Vennesla: Vindmølle-nei fra politikerne

3
Vindkraftutbygginga er det største angrepet på norsk natur siden 1920-tallet.

Som ventet, støttet politikerne i bygg- og miljøutvalget opp under rådmannens forslag til vedtak i forbindelse med høring om NVE sitt vindmølle-forslag.

Vennesla Tidende skriver:

Et samlet politisk miljø i Vennesla er negative til å åpne bygda opp for vindkraft, og dette ble gjentatt da høringsforslaget var til behandling hos utvalget.

Fædrelandsvennen skriver:

Blankt nei til vindmøller: – Dette må vi stoppe med en gang

Dette er ett av mange uttrykk for at den folkelige motstanden mot vindmøllebaronene er i ferd med å slå igjennom. Politikerne sentralt i Oslo selger dette som et «miljøprosjekt» og et «klimaprosjekt», men de er blitt gjennomskuet. Vindindustrien har ingenting med miljø og klima å gjøre. Det dreier seg om en massiv ødeleggelse av norsk natur der det eneste virkelige motivet er maksimal profitt.

Som eneste politiske parti vedtok landsmøtet i Rødt en uttalelse som gikk imot landbaserte vindmøller.

Dette styres av sveitsiske, østerriske og tyske fond for å øke prisen så kraftbransjen kan tjene penger. Det har ingenting med klimaet og det grønne skiftet å gjøre, sa Rødt- og fagforeningsveteran Boye Ullmann.

KampanjeStøtt oss

Kommentarer

  1. Avatar for SHO SHO says:

    Jeg tipper at dagens regjering nå føler at presset fra grassrota i Norge øker. Bunadsgeriljaen (sykehusopprøret), distriktsopprør, vindkraftopprør og bompengeopprør kan smelte sammen. Nå vet vi det: istedenfor gule vester får vi isteden i Norge bunader.

  2. Er det greit med en fra COOP?

  3. Avatar for INK INK says:

    Sannelig godt at folk i det minste har våknet i denne saken. Selv liker jeg forresten godt begrepet “spinnmøller”:

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere