Bjarne Berg Wig: – Vi trenger steigan.no

0
Bjarne Berg Wig

Det trengs alternative medier som graver fram fakta som viser oss hvordan vi bedras av stormaktene, den lille en-prosenten en som eier krigsindustrien, de store mega konsernene og media. Mot Dag og steigan.no er riktig initiativ til riktig tid! Jeg støtter fullt ut og oppfordrer mange til både å bidra økonomisk, og til å være gode kritiske lesere og skribenter.


KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelVladimir Zelenskij og Vladimir Putin er enige om å forhandle
Neste artikkelHaaretz: Jeffrey Epstein var i økonomisk partnerskap med tidligere israelsk statsminister
Bjarne Berg Wig er fagbokforfatter med organisasjonsteori som spesialfelt. Han har blant annet gitt ut boka Lærende organisasjoner - på vei mot organisasjon 5.0. Andre av hans bøker finner du her: https://www.ark.no/forfattere/bjarne-berg-wig