Erik Plahte: steigan.no skriver om kreftene bak krigene og krisene

0
Antropocene. Fra Cloud Forest Gallery i Singapore. Concept Anthropocene and impact on our ecosystem. Shutterstock.
Erik Plahte

Av Erik Plahte.

steigan.no skriver om de kreftene som ligger bak de nyhetene de etablerte mediene skriver om — eller holder tett om. Hvilke krefter er det f.eks. som driver USA til stadig nye kriger og militære provokasjoner? Hvorfor må den kapitalistiske vekstøkonomien med nødvendighet rasere natur og miljø?

Dette og mye annet skriver en lang rekke skribenter om på steigan.no, og du kan lese alt helt gratis om du vil. Men du kan også bli med på laget og tegne deg for et månedlig bidrag. Stort eller lite, det vil bidra til at steigan.no blir enda bedre og når ut til enda flere.

KampanjeStøtt oss

Start diskusjonen på forum.steigan.no