Raja, Raqqa og de gode hjelperne

0
Abid Raja. Skjermdump fra hans Twitterkonto.

Av Eva Thomassen.

Abid Raja fremstår som den ubestridte posøren i norsk politikk. Ingen norsk politiker er så dristig som Raja når det kommer til å sole seg i glansen av seg selv. Han er en vandrende politisk Duracell-kanin. Han tør der andre tier. Så hva er det han tør? Han pakker ikke inn regjeringens politikk. Han bare synliggjør norsk politikk i Syria. Raja avslører den ad hoc politikken Solberg-regimet fører. Raja tør gå ned i spagaten og samtidig snakke med begge sider av munn. Det er ikke like lett for Solberg å gjøre. Selv om Solberg later som hun står oppreist viser Raja at hun ligger nede. Død som politiker.

Så hva sier Raja som Solberg ikke sier? Ingenting annet enn det Solberg sier eller ikke sier. Mener eller ikke mener.

Muslimhat

Den ene dagen snakker Raja om muslimhat i Norge. At den norske befolkningen med lite pigment hater muslimer med mer pigment. Raja bedriver med omvendt rasisme. Neste dag vil han hente hjem norske muslimhatere fra Syria. Hvorfor kaller jeg de norske ansiktsløse kvinnelige terroristene for muslimhatere? Fordi de hater muslimer. De dro til Syria for å drepe muslimer. De fleste som er drept av terrorister i Syria er muslimer. De dreper muslimer som ikke støtter IS.  I Syria har norske muslimer drept syriske muslimer. I tillegg har norske muslimer drept kristne, jøder, drusere, uskyldige barn, kvinner, menn i Syria.  Skulle ikke det holde for Raja? Åpenbart ikke.  Raja bedriver politisk  aktivisme som bigeskjeft .

Talsmann for en norsk kvinnelig terrorist i Syria

Vi er blitt fortalt at et av barna til en av de ansiktsløse norske kvinnelige IS terroristene i interneringsleiren al-Hol er syk og trenger medisinsk behandling. Han bør hentes hjem til Norge mener moren til barnet, advokaten til barnet, en lege i Norge, familien til denne terroristen og Raja. Ingen av overnevnte har sett barnet eller undersøkt barnet. Alle baserer seg på hva familien til denne terroristen forteller…som har snakket med datteren i Syria. De er sikre på at hun vil ønske å gå tilbake til et vanlig liv dersom hun kommer tilbake til Norge, og tror ikke hun har blitt radikalisert hverken av de andre IS-kvinnene i al-Hol eller gjennom å leve i IS’ kalifat i Syria.

Hvor naive går det an å bli? Å ha levd i dette terrorkalifatet siden 2012 etter frivillig å ha reist til Syria for å bli en del av en terrorgruppe er en farlig cocktail som ikke akkurat renser sinnet for hatet mot ikke troende. I Syria eller her hjemme.

Raja har hatt familien til IS- terroristen til samtale på kontoret sitt på Stortinget (!). Dette møtet har resultert i at Raja vil gjøre et unntak fra tidligere standpunkt om at han ikke vil hente hjem norske terrorister fra Syria. Kun barna. Men har skiftet mening.

VG er med på dette møtet hos Raja på Stortinget.

Hente – ikke hente – hente noen – hente ingen. Ifølge Raja gjør han et unntak for denne terroristen. 

Hvorfor har du snudd i denne saken?
Til tross for at han tidligere har vært klar på at IS-kvinnene ikke bør hentes hjem
» Mitt og Venstres utgangspunkt har hele veien vært å hente hjem alle barna. Det står jeg fast på fremdeles. Det at det ser ut til å være umulig å redde denne alvorlig syke fireåringen uten at moren blir med, er hovedårsaken til at jeg snur», sier Raja. 

Raja mener regjeringen bør gjøre det søstrene til den ansiktsløse terroristen  ber om – et unntak i akkurat denne saken.

Fra leiren der hun nå sitter, har hun forklart at hun angret seg med en gang hun kom til Syria, og at hun i flere år forsøkte å rømme fra IS-området. Faren hennes har fortalt til VG om hvordan han i årevis jobbet for å få datteren og barnebarna ut av IS-området, og til slutt lyktes etter å ha betalt løsepenger. Det er regelrett terrorfinansiering å gi penger til terrorister slik faren her har gjort. Jeg lurer på hvordan han helt konkret har overlevert pengene til terrorister i Syria.

Plakat avdekket i Idlb

IS-kvinnen har fortalt familien at hun ikke visste hva hun dro til da hun ble med den kjente, norsk-chilenske islamisten Bastian Vazquez til Syria i slutten av 2012. Har Raja spurt familien hva denne søsteren livnærte seg av? Hvor fikk hun penger fra dersom hun som hun hevder bare sto over grytene? Hun sier hun laget mat. Hvem betalte maten? Hvor bodde de? Hvor bodde de egentlige eierne av huset? Hvorfor laget hun barn med flere menn? Hvorfor tar hun ikke av seg niqaben og hanskene når hun sier det hele var en misforståelse?  Hvorfor snakker hun ikke om massemorderen hun var gift med? En av de desidert verste terroristene i Syria- som visstnok drepte sønnen til en annen norsk kone han var gift med. Som resulterte i at han selv ble drept.

Ingen sikkerhetsrisiko?

Raja «føler seg trygg på at hun ikke utgjør noen sikkerhetsrisiko for Norge etter å ha hørt det faren og søstrene forteller.»

Denne norske ansiktsløse terroristen er ettersøkt og er under etterforsking av PST. Hun har vært medlem av IS og andre terrorgrupper siden 2012 (!) og således begått terror etter norske straffelover, §136a: Deltakelse eller hensikt om deltakelse i IS.  Det er rimelig drøyt av en norsk politiker å hevde at en terrorist fra IS ikke vil utgjøre noen sikkerhetsrisiko for Norge etter å ha snakket med familien hennes…Hvordan kan Raja i det hele mene dette? Er Raja naiv? Neppe. Han vet hva han gjør. Men, hvem snakker han på vegne av i denne saken?

3 juni 2019 mente Raja dette:

«Jeg føler ikke noe politisk kall for å hjelpe disse kvinne. De dro ut selv for egen maskin og får eventuelt komme hjem for egen maskin, sier han og legger til at han håper de blir «straffeforfulgt på strengeste måte og får sin straff som fortjent».

I 2018 mente Raja dette:

Mer enn 100 missiler ble avfyrt mot mål i Syria i en koordinert aksjon mellom USA, Storbritannia og Frankrike natt til lørdag.

Venstres forsvarspolitiske talsperson, støtter angrepet.

– Verdenssamfunnet bør ikke, og skal ikke, sitte stille og se på at diktatorer, despoter og menneskerettighetsforbrytere bruke kjemiske våpen mot sivile. Menn, kvinner og barn er blitt uskyld rammet, de har blitt gasset ihjel av det syriske regimet, sier Raja, som sitter i utenriks- og forsvarskomiteen på Stortinget.

– Jeg mener det var riktig  å sende 100 missiler innover Syria. Som garantert dreper barn, kvinner og menn.

Slutt på veto i Sikkerhetsrådet

Raja vil reformere sikkerhetsrådet i FN slik at Russland ikke fikk mulighet til å stanse vestlig invasjon av Syria. Raja vil drepe muslimer, kristne, jøder, drusere, uskyldige barn, kvinner og menn uforstyrret. Internasjonale lover og folkeretten er for Russland, ikke for «verdenssamfunnet». Fra Dagsavisen:

– Jeg mener vi bør starte debatten om at Sikkerhetsrådet bør reformeres. Det kan ikke være slik at ett land kan nedlegge veto mot resten av verdenssamfunnet. Som Russland gjør.

Jeg mener at Norge i internasjonal sammenheng bør ta initiativ til en reform av Sikkerhetsrådet, hvor man får lagt vekk denne vetoretten.

Særlig fordi vi ikke har en krigshistorie, som amerikanerne, britene og franskmennene. Vi kan bringe med oss både vår kristenhumanistiske kulturarv og vår måte å løse konflikter på. Det vil ikke si at vi alltid skal bruke militærmakt. Men det vil heller ikke si at vi aldri skal bruke militærmakt, sier han. Angriper vetoretten i Sikkerhetsrådet

Kvinnelige terrorister fra IS

Det sitter 70 000  kvinnelige terrorister med barn fra 60 land i denne interneringsleiren Al-Hol- nord i Syria. ALLE sier det samme. De ble lurt. De vil hjem. Alle sier de ble lurt. Alle lyver.  Siden de vil hjem nå etter IS raknet og ikke før må jo bety at det ikke var så verst å ha blitt «lurt» allikevel?…Alle skyver barna sine foran seg. Hvis livet i dette i IS kalifatet var så grusomt hvorfor i all verden fødte de barn hver 9. måned? Med den ene mannen etter den andre. Disse damene var motoren i IS. Føde neste generasjon jihadister, holde mannen med rene klær, mat og sex og som binæring å være «bunadspoliti» og angivere.

Terrortrusselen

I følge PST er det ekstreme islamister er fortsatt den største terrortrusselen mot Norge. Politiets sikkerhetstjeneste er krystallklare: At man har laget mat og passet barn er ingen unnskyldning dersom man har sverget troskap til den islamske staten (IS).

Den kvinnelige norske terroristen Raja mener ikke er en sikkerhetsrisiko for Norge viser bare hvilken sikkerhetsrisiko Raja er for Norge.

I tillegg  støtter Raja regimeskiftekrigen i Syria. Han støtter drap begått av norske muslimer på syriske muslimer.  Å ikke støtte den syriske hærens kamp mot terror er det samme som å støtte Al-Qaida/IS.  Da blir det kanskje ikke så vanskelig å gå god for den norske terroristen?

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.