RAND Corp: – Hver gang vi simulerer tredje verdenskrig får USA juling

7
Rapporten fra RAND Corp: Hver gang vi spiller krigsspill mot Russland og Kina får USA juling.

RAND Corporation er en tenketank som er skapt av og for US Air Force. Den driver til stadighet analyser av USAs framtidige kriger. De har for eksempel tidligere tenkt høyt om USAs framtidige krig mot Kina:

RAND Corp. tenker høyt om krig mot Kina

Nå er de ute med en ny og kritisk analyse. Strategene har spilt simulerte krigsspill mot Kina og Russland, og det de kommer ut med er svært nedslående for Pentagon. David Ochmanek, som er krigsanalytiker for RAND sier at «I våre spill, når vi slåss mot Russland og Kina, får vi grisebank.»

I disse simuleringene blir USAs flåte senket av kinesiske og/eller russiske missiler og F35-flyene blir utslettet på bakken.

Vi mister en masse folk. Vi mister en masse utstyr. Vanligvis mislykkes vi med å nå våre mål eller å motstå motstanderens aggresjon.

«Alt som seiler på havets overflate vil få det svært vanskelig,» sier Ochmanek, og slår dermed et kraftig hull i USAs myte om overlegenhet på havet.

Hvis vi gikk til krig i Europa ville det være ett Patriot-batteri som ville være i funksjon. Og det er det.

Dette er neppe et godt salgsargument for Donald Trumps kampanje for at vasallene skal betale «Costs+50» som beskyttelsespenger til USA, men det lyder svært realistisk, tatt i betraktning de nye og avanserte missilsystemene til Russland og Kina. RAND tror heller ikke det er mulig å fylle dette gapet med penger, siden det vil kreve gigantisk mye større bevilgninger enn i dag.

Du trenger den uavhengige og kritiske journalistikken, klikk her for å være med på å styrke den, eller bruk konto 9001 30 89050  eller Vipps: 116916

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

 1. Avatar for Johnny Johnny says:

  Hvis en tredje verdenskrig skulle starte så er det ikke bare USA som får juling, hele kloden ville få så mye juling at sivilisasjonen slik vi kjenner den ville slutte å eksistere. :wink:

 2. Avatar for Olav Olav says:

  Aldri så galt at det ikke er godt for noe, altså.

 3. Avatar for SHO SHO says:

  Kanskje det er på tide å prøve med fred isteden for krig?
  Men da blir det vel samtidig slutt for dollarens rolle som verdensvaluta.

 4. Ja, men det hjelper at den største bølla, er redd for å få juling. Det er når de går fra MAD til NUTS, at det begynner å bli farlig.

  Den har vart for lenge som det er. Fiat valuta bør ikke ha lenger levetid enn sytti år. Ellers blir den sykelig.

 5. Avatar for SHO SHO says:

  Spesielt ville Norge ha fått mye grisebank ved WW3 bla fordi Norge er medlem av angreps-alliansen NATO (eller skal vi heller si grisebank-alliansen NATO).

  Jeg regner med at også norske militære får tilgang til rapportene fra RANC corporation. Hvordan tenker de norske militære om situasjonen? Hva er poenget med å utslette Norge bare for å være venn med USA i deres kamp for å få til regimeskifte i Russland og i andre land?

 6. Det blir så klart krig mot Kina og Russland, men det er bare et spill alt sammen, de handler om en befolkningsreduksjon siden de ikke trenger så mange slaver lenger nå som robotene og AI overtar.

  Dokumenter som er hacker fra elitens servere viser at WW1 og WW2 handlet om det samme, før WW1 fikk vi den industrielle revolusjonen og man trengte ikke så mange slaver, WW1 førte til for få dødsfall så man spedde på med spanskesyken, første utbrudd oppsto i en militærleir i delstaten Kansas i USA våren 1918. Amerikanske soldater spredte epidemien til Frankrike og Europa.

  Så kom samlebåndet og man trengte enda færre slaver og satte i gang WW2 som stort sett handlet om å bombe sivile byer med mye folk.

  Før hadde vi en jødisk/kristen verdenorden, den skal byttes ut med den nye verdensorden som handler om å dyrke den rene lære om lysbringeren Lucifer.

  20% av verden er nå underlagt et sosialt ranking-system der man setter poeng på hvor mye et menneske er verdt, de med lavest status får ingen rettigheter. snart vil Kinas system bli overført til resten av verden.

  “China will be the leader of the New World Order. American citizens better not resist.”
  – George Soros

 7. Hvis du bytter jødisk med judeisk, jøde var ikke et begrep før langt senere, og jeg assosierer det med fariseererlæren.

  https://www.youtube.com/watch?v=wjmFm8PIz8M

  Men Nuttyahoo har troen på Trump:

  “The Trump team may not be worried in the slightest that the Palestinian leadership will reject its plan. Indeed, it may actually be counting on it and hoping that one Gulf Arab state after another will become so fed up with perennial Palestinian rejectionism that they will decide to finally take bold steps toward full peace with Israel.”

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere