Enda en buss med sivile tilintetgjort av Saudi-USA-koalisjonen

1
Restene av bussen som ble utslettet av Saudi-USA-koalisjonen 12. september 2018.

Akkurat mens USA truer Syria med angrep dersom den syriske hæren rammer sivile i Idlib har Saudi-USA-koalisjonen utslettet enda en buss med skolebarn og voksne i Jemen.
Flere journalister i Jemen rapporterer at Saudi-USA-koalisjonen bombet en busstasjon i Hodeidah by i Jemen. Angrepet skjedde samme dag som utenriksminister Mike Pompeo og forsvarsminister Jim «Mad Dog» Mattis forsikret Kongressen at USAs deltakelse i krigen mot Jemen er legal.

Les også: Bomben som drepte 40 barn i Jemen var levert av USA

Den Sana’a-baserte journalisten Ahmad Algohbary rapporterte om angrepet 12. september 2018:

Sivile ble drept gjennom den Saudi-ledede koalisjonens angrep på en busstasjon i Hodeidah by. Krigsflyene hindrer medisinsk personell i å komme fram til angrepsstedet.
Videoer fra området viser restene av et brennende kjøretøy med lik og alvorlig sårede liggende rundt. Algohbary skriver at minst 20 ble drept og 25 såret.

Al Masdar News melder at minst 15 mennesker ble drept i angrepet. Andre kilder sier at mange av dem var barn.

Mike Pompeo fortalte Kongerssen at USA og Saudi-Arabia gjør sitt ytterste for å spare sivile liv i Jemen. Og «Mad dog» Mattis sa at han støttet Pompeos framstilling og sa at koalisjonen «gjør alle mulige anstrengelser for å redusere risikoen for sivile tap og sakder på sivil infrastruktur».

Og med det beste målsøkingssystemet i verden og de mest avansert droner og overvåkingsfly klarer altså disse sjøloppnevnte humanistene gang på gang å massakrere sivile.

 

KampanjeStøtt oss

Kommentarer

  1. SHO says:

    Vanligvis begrunner USA sine militære innblandinger med at USA kjemper for demokrati og menneskerettigheter, evt at det dreier seg om å beskytte befolkningen fra å bli massakrert (R2P). Når det gjelder krigen i Jemen så har vel USA brutt med alle sine edle prinsipper. Men i vår tid kan det nesten virke som om ingen lenger bryr seg om slike spørsmål som dette.

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere