Et originalt og interessant verk om kapitalismen – på norsk

0

Vi er blitt bedt om å gjøre leserne oppmerksomme på tobindsverket Forandring av Tollef Hovig. Det gjør vi med glede.

Bind 1: Den store sammenhengen

Bind 2: Kapitalens svanesang

Et ”må ha” for alle som har sans for en marxistisk verdensanskuelse og sosialisme.

Særlig bra julepresang til alle beleste ifølge anmeldelse i Gnist nr.3 2018, som konkluderer slik:

”Alt i alt er ikke dette noe jeg anbefaler for hvem som helst. Dette verket krever mye, og man bør slik jeg ser det være temmelig belest for å få noe ut av dette. Dersom man dog først tar fatt på verket, vil man utvilsomt lære mye nytt, og vil trolig få igangsatt en rekke tankeprosesser om verden vi lever i, og verdenen våre barn forhåpentligvis skal arve i fremtida.”

Selges på Tronsmo og i nettbokhandler.

Årets julepresang?

 

Klikk her for å være med på å styrke kritisk og uavhengig journalistikk.

Forrige artikkel– Uten kontanter går vi rett inn i et digitalt diktatur Tidligere svensk politidirektør advarer.
Neste artikkelUSA-senatorer: Ingen tvil, kronprins MBS styrte drapet på Khashoggi
Pål Steigan
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).