Kald krig 2.0

0
Mediene er inngått i en uhellig allianse med rustningsindustrien og bidrar aktivt til å piske opp krigshysteri.

Av Craig Murray

Alle de «liberale» mediene og hele det politiske etablissementet i den vestlige verden avslører sin militaristiske, autoritære sjel i dag, med de skingrende og hysteriske angrepene på muligheten for en avspenningspolitikk med Russland. Fred er tilsynelatende en forferdelig ting; et fornyet våpenkappløp, med tusenvis milliarder pumpet inn i det militær-industrielle komplekset, og der hundretusener dør i stedfortreder-kriger, er tilsynelatende den «liberale» holdningen.


Denne artikkelen av Craig Murray ble opprinnelig publisert på hans blogg. Dener oversatt til norsk og publisert av Midt i fleisen.


Den politiske hukommelsen er kort, men bare 15 år etter at Irak ble ødelagt og kjedereaksjonen kastet størstedelen av den arabiske verden tilbake til middelalderen, er det nå «forræderi» å stille spørsmål ved de vestlige etterretningstjenestene, som med viten og vilje produserte en nett av løgner om irakiske masseødeleggelsesvåpen for å begrunne denne ødeleggelsen.

Det ville være mer rasjonelt å kalle det forræderi når ledere uforbeholdent aksepterer etterretningstjenestenes ord.

Dette gjelder spesielt for anklagen om at «Russland hacket valget», når de etter tre år med spinnville anklager og millioner av arbeidstimer brukt av advokater og CIA- og FBI-etterforskere, fremdeles ikke har presentert noen substansielle bevis for anklager som åpenbart er sinnssyke i utgangspunktet. Dette latterlige sirkuset har funnet noen få Facebook-annonser og anklaget 1 russer for hver 100.000 arbeidstime brukt, for uspesifiserte eller ubetydelige handlinger som overhodet ikke hadde noen mulig betydning for valgresultatet.

Det foreligger faktisk ekte valgfusk man kan etterforske. Spesielt de mange uredelige knepene Det demokratiske partis nasjonale komité og etablissementet i Det demokratiske parti brukte i primærvalgene mot Bernie Sanders. Her foreligger det ekte dokumentasjon som underbygger påstandene, og disse bevisene er til og med offentlige. Likevel ignoreres denne reelle valgmanipulasjonen. I stedet fokuserer den gigantiske etterforskningen på å ta de som avslørte Hillarys tvilsomme metoder. Det blir enda mer absurd – etterforskningen unngår så med vilje å fokusere på å ta den som lekket Hillarys valgfusk, men prøver i stedet å bevise at russerne hacket Hillarys valgmanipulasjon, som jeg kan forsikre deg om at de ikke gjorde. I mellomtiden har de av oss som kanskje kunne hjelpe dem med sannheten, hvis de faktisk var interessert, ikke bli spurt i det hele tatt.

Den russofobiske heksejakten fant sitt første virkelige offer i 29 år gamle Maria Butina. Hennes liv skal ødelegges for å ha pratet med medlemmer av NRA, der hun skal ha forsøkt å øke russisk innflytelse. Med over 20 års diplomatisk erfaring, kan jeg fortelle deg at alle land, inkludert Storbritannia og USA, har statsborgere som på eget initiativ forsøker å bane en vei. Hvis de greier å få noen innflytelse, avlyttes de av de nasjonale sikkerhetstjeneste som potensielle «innflytelsesagenter».

Jeg kunne nevne bokstavelig talt dusinvis av slike mennesker, men har ikke lyst til å skape vanskeligheter for noen. Fokuset på Maria Butina som en stor trussel og en del av et gigantisk komplott, er å overse måten USA og Storbritannia, og faktisk alle større lands ambassader, oppfører seg over hele verden.

De krigskåte klikkene som var søndeknuste da mester-morderen Hillary tapte, øyner nå muligheten for at deres verste frykt skal gå i oppfyllelse. De er meget redde for at fred skal bryte ut og man skal inngå internasjonale avtaler om våpenkontroll. Derfor har dagens elite i media og politikk nådd et nivå av hysteri som man aldri har sett tidligere. Å jobbe for fred er «forræderi» og den falske venstresida er nå fullstendig avslørt.


Craig Murray er tidligere karrierediplomat i den britiske utenrikstjenesten. Han var bl.a. ambassadør til Usbekistan, men gikk av i protest mot Storbritannias samtykke i tortur. Han har samarbeidet med Julian Assange og WikiLeaks, der han var forbindelsesleddet mellom WikiLeaks og deres kilde i Det demokratiske parti («I mellomtiden har de av oss som kanskje kunne hjelpe dem med sannheten, hvis de faktisk var interessert, ikke bli spurt i det hele tatt.») Han har utgitt flere bøker, bl.a selvbiografien Murder in Samarkand og en fascinerende biografi av spionen Alexander Burns. Han har flere interessante foredrag på Youtube.

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.