Her kan du kjøpe en svart mann for 400 dollar. Slavesamfunnet vi har vært med på å skape.

0
I Libya kan man kjøpe en svart mann som slave for 400 dollar. Skjermdump.

Slaveriet blomstrer i Libya der tusener av svarte afrikanere håper på å komme til Europa mens de i stedet opplever å bli kjøpt og solgt som kveg på de lokale slavemarkedene.

Dette slaveriet og disse slavemarkedene har oppstått  fordi vi, det anti-rasistiske og fredelige Norge, var så vennlig å bombe Libya sønder og sammen. Og det ble gjort av den rødgrønne regjeringa med Jens Stoltenberg og Jonas Gahr Støre i spissen. Og det ble gjort for å fremme kvinnefrigjøring og demokrati!

Men våre politiske ledere kommer ikke unna at de bærer et tungt ansvar for det ødelagte samfunnet som er skapt i ruinene av det som en gang var det velstående Libya.

Der kan du få kjøpt en svart mann for 400 dollar.

De som organiserer denne slavehandelen er de samme kriminelle bandene og jihadistiske militsene som driver menneskesmuglinga gjennom Sahara og over Middelhavet til Europa. Massemigrasjon er milliardindustri. Interpol sier at menneskesmugling i dag genererer 28 milliarder dollar i året, og er den raskest voksende kriminelle bransjen i verden. Og ett av produktene av denne kriminelle virksomheten er slaveri.

Les: Den moderne slavetrafikken

Libya er verdens største slavemarked. Dette skrev vi på steigan.no 30. august 2017. Vi baserte oss på Pulitzer-prisvinneren Narciso Contreras som hadde vært i Libya som fotograf og oppdaget at afrikanske migranter holdes som slaver i reine slaveleire og så selges på markedet.

Svarte migranter i Libya er blitt forespeilet et liv i velstand i Europa. Men skjebnen deres avgjøres av kriminelle bander som driver menneskemuglinga. De kan like gjerne bli solgt som slaver. Skjermdump.

Offisielt er Norge stolt av sin bombing av Libya.


KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.