Lederen for parlamentet i Ukraina roser Hitler som «stor demokrat»

0
Nazilederen Andreij Parubij som også er speaker i Ukrainas parlament. Han er dessuten velsett i maktens korridorer i Vesten.

Den kjente fascisten Andrij Parubij som er speaker i parlamentet i Ukraina fornekter seg ikke. På et talkshow på ukrainsk TV presterte han å si at Adolf Hitler var «en stor mann for demoratiet». I en diskusjon om direkte demokrati sa Parubij at «vi må ikke glemme at den største mannen som praktiserte direkte demokrati i 1930-årene var Adolf Aloizovich [Hitler]”.

Parubij var en av grunnleggerne av det nazispartiet Det sosialnasjonale partiet i Ukraina. Han er en svoren tilhenger av nazi-kollaboratøren Stepan Bandera og har holdt fast på sine nazistiske holdninger. Han var en av kommandantene på Maidan under oppseilingen til statskuppet i Ukraina i 2014. Hans faste nazistiske overbevisning har ikke hindret ham i å være parlamentarisk gjest både i Frankrike og Storbritannia.

Venstreorienterte folk i Ukraina har krevd at parlamentslederen blir avsatt og stilt for retten. En opplagt krav, men det vil ikke bli innfridd, siden maktapparatet i Ukraina, og ikke minst politiet og hæren, er gjennomsyret av nazister og fascister.

Helt uavhengig av dette melder ukrainske medier at utvandringen fra Ukraina er rekordhøy. Utenriksminister Pavlo Klimkin sier til ukrainske medier at det utvandrer en million ukrainere hvert år, og han regner med at denne tendensen vil fortsette.

Dette gjennomkorrupte og fascistinfiltrerte regimet er det altså Solbergregimet har gitt hundrevis av millioner norske skattekroner til.

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.