Att läsa Steigan

1
Lasse Diding taler under utdeling av Leninprisen.

Av Lasse Diding.

I ett allt smalare och alltmer styrt och av makten reglerat medielandskap är Mot Dag idag även för oss svenskar omistlig läsning i våre försök att förstå världen och människorna lite bättre. Att någon åtar seg hästjobbet att året om nattetid skanna av nyhetsflödet via en maktkritisk raster är förstås otroligt privilegierat för oss läsare. Under de fem år jag har följt Pål Steigans prosjekt har ambitionerna ständigt vuxit och självklart måste alla vi som inser nödvändigheten av detta försöka hjälpa til. Ett första enkelt steg är förstås att bli månadsgivare så att Mot Dags röst kan fortsätta att växa sig allt starkare. Bara tillsammans kan vi hota makten och försöka göra jorden till en lite bättre plats att bo på.

Lasse Diding

Også andre svensker støtter steigan.no, vil du være med, så klikk her!

Kajsa Ekis Ekman under en generalstreik i Hellas.
KampanjeStøtt oss

Kommentarer

  1. Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle få Steigan på den mentale “helte-veggen” min, men der henger han altså.

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere