Undertrykkinga av de gule vestene uten sidestykke i Frankrike

3
Fra de gule vestenes demonstrasjon 1. juni 2019.

Det er utstedt mer enn 10.000 politianmeldelser mot de gule vestene i Frankrike på et halvt år. Mer enn 4000 mennesker er påført skader, mange av dem svært alvorlig. Undertrykkelsen av de gule vestene er dermed uten sidestykke i fransk og europeisk etterkrigshistorie. Og dette skjer uten at politikere protesterer og uten at de store mediene retter noe kritisk søkelys mot det. 1. juni var det 29. lørdag på rad at de gule vestene demonstrerte i Frankrike. Her er noen inntrykk fra demonstrasjonene.

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

  1. Jeg lurer på om Macronen forsto hva slags katastrofe-område lord Roth serverte ham? Sannsynligvis har han en stilling som venter, der han kan bruke tiden til å slå golf mot fyrstelig betaling, eller noe i den dur.
    Jeg kan ikke se for meg en fortsettelse som politiker.

  2. Avatar for ABC ABC says:

    Økonomisk så har Frankrike store problemer🤔Og det kommer ikke å bli bedre det er helt sikkert. Dvs Macronen må kjøre det aktoritære racet hvilket han gjør nå. De gule vesternes kamp kommer først å minskes med hjelp av lovverket og politiet for at deretter eskalere til noe styggere er mitt bet. Frankrike må ned i levestandard og anpasse konsumet etter innkomst i forlengelsen. Men de er ikke alene om det men brød til folket det essensielle og idag har det vart billige lån istenfor brød. Brødet er på vei å ta slutt og ja…

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere

Historisk kommentararkiv

3 KOMMENTARER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.