Patrick Henningsen: War – the ultimate goal of all propaganda

0
Patrick Henningsen at the Mot Dag Conference 2019, Parkteatret, Oslo.

Mot Dag-konferansen 2019.

Patrick Henningsen presents at the Mot Dag Conference in Oslo. The presentation reveals an astonishing overview of the intricate system and the players of the propaganda and disinformation hierarchy. The ultimate goal is always the same – war.

Patrick Henningsen is an American writer and global affairs analyst and founder of the independent news & analysis website 21st Century Wire, and is host of the SUNDAY WIRE weekly radio show broadcast globally over the Alternate Current Radio Network (ACR). He has written for a number of international publications, as well as appearing on RT International, Al Jazeera, ITN, and SKY. He has also done on-the-ground reporting from conflict zones including Syria, Iraq, and Lebanon. He has recently graduated with an MA in International Relations from University of Plymouth in the UK. Read more at www.patrickhenningsen.com


Vil du bli en av støttespillerne? Klikk her eller bruk konto 9001 30 89050  eller Vipps: 116916

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelInsektene kan forsvinne helt i løpet av 100 år
Neste artikkelHvordan Chrystia Freeland organiserte Donald Trumps kupp i Venezuela
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).