Avspark for høstkampanjen 22. september

0

Vi i Mot Dag / steigan.no vil legge fram planene våre for høstkampanjen og litt til på et presentasjonsmøte i Litteraturhuset i Oslo 22. september 2018 klokka 14.00.

Det blir et gedigent avspark for et halvår med mye nytt og spennende. Det er begrenset plass, så det er best å melde seg på ved å sende en epost til daglig leder Ivar Austbø iv-stei@online.no med meldingstittel «Avspark 2018».

Forrige artikkelJeg er ikke i slett lune, Morgenblad
Neste artikkelEksperter i den tyske forbundsdagen: – Et angrep på Syria vil være ulovlig
Pål Steigan
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).