Humanitær krise i Venezuela – propaganda mot virkelighet

1
Max Blumenthal legger fram sitt vitnesbyrd i Geneve.

Max Blumenthal og Anya Parampil fra Grayzone la fram sine vitnesbyrd fra Venezuela for et panel i FNs menneskerettsråd i Geneve 19. mars 2019. Panelet hadde tittelen: “Humanitarian crisis in Venezuela: Propaganda vs. reality.”

Max Blumenthal er en prisbelønnet journalist og forfatter. Han har utgitt flere bøker, blant annet Republican GomorrahGoliath, The Fifty One Day War, og The Management of Savagery. Han har publisert et stort antall artikler og videoreportasjer, blant annet Killing Gaza. Han er grunnlegger og redaktør av The Grayzone der han setter søkelyset på USAs uendelige kriger. Dette er en av flere reportasjer fra Venezuela.


Du trenger den uavhengige og kritiske journalistikken, klikk her for å være med på å styrke den, eller bruk konto 9001 30 89050  eller Vipps: 116916

KampanjeStøtt oss

Kommentarer

  1. Mari says:

    Max er utrolig flink. Folk bør følge ham for han har vokst opp med det politiske miljø og vet hvem som er hvem i korridorene.

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere