De vi sjelden ser

0

Av Kari Angelique Jaquesson.

Uten dem ville alt stoppe opp, likevel har vi til gode å møte en av dem i noe portrettintervju eller snakkeprogram. De gjør jobben ingen rådgiver anbefaler og faller nok under det som enkelte kaller «drittjobber», noe en gjør av mangel på bedre muligheter. Det er derfor destod mer oppløftende å møte de tre personene i denne dokumentaren som alle er stolte av og glade i jobben sin.

Shawn (34), Claude (61), Ali (26) har hver sin historie og hverdag å dele med oss. De er menneskene som sørger for skinnende rene tallerkner, glass, bestikk og kasseroller. De er ikke roboter eller stakkarer, men levende mennesker med tanker og følelser de deler med oss. De fortjener respekt for den viktige jobben de gjør.

Se denne filmen, du møter tre spennende personer og får innblikk i en virkelig du kanskje ikke kjenner fra før. (22 minutter)

Først publisert på bloggen til Av Kari Angelique Jaquesson på steigan.no.

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelFraværet av etterpåklokskap
Neste artikkelGolanhöjderna, Kosovo och Krim: En studie i hyckleri och dubbelmoral