Driver Facebook med målrettet personforfølgelse, økonomisk utpressing og diskriminering?

0

Jeg har vært utestengt fra all bruk av Facebook og messenger siden 9.juni. Dette rammer all min kommunikasjon, både privat og profesjonelt. Som forretningspartner må Facebook kunne sies å være svært upålitelig. Som kommunikasjonsplattform har de nærmest monopol . Facebook har utestengt meg i 7 dager med begrunnelsen:

Ingen spesifikasjoner

Hva Facebook mener det er som bryter med deres standarder oppgis ikke. Beskjeden ledsages derimot med en advarsel om at kontoen min kan bli permanent deaktivert.

Men påstanden deres holder heller ikke vann. Det kan ikke stemme at innholdet bryter med deres standarder, all den tid nøyaktig samme innhold har blitt publisert av flere andre, med både videoen som har blitt delt og min ledsagende tekst, uten at dette har gitt noen reaksjon.

Inntrykket blir derfor at Facebook driver personforfølgelse av meg, og dessuten økonomisk utpressing all den tid dette får økonomiske konsekvenser for meg.

Økonomiske og personlige konsekvenser

Jeg kommuniserer med mine kunder via min Facebook”page” og hadde jeg ikke hatt flere som kan poste på den ville min business ligget helt nede i 7 dager. I tillegg kan jeg ikke annonsere mens min personlige konto er stengt, jeg kan ikke kommunisere med grupper jeg administrerer eller er medlem av, ikke lage eventer, ikke svare på invitasjoner, eller delta i debatter. Kort sagt har Facebook smelt døren rett i fjeset på meg uten å oppgi noen grunn, og søker å bruke dette som unnskyldning for å senere blokkere enda lenger på samme måte.

Ved å tillate andre å ytre nøyaktig det samme som meg, men å kun straffe meg har Facebook trakassert meg personlig, og også truet meg. Dette er et angrep rettet mot meg som person, ikke mot mine ytringer.
Å få kontakt med Facebook er vanskelig, ja, nær sagt umulig. Deres egen “klagetjeneste” fungerer ikke.

Facebook har nærmest monopol på den type bruk de har invitert til, og det er forstemmende at de driver diskriminering på denne måten. Spørsmålet er om det er lovstridig? De tillater noen personer å publisere noe, men straffer en annen for samme innhold? Igjen, dette minner om målrettet trakassering og personforfølgelse. Med all sannsynlighet er det personer som har rapportert inn dette, og deres klage har blitt tatt til følge.

Bakgrunn:

Den 8.juni delte jeg en video på min personlige Facebookprofil. Videoen viser et barn, en liten gutt, kun ikledd en kort shorts. Gutten er omringet av voksne. Det ser ut til å foregå under et såkalt “PRIDE-arrangement”, men det er ikke sikkert. Gutten utfører svært seksualiserte bevegelser, slik strippere utfører. En mann i kretsen rundt ham utpeker seg spesielt ved at han dytter bort i gutten for å få ham til å fortsette.
Det er vanskelig å tenke seg at friske mennesker opplever annet enn meget sterkt ubehag ved å se denne videoen.

Videoen ble publisert på Facebook av Carlos Joseph Bran den 6.juni. den har blitt delt 1300 ganger. Åpenbart er ikke profilen hans blokkert. Den har forøvrig blitt delt over 25.000 ganger fra profilen til Rico Grenache

Carlos Bran, som oppgir seg å være homofil kritiserer utviklingen av PRIDE og skriver:

“By allowing your children to attend pride and think that it’s normal to believe you’re a girl when you’re a boy or that you’re a boy when you’re a girl, this is the outcome.
Pride used to be about fighting for our rights to be considered equal to everyone else. Now it’s just an excuse to get drunk, dress up (or down in some cases) and be over sexual in public.
I am disgusted that some parent is allowing their child to be publicly sexualized and made to believe this is ok.. it is by no means “ok”. This is sick!
This is why people think gay people are deranged and child predators! I do not condone this behavior and anyone who does can unfriend me or block me. Idgaf. You’re doing me a favor.”

Budskapet hans, om at PRIDE pleide å være en rettighetskamp for homofile, lesbiske og bifile, men at det hele er “kuppet” av helt andre interesser er det samme som jeg tar opp i min ledsagende tekst. Teksten inneholder hverken «hatefulle ytringer» eller annet som en kunne tenke seg kunne gå mot Facebooks «standarder»

«Det er et veldig press på at regnbueflagget skal vaie både her og der, selv på offentlige bygninger. Det er jeg helt imot. Det er det norske flagget som skal symbolisere inkludering og det mangfoldet som utgjør nasjonen vår. Vi trenger slett ikke hegne om noe «regnbue» for å «bevise» at vi ikke er homofobe. I så fall kan en anta at alle som ikke går i 8.marstog er kvinnehatere. Og slik er det jo ikke. Homofile er en vanlig del av befolkningen og jussen er på plass.«

Også homofile og lesbiske i Norge responderer negativt på det sekteriske preget over PRIDE og den outrerte adferden endel utøver i paraden og forøvrig på arrangementer der det er barn tilstede:

«Jeg har homofile venner som himler med øynene og er dritlei alt alt skal komme i «skeiv» utgave – nå er det til og med»skeive omvisninger «på Nationalteateret og en venn lurte på om de da skulle gå på skrå?«

Jeg siterer altså en homofil venn, som tar sterk avstand fra sekterismen som etter hans mening PRIDE og arrangør FRI utøver.

«PRIDE er et globalt kommersielt, ideologisk og etter min mening totalitært franchise som slett ikke har noe med juridiske rettigheter for homofile og lesbiske å gjøre, mange steder er det snarere tvert i mot.«

Lesbiske diskrimineres av LGBTQ-organisasjoner

«I England er det flere tilfeller der lesbiske har blitt slept vekk fra PRIDE-parader av politiet, trakassert og fysisk angrepet av «transaktivister» for å ha holdt banner med «lesbiske har ikke penis». En selvfølgelighet, vil nok de fleste si, men under regnbuen skal kjønn gjøres til noe flytende.«

Fra Angela C.Wilds Facebookprofil. Lesbisk kvinne i PRIDE slepes vekk av politiet. Arrangørene vil ikke vite noe av ordlyden på banneret hennes – «lesbiske har ikke penis.», og politiet lyder arrangørens ordre.

Sex-trakassering av lesbiske fra kjønnsforvirrede menn er noe Angela C.Wild har forsket på og funnene er mildt sagt sjokkerende.
Så det finnes menn som påstår at de er lesbiske kvinner, og at lesbiske kvinner som er ekslusivt tiltrukket av kvinner er «transfobe». Det er altså en nymotens konversjons»terapi» de forfekter. Det samme politiet poserer smilende med menn på alle fire med hundehalsbånd og lenke, i kledd latexmaske formet som et hundehode.

Britisk politi poserer gjerne med menn i gummi og hundemaske, men sleper vekk kvinner PRIDE-arrangørene ikke liker.

FRI – Foreningen for kjønns- og seksualitetsmangfold arrangere PRIDE I NORGE.

Om dem skrev jeg:

«Arrangørene bak PRIDE promoterer også prostitusjon, porno, chemsex, polygami, eggdonasjon, surrogati og avskaffelse av begrep som mor og far, de er altså fiender av den tradisjonelle familien. At familie i våre dager kan være annerledes enn tradisjonelle familier skal ikke gå på bekostning av den familieformen der barn kjenner og lever sammen med sin biologiske mor og far og betydningen av biologisk tilknytning i lovverket.»

At dette er faktiske opplysninger, og ikke meningsytring kan en enkelt verifisere selv ved å konsultere programmet til FRI og deres aktiviteter.

Ansatte på i England sa opp i protest

«Det er også motstand mot PRIDE fra homofile menn, slik som forfatteren av posten under. En bekymring er at kink- (queer) og transideologi har kuppet dette franchiset. Hormoner og kirurgi på barn brer om seg og mange ser at dette er egentlig konversjonsinngrep. Heller en datter som «egentlig er gutt, men født i feil kropp», enn en butch lesbisk datter.”

Tavistock er den største klinikken for behandling av kjønnsdysfori i England. Der har fem ansatte sagt opp i protest fordi de mener at det utføres overgrep mot homoseksuelle barn. Tidligere var såkalt “konversjonsbehandling” utbredt, altså at homoseksuelle skulle “kureres”. dette er ikke allment akseptert lenger, selv om det finnes “klinikker” blant annet i USA som påstår at homoseksualitet kan kureres. Men det legene på Tavistock rapportert om var at jenter og gutter ble utsatt for det samme prinsippet, dog på et mye grovere vis, ved at de ble injisert med hormoner og det ble utført kirurgi. Dette er irreversible tiltak. De mener at foreldre som ikke kan akseptere sitt homoseksuelle barn vil “gjøre om” barnet til det motsatte kjønnet slik at de fremstår som heteroseksuelle. Dette er altså en homofiendtlig praksis. Også i Sverige pågå det nå en offentlig oppvask etter at foreldre og unge som har vært utsatt for slik behandling roper varsko. Spesielt har gravejournalister i Uppdrag Granskning og dokumentaren “Transtoget” vekket oppsikt og forargelse.

Om den rystende videoen på Facebook skrev jeg:

«Vi har riktignok vært forskånet for akkurat det vi ser i denne videoen i Norge,men det er mange eksempler på grov seksualisering av barn med «regnbuen» som rettferdiggjøring slik som forfatter av denne posten uttrykker bekymring for (se hans tekst). I USA som gjerne sprer sine utskeielser over hele verden er barn som «dragartister» nå hyllet som «modig» og «empowering». Små gutter kledd og dansende som en stripper på nattklubb, mens voksne kaster penger på ham.

Det er også økende global lobbing for at pedofili skal aksepteres,og dette kommer til å forkles som «rettigheter». At barn «har rett til seksualitet» – og med voksne «om de vil». det er folk som åpenlyst fremmer dette og bruker MAP f eks på sin twitterkonto (Minor Attracted Person) og det er TED talks og artikler om at vi «ikke må demonisere pedofile. Det skal fremstilles som en legning. Det er det IKKE.«

Det er heller ikke BDSM,fetisjisme eller «polyamorøsitet» og alle de andre «kink»-konseptene.
Det er ikke sånn at bare fordi noe gjør deg kåt, så er det OK og skal ha spesielt vern fra lovverket eller noe alle må stå og klappe for.

Innlegget mitt ble summert slik:

«Barn skal beskyttes fra voksnes seksualitet.»


Det var altså hovedbudskapet i mitt innlegg – at barn skal beskyttes fra de voksnes seksualitet. Jeg vil anta at Facebook mener det samme.

Men barn blir ikke beskyttet fra voksnes seksualitet. Vi ser det motsatte. På bilder fra PRIDE-parader er det tvert imot, barn eksponeres for den mest outrerte seksuelle ekshibisjonisme. Dette handler slett ikke om “kjærlighet”eller «rett til å elske», det handler om sex. Og det handler mer og mer om det ekstreme. Fetisjisme, gummi, slaveri, sadisme, underkastelse.
Det finnes en rekke innlegg, foredrag og artikler som forsøker å øke aksept for pedofili. Jeg antar at Facebook ikke omfavner det.

Selvsagt må Facebook snarest rette opp i den feilen som har blitt gjort mot meg.

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.