Terje Tvedt: Kriger, nye eliter, og det internasjonale gjennombruddet. Et historisk perspektiv.

1
Terje Tvedt på Parkteatret scene

Mot Dag-konferansen 2019 på Parkteatret i Oslo.

Terje Tvedt er en norsk professor, forfatter og filmskaper. Tvedt er utdannet historiker og er professor II ved Institutt for arkeologi, konservering og historie, Universitetet i Oslo, og professor ved Institutt for geografi, Universitetet i Bergen. Han tok doktorgraden i 1993 med en avhandling om norske oppfatninger om den ikke-europeiske verden på 1970- og 1980-tallet. Han har gitt ut en rekke bøker og artikler som har satt agendaen for diskusjoner rundt den norske bistandsindustrien. Han ble tildelt Fritt Ords Pris (2007), og Norges forskningsråds formidlingspris (2005).


Videoopptak og redigering Christofer Owe.


KampanjeStøtt oss

Kommentarer

  1. Johnny says:

    Veldig god gjennomgang av hvordan den norske bistandsindustrien misbrukes til å gjennomføre regimeendringer på vegne av USA. Dette foredraget er svært severdig og bør sees av alle! :clap:

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere