Epstein-skandalen kan bli mye større enn den er allerede

9
Jeffrey Epstein eier ei øy i øygruppa Jomfruøyene. Dit fløy han kjendiser på den såkalte Lolita Express. Foto: Shutterstock

Den såkalte milliardæren Jeffrey Epstein er arrestert og siktet for sex-trafikk med jenter ned til 14-årsalderen. Hjemmet hans på Manhattan, som er et av de største private husene der, er blitt gjennomsøkt av politiet og er satt under bevoktning. Dette skriver New York Times. Han er også siktet for å ha betalt en del av jentene for å rekruttere andre unge jenter til sextrafikken. Blant omgangsvennene til Epstein er Woody Allen, Bill Clinton og kronprins Mohammed bin Salman i Saudi-Arabia.

Når vi skriver «såkalte milliardær» så er det fordi ingen egentlig har klart å påvise hva formuen hans består av eller hvordan han egentlig har fått tak i de eiendommene han disponerer over, skriver Bloomberg. Huset på Manhattan ble kjøpt for over 13 millioner dollar av Leslie H. Wexner, eieren av Victoria’s Secret og av mange ansett som en agent for Israel. Men der er ingenting som viser at Epstein drev en virksomhet som kunne ha gjort ham til milliardær. Som en kritiker sa: «Han har aldri solgt noe annet enn unge jenter.»

Antakelig har Wexner gitt huset til Epstein, for det finnes ikke salgsdokumenter på det. Det er også registrert eiendommer på ham i New Mexico, Paris og på Jomfruøyene, der han eier ei øy. Han har også en dyr eiendom i Palm Beach. Karrieren hans begynte i finanshuset Bear Stearns og gjennom dem gikk han raskt til topps. Han har sjøl sagt at han «samler på mennesker, innflytelsesrike mennesker».

Og det er ingen overdrivelse. Manga av dem har han flydd til på sitt private Boeing 727-fly, også omtalt som Lolita Express, til Jomfruøyene. En av gjengangerne på Lolitaekspressen er Bill Clinton, som ifølge flyloggen har vært passasjer 26 ganger.

Mange rike og mektige folk går nå rundt og frykter hva som vil komme ut av politiets undersøkelser. Det er kjent at Epstein holdt seg med en liten svart bok som inneholdt hans viktigste kontakter. På den lista finnes folk som Ralph Fiennes, Alec Baldwin, David Blaine, Jimmy Buffett og Courtney Love; mediefigurer som Charlie Rose, Mike Wallace og Barbara Walters; Israels tidligere statsminister Ehud Barak, Tony Blair, prins Andrew og industrimagnaten David Koch. Donald Trump skal også en gang ha vært passasjer på Lolita Express, men det er neppe han som vil ha de største problemene hvis dette rules opp i stor skala. Derimot kan hans arbeidsminister Alexander Acosta ha større grunn til bekymring.

Vi må si «hvis det rulles opp». for her er det så mange mektige folk involvert at de kanskje vil være i stand til å blokkere undersøkelsen eller lede den på blindspor. Kanskje. På den andre sida ser det ut til at politiet mener alvor nå. I en dårlig skjult trussel har de bedt mektige mennesker om å fortelle politiet hva de vet, «før vi kommer til dere».

En talsmann for Bill Clinton sier at ekspresidenten har vært «totalt uvitende» om Epsteins «forferdelige forbrytelser», og alle vet jo hvor mye Clintons ord er å stole på i slike sammenhenger.

KampanjeStøtt oss

Kommentarer

 1. runeulv says:

  De har publisert at de har funnet pedoporno i mengder hos Epstein, og det slipper han ikke unna, men spørsmålet er om Epsteins venner slipper unna.

  Når det gjelder Trump, så forsøker demokratene å knytte ham til Epstein, men han har nok kun flydd med Epstein fra Paris til NY en gang.

 2. paven says:

  Mektige venner? Når man gjør et billedsøk på Clinton Epstein får man opp Trump Epstein
  https://www.google.no/search?q=clinton+epstein&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjlu8j3-KnjAhWOIZoKHZmoDaYQ_AUIECgB&biw=1440&bih=780&dpr=2
  Vår hjemmelige presse har også bidratt til å latterliggjøre pedo anklager mot Clintons
  “Konspirasjonsteoretikerne viser blant annet til de mange epostene fra Hillary Clintons private server og hevder at de er fulle av kodede referanser til kidnapping, overgrep og barneprostitusjon”.

 3. paven says:

  “Vi vil ikke tillate at noen aspirer til makt uten at vi har noe dritt på de”
  Fritt etter Zions vise protokoller

 4. AnneBrit says:

  “the hidden camera and the twelve-year old girl” som Immortal techniqe rapper.

  Forskjellen er om du hykler eller ikke.

 5. Et Red Flag I denne saken, er at en datter til James Comey er aktor i denne saken. Og alle vet hva han synes om Trump. Til Clintons har han et helt annet forhold.

 6. runeulv says:

  Hun er visst så langt ned på rangstigen at det ikke spiller noen rolle.

 7. Men hvorfor eksploderer denne saken i msm akkurat nå på dette tidspunkt?
  Det er det første som slår meg, dette er ikke akkurat nytt.

  Epstein er bare den ene (egg-formede)toppen av det ene isfjellet…
  Et konglomerat av mørke dystre heslige isfjell…

  https://www.fulcrumnews.com/

  https://www.zerohedge.com/news/2017-01-25/clinton-silsby-trafficking-scandal-and-how-media-attempted-ignorecover-it

  Bare for å nevne noen, lista kunne sikkert vært gjort lang nok til å gå rundt ekvator 3 - 4 ganger… og hvis det eller podestas wikileaks ikke overbeviser deg, kan man jo prøve et bildesøk på «Podesta Art»

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere

Historisk kommentararkiv

9 KOMMENTARER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.