigerne, som å kjøre ned tilfeldige folk på fortau og torg som i Barcelona, Berlin, Nice, London og Stockholm. «Drapstallene er dessuten langt lavere enn de kunne ha vært, fordi sikkerhetstjenestene har hatt sterkt fokus på trusselen fra jihadister gjennom 2000-tallet. De har stoppet mange massedrapsaksjoner, som planene om å sprenge flere fly fra Storbritannia til USA i 2006», skreiv Petter Nesser ved Forsvarets forskningsinstitutt. Politiets sikkerhetstjeneste PST mener i sin sikkerhetsvurdering for 2019 at mulige norske muslimske terrorister er best organiserte.

De islamske terroristene taper imidlertid ikke så mye politisk som de høyreekstreme. De har et virkelig stort bakland bak sin drapsgjerning: Både stater og «kalifater». De har også stor sympati og «forståelse» i Europa, særlig blant mange som regner seg som venstreorienterte. Når muslimene utfører terror er det fordi muslimene utsettes for hat og diskriminering. Det er «synd i dem», de er tvunget i «utenforskap» og de handler i forståelig desperasjon mot «europeiske Listhaug-er».

Men også islamsk terror styrker motstanden mot deres politiske mål;  islamsk styrte stater i Europa. Heldigvis. Flere stater i Europa tar nå muslimene så på alvor at de ikke bare skjerper kampen mot de voldelige organiserte gjennom sine statlige sikkerhetstjenester. Som i Danmark, Italia og Nederland settes foten ned ikke bare for terroren, men også for de ikke-voldelige reaksjonære politiske kulturkrava som kvinnefiendtligheten med den offentlige bruken av muslimenes mange kvinnelige politiske fangedrakter som hijab, nikab og burka. I Akershus er nikab forbudt på skolen.

«Farleg på sine eigne måter»

Etter det bibelsk inspirerte drapet og det heldigvis mislykka terrorforsøket i Bærum, reises det nå med fornya styrke et allment krav om kraftig redusert ytringsfrihet fra hele det muslimsympatiserende og innvandringsentusiastiske humanitære politiske komplekset. Med Antirasistisk Senter i spissen. Et permanent krav de bare har venta på å framsette enda  sterkere når situasjonen byr seg som nå. Påstanden om at ytringer  i praksis automatisk fører til handlinger, får som ønsket konsekvens sensur og ytringsforbud av alle ytringer. Egentlig ment mot aktiv voldsoppfordring, men kravet deres rammer vidt og upresist. All diskusjon om religion, islam og innvandring er «Farleg på sine eigne måter», som Øyvind Strømmen, MDGs førstekandidat i Hordaland skriver på nrk ytring 13. august. Om terrorangrepet i Bærum skriver Strømmen: «Det er eit produkt av eit breiare, meir folkeleg muslimhat. Eit muslimhat som ikkje skyt seg inn i moskéar eller hyller terror, men som er farleg på sine eigne måtar».

Det ligger omfattende innskrenking av ytringsfrihet til grunn for et sånt altomfattende finmaska skyts som «Farleg på sine eigne måter» som Strømmen påstår. Det faller naturlig inn i et langvarig felttog mot debatt om en politikk de ivrer sånn for at de ikke vil ha motforestillinger til den. Som kampen for islams politiske samfunnskrav, om økt innvandring og flerkulturen sin. Jamfør oppropet fra 2016 undertegna  av blant andre Islamsk Råd Norge, Ervin Kohn, Lars Gule, Thomas Hylland Eriksen og Lena Larsen. 

Ytringsforbud hindrer ikke terror

Å hindre enkeltindivider å drepe hvemsomhelst nårsomhelst hvorsomhelst, er i praksis umulig. Oppfordringer til vold, til tilfeldig terror, kan en umulig hindre ytret. Bare ytringer som denne. Heller ikke er det mulig å hindre at noen skaffer seg våpen. De nærmest religiøse og politiske krava om bare å tillate ytringer som tilfredsstiller kravet til «absolutt renhet» er krevd med økende styrke fra 2016. Krav som har som konsekvens å kneble ytringsfriheten mest mulig.

Hat kan fungere utviklende

Albert Schweitzer vedgikk at fordelen av også å akseptere hat, hadde vært en drivkraft i å kritisere og endre kristendommen. Kravet om forbud av kritikk av religionene har vært religionsledernes viktigste krav de siste to tusen åra. Som Marx skreiv: Religionskritikk er forutsetninga for enhver kritikk, av kritikk både av samfunn og vitenskap. Både Bibelen og Koranen har drap som påbud mot religionskritikk. Galileo Gallilei blei fengsla av Paven for påstanden om at jorda gikk rundt sola, noe som brøyt med kristendommens «naturvitenskap».

Jo mer terror, jo mindre ytringsfrihet

Etter Bærums-terroren står kampen om hvilke nye samfunnsrettigheter muslimene kan erobre, og i hvilken grad ytringsfriheten reduseres. Igjen tillate nikab i skolen i Akershus? Hvor vil grensene for påstått rasisme, kritikk for tilpasning i Norge til islams politiske krav og motstand mot den liberale innvandringspolitikken settes, ytringer som er «Farleg på sine eigne måter»?
Politikken til det statsfinansierte humanitærpolitiske komplekset har lenge vært klar: Målet er å likestille kritikk av religionen islams politiske krav og oppfordring til terror.

Jo flere terrorangrep mot muslimer, jo bedre vil de lykkes.

Denne artikkelen av Ove Bengt Berg ble først publisert på Politikus.

KampanjeStøtt oss

Kommentarer

 1. Johnny says:

  Ove Bengt Berg har helt rett, når du tyr til vold har du tapt “diskusjonen”, du klarer ikke å argumentere slik at folket lytter!

 2. Berit says:

  Oppfordring til samling

  Nå skal dere høre litt på meg ……

  Vi er villige til å forsvare det som er vårt …. Til det trenger vi sterke unge menn, både dumme og intelligente. Alle teller like mye når det gjelder å forsvare landet vårt mot inntrengerne ……

  Vi vil få se stadig flere episoder der slike som Manshaus vil prøve å gjøre noe …… Han greide å få oppmerksomhet om saken, men ikke noe mer fordi han stod alene i det han gjorde der og da – og det var kanskje like greit, for å skaffe inntrengerne martyrer og helter trenger vi absolutt ikke !!!

  Å gå til krig mot inntrengerne ganske alene er alt annet enn lurt. Og det er heller ikke på denne måten vi må gjøre det ……

  At han var psykisk ustabil er én ting, men han var i tillegg trigget av inntrengernes grenseløse frekkhet og holdt ikke ut å svelge det i seg lenger …. Vi er mange som ser på denne frekkheten dag etter dag, men vi som er friske greier å holde det sammen og venter tålmodig til vi er mange nok og samlet nok ……

  Hvordan skal vi få returnert de som ikke hører til her i Norge, Norden og Europa forøvrig?
  Politikerne vil ikke returnere inntrengerne fordi disse feige og egoistiske politikerne har noe å tjene på at folket er splittet ……

  Altså må vi som er av det sunne nasjonale sinnelag gå sammen og forlange at inntrengerne blir returnert !!!

  Om ikke returneringen starter innen kort tid er borgerkrig uunngåelig resultatet og vil være vår eneste mulighet til å få fjernet inntrengerne og det vil bli en skitten affære ……

  Våre sterke unge menn, i særdeleshet de i motstandsbevegelsen, er velkomne til å delta i redningsaksjonen for vårt kjære mor Norge ….

  Jeg la dette innlegget på FB.
  Men det ble rapportert av venstrerøkla med én gang … Utestengelse i 24 timer ble resultatet denne gangen ……
  På Resett prøvde jeg også å legge det inn, men de feigingene vågde selvsagt ikke å ta det inn ……

  Dagen etter våknet jeg til en unnskyldning fra FB der de sier at det ovenforstående innlegget likevel ikke brøt med FBs «standarder» (mine hermetegn) ….
  Likevel måtte jeg vente de fulle 24 timene før jeg fikk poste igjen ……

 3. AnneBrit says:

  Manhaus var ingen terrorist, siden han skjøt ste-søstern først, så var han nok allerede i helvete, i egen øyne.
  Han hadde latt alt håp fare…

  At innlegget ditt skulle bli sensuret er absurd. Skriv her du, Berit - vi synes du er svært moderat.

 4. SHO says:

  Du høres helt manisk ut.

  Har du aldri hørt om at aksjon kan skape motreaksjon?

  Hva er egentlig problemet med at feks politiet setter i gang prosjekt mot gjengdannelse uavhengig av gjengmedlemmenes hudfarge?

  Dette kan dreie seg om ulike gjenger/grupper slik som feks Bandidos, Young Gun, pakistanske gjenger, afrikanske gjenger, bydelsgjenger, nazi-grupper etc. Flere av disse gruppene kan tenkes å samarbeide. Det kan være gunstig at politiet bekjemper både terrorplanlegging, maifia-virksomhet og gjengdannelse da det være visse forbindelser mellom disse.

 5. runeulv says:

  Jeg spurte om du hadde noe bevis på at det gikk begge veier, og svaret på det er nei, siden du kommer med svada, i steden for å poste videoer av hvite som begår vold mot ikke-hvite.

  Hvilke kriminelle nazi-gjenger er det snakker om? De som ikke eksisterer annet enn i hodene til de hjernevaskede?

 6. runeulv says:

  Fordi de ville mistet jobben for å være rasister om de lot dem få holde på, og så straffet de for de ulovlighetene de begikk, slik som de gjør med alle de andre kriminelle gjengene du sammenligner de med.

  At Odins soldater behandles anderledes enn alle andre grupper i samfunnet, er 100% bevist på at nasjonalister undertrykkes politisk.

  NB Borgervern er lov i Norge!!! Båtfolket har det hele sommeren over hele Norge.

  Så hvorfor sier du at at nasjonalistiske organisasjoner er kriminelle gjenger? Selv om vi godtar denne kategoriseringen, så behandles ikke organiserte nasjonalister på samme måte som kriminelle gjenger, da kriminelle gjenger får holde på i Norge, men politisk organisering av nasjonalister ødelegges.

  Jeg vil også nevne at du er et eksempel på hvorfor ensom ulv terrorisme ikke har negative sider for de massivt undertrykkede, da du har svelget MSM løgnene med hud og hår.

 7. En person i åpenbart psykisk ubalanse har drept sin lillesøster. Fryktelig, og skadet andre i et angrep på en moské, som er meget alvorlig. Men den medie-overflaten dette har fått, står ikke i det hele tatt til udåden. De store avisene og NRK og TV2 snur og vender på dette til saken har gått helt ut av proporsjoner, det blir utnyttet for alt det er verdt.

  At personen som har begått ugjerningene er hvit, blir fremhevet spesielt i media. Nyhetsoppleserne på norsk, tysk og engelsktalende fjernsyn åpner første setningen med å si en hvit har begått terror mot muslimer. Men når muslimer begår terrorisme mot den hvite vertbefolkningen, terroraksjoner som det er mange flere av, blir etnisitet ikke nevnt, og apologetene skynder seg å si at vedkommende er ekstremist og overhodet ikke representerer den alminnelige muslim.
  Men når MDGs førstekandidat kommenterer angrepet i Bærum sier han uten å kunne ha hold i det at “Det er eit produkt av eit breiare, meir folkeleg muslimhat”. Altså antyder han at angrepet har bred støtte i den hvite vertbefolkningen.

  “Utenforskapet” er ikke noe de er tvunget til, det er selvvalgt for de fleste, de lever i parallellsamfunn fordi de ikke vil ha noe med de kristne vertbefolkningene hvis de ikke må. At mange av barna ikke kan snakke norsk når de begynner på skolen, er fordi mange av foreldrene ikke vil omgås andre med en annen religion enn dem selv. At mange av dem da forlater grunnskolen som funksjonelle analfabeter er ikke skolens skyld som apologetene deres påstår, men parallelltilværelsen de lever i.

  Dette er akkurat det som den globale storkapitalen som står bak masseinnvandringen fra MENA land har planlagt, sosial uro, motsetninger og kriminalitet har strukket bla ordensmakten i vertlandene til over bristepunktet, og det av MENA land innvandrere som ikke utgjør mer enn ca 10% av befolkningen. Økonomiene utmattes, og landene er snart under administrasjon av Verdensbanken og IMF.

 8. runeulv says:

  Når poenget er å gjøre hvite til minoriteter i egne land, blir det rett og slett forståelig hvorfor MSM kjører denne linjen.

  Ofrene for invandrervold, terror og voldtekter presenteres heller ikke, da det også kan føre til innvandringsmotstand. men innvandrerofre gis stor mediadekning.

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

27 flere kommentarer

Deltakere