To kart viser Syrias seire på tre år

1

I september 2015 var situasjonen i Syria uhyre kritisk. De utenlandskkontrollerte jihadiststyrkene hadde tatt kontroll over mesteparten av landet, og det var en alvorlig fare for at de også ville kunne erobre Aleppo og Damaskus. Syrias president Bashar al-Assad henvendte seg derfor til Russland og ba om hjelp til å slå dem tilbake. Og den hjelpen kom. 30 september 2015 gjennomførte det russiske flyvåpenet sine første angrep mot terroristene, og siden da har krigslykken snudd for Syria.

Slik var situasjonen 24. september 2015:

Tre års krig mot terrorister, som har hatt massiv støtte fra utlandet, har ført til store seire for den syriske hæren. Dette vises svært tydelig gjennom dette kartet:

Det siste kartet viser også svært tydelig at det nå, bortsett fra terroristreiret i Idlib er de områdene som er okkupert av Tyrkia i nord og av USA i nordøst og sør som gjenstår før Syria kan oppnå full frigjøring og gjenopprette sin integritet.

KampanjeStøtt oss

Kommentarer

  1. AnneBrit says:

    Al-Tanf sørger for at IS kan holde noen grå flekker i sør. De endrer sted og form, og bruker å bli aktivisert når SAA har medgang andre steder.

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere