Mediene tier om Macrons diktatoriske metoder

0
Revolusjonære bestemødre. Gilets jaunes mobiliserer djupt og bredt i det franske samfunnet.

De gule vestene fortsetter sine fredelige demonstrasjoner i Frankrike, slik de har gjort hver eneste lørdag i nesten fem måneder. Det er en utholdenhet og en kampvilje som er, om ikke enestående, så i det minste svært imponerende. Her er fra demonstrasjonsmøtet i Paris 23. mars 2019.

Og de møtes fortsatt med den franske politistatens grove brutalitet. Her er noen videoer fra demonstrasjonene 23. mars 2019:

Men hovedstrømsmediene tier like trofast om den grove volden som Macron-staten utøver mot vanlige mennesker i Frankrike. Men i vår tid lar det seg ikke gjøre å tie slikt i hjel. Vi har tross alt uavhengige medier som gjør den jobben de store mediene ikke gjør.

Klikk her for å være med på å styrke den uavhengige og kritiske journalistikken, eller bruk konto 9001 30 89050  eller Vipps: 116916

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


DEL
Forrige artikkelRussland vil ikke godta noen USA-intervensjon i Venezuela
Neste artikkelEr kollapsen til «Russiagate» en ikke-sak?
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).