Svenske tilstander: Alvorlige bilbranner i flere byer i Sverige

16
GöteborgsPosten

Rundt 60 biler har enten blitt satt fyr på eller blitt utsatt for hærverk i Göteborg og andre steder i Sør-Sverige mandag kveld. Brannene skal ha vært startet av svartkledde ungdommer, skriver Aftenposten.

SVT skriver:

«Ett stort antal bilar sattes i brand på flera platser i Göteborg och i Trollhättan under måndagskvällen. I Trollhättan utsattes polisen samtidigt för stenkastning.
– Vi har haft perioder med många bränder men på en och samma kväll och på en så kort tidsrymd, på så många olika platser, det vet jag inte om vi har haft tidigare, säger Ulla Brehm, presstalesperson på polisen i region väst.»

«Ögonvittnen beskriver hur mörklädda ungdomar tänt eld på bilarna. På bilder från Frölunda tog syns hur ett flertal ungdomar tänder eld på bil efter bil på parkeringsplatsen.»

«Frölunda: En grupp på 6-8 maskerade ungdomar tände eld och kastade sten på bilar. 31 bilar har brunnit och 35 skadats.

Nordöstra Göteborg: 8-10 ungdomar kastade sten och tände eld på bilar. Totalt 15 bilar har brunnit.

Trollhättan: En större grupp på 30-40 ungdomar kastade sten och tände eld på bilar, lastpallar och däck. Sex bilar har brunnit och ytterligare några bilar skall vara skadade. I Trollhättan blockerades vägar av ungdomar som även kastade sten mot polisen och deras fordon.

Källa: Polisen»

GöteborgsPosten skriver at politiet har mistanker om at bilbrannene er koordinerte. I Trollhättan er det gjort store skader på skolen og biblioteket. Expressen har video som viser hvordan de maskerte gjengene antenner biler. Aftonbladet har også dramatiske bilder fra kveldens og nattens angrep på biler i Vest-Sverige.

SVT gjengir svenske politikeres reaksjoner på sosiale medier. Ulf Kristersson, partileder i Moderaterna, skriver at Sverige har i praksis godtatt dette altfor lenge. «Nu måste det helt enkelt ta slut.» Men han har ingen analyse av hva «dette» er som Sverige har godtatt lenge. Justis- og innenriksminister Morgan Johansson fra Socialdemokraterna skriver på Twitter:

«Läser om avskyvärda attacker med bilbränder i Göteborg just nu. Förra året skärpte regeringen straffet för grov skadegörelse, som nu kan ge upp till sex års fängelse. Hoppas att ligisterna kan gripas så att de kan få de straff som de förtjänar”.

Men heller ikke han har noen forklaring på hvorfor dette skjer i det en gang så fredelige Sverige.

Stefan Löfven og hans regjering har som kjent investert alt de måtte ha igjen av prestisje på at det ikke finnes problemer i Sverige, og spesielt finnes det ikke noen problemer med den massive masseinnvandringen som Sverige har vært gjenstand for de seinere årene.

 

 

 

 

 

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

 1. Avatar for baluba baluba says:

  «Nu måste det helt enkelt ta slut.»
  De venter altså på at et skal opphøre av seg selv? Dette er islam og følgene av ideologien. Det er underlig at svensk politi ikke ennå har tatt noen etter titusentalls bilbranner. Kanskje politiet har fått beskjed om å ikke gjøre det?

 2. Avatar for karl karl says:

  Påfallende at svensk politi ikke klarer å gjøre noen ting med gjengene i drabantbyene. Det er ikke så lenge siden vi leste om en gutt med Downs Syndrom som ble brutalt skutt og drept bare fordi han viftet med en leketøyspistol.

 3. Avatar for baluba baluba says:

  Mora slapp urovekkende lett unna fordi de fortalte at han hadde rømt.Jeg synes Lennart er i ferd med å snu alt på hodet i kjent sosialistisk stil. Han burde kanskje tatt seg en spasertur selv i forortene hvis han er så selektivt innstillt på hva gjengene foretar seg og ikke. .

 4. Her lukter det George Soros og NWO lang vei
  Tiden er nå, etter min mening, moden, for å kreve en etterforskning av hvilke svenske politikere, pressemedarbeidere, og ansatte i politi/rettsapparatet som er tilknyttet, elles støtter, NGO´s.

  Er noen av disse NGO´ene blant dem Soros finansierer, snakker vi sannsynligvis landssvik.

  Gjeninnføring av dødsstraff for landssvik vil sannsynligvis da løse problemet.

 5. Avatar for baluba baluba says:

  Når det er ulovlig å vifte med kopier av lekepistoler har hun åpenbart det. Det er hennes ansvar å passe på gutten. Sannsynligvis har hun sluppet ham ut med lekepistolen uten å tenke på konsekvensene.
  Jeg har hørt at det skal være noen debatter på nrk. De debatterer innvandring og bruker ordet “flyktninger”. Jeg orker bare ikke se på når de aldri kan komme til kjernen av problemene. Blir bare forbannet. I kveld stod tvn på en stund på dassnytt atten. Da var det snakk om dette med bilbranner og tilstandene i Oslo. Jeg må legge til at bilbrannene under Eliassons regime som tidligere politimester i Sverige har vart i flere år og det er bare i det siste at pressen har skrevet om det. Nå må de gjøre det. Det var Wara og selvfølgelig Raymond Johansen. Sistnevnte forklarte hvor mye penger de hadde kastet etter de kriminelle (51 mill for å hanskes med 151 vanekriminelle) og fattigdom ble så neste tema. Jeg zappet vekk. Orket ikke høre mere tullprat fra den kanten. Fortsett å gi de mere penger så de kan sende til Mena. Mere politi osv. Det blir ikke bedre om vi ikke stenger krana. Ordet integrering bruker de også ofte. Det er helt ubrukelig
  Til slutt vil jeg si: Bare det å insinuere at krefter som står bak Jimmie Åkesson også står bak brannene i Vårt naboland gjør at vi blir enda mer tokige enn svenskene. Jeg henger ikke med i debatten her. Hvis dere har indisier på dette så legg dem fram for svarte. De i Sverige er organisert. En lavintensitetskrig. Man må først definere hav det er før man kan finne botemidler. Jeg foreslår verneplikt.

 6. Samfunnet kan kle opp i svart noen infiltratører som hopper på bilene etc , og si at timelønnen er dårlig , og tipse om andre jobber med dobbelt så høy timelønn , som Soros hacker, etc.

 7. Avatar for baluba baluba says:

  Ikke drikk mer vin nå. Ferien er over. :slight_smile:

 8. Avatar for ABC ABC says:

  Svenske tilstander… Vent bare til man ikkke kan øke pengemengden mer. Da blir det konflikter de lux.

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

6 flere kommentarer

Deltakere

Historisk kommentararkiv

16 KOMMENTARER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.