Ukrainsk etterretning påstår at Russland står bak de gule vestene

0
Illustrasjon: Vitaly Podvitsky


I det standardeventyret som makteliten og hovedstrømsmediene forteller er det Russland som står bak alt som er vondt og skakt i verden. Hvis djupstatens upopulære kandidat taper, slik Hillary Clinton gjorde, så kan det ikke finnes noen annen forklaring enn at Vladimir Putin sto bak. Og nå har også etterretningstjenesten SBU i Ukraina funnet ut at det må være Russland som står bak de gule vestene i Frankrike og andre land.
Dette skriver den ukrainske nettavisa Unian:

«SBU har informasjon om at russiske etterretningstjenester vil organisere lignende provokasjoner i Belgia, Tyskland, Spania, Bulgaria og andre europeiske land.

De siste store «gule vest» -opprørene i Paris, Frankrike, ledsaget av plyndring, hærverk og sammenstøt av aktivister og politimyndigheter er en «praktisk øvelse» av europeiske radikalere opplært av den russiske føderasjonens hemmelige tjenester, sier SBU. Kreml bruker skitne metoder for å ødelegge den europeisk stabiliteten, som det ser som en trussel, sier SBU, sjef Vasyl Hrytsak, i en uttalelse som ble lagt ut på SBUs Facebook-side 9. desember. Ifølge informasjon som er tilgjengelig for de ukrainske spesialtjenestene, har Moskva intensivert innsatsen for å gripe kontrollen over de radikale bevegelsene i Europa de siste årene, skriver Unian.»

Det ukrainske nyhetsbyrået bringer dette bildet av flagget til Folkerepubllikken Donetsk i Paris. Et utvilsomt skuddsikkert bevis for å Putin står bak de gule vestene.

Nå skal jo deler av verden snart feire jomfrufødselen, og Maria sa jo angivelig til mannen sin at det var engelen Gabriel som gjorde det. I vår tid ville hun naturligvis ha skyldt på Putin.


KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.