#Ukasnyheter4; De verste sanksjonene i historia, – om USA, Iran og Israel.

2

#Ukasnyheter4; De verste sanksjonene i historia, – om USA, Iran og Israel.

KampanjeStøtt oss

Kommentarer

 1. aford says:

  Generelt vedr. MDTV, teknisk produksjon:

  Dere trenger, med all respekt for prioritering av innholdsproduksjon, i grunnen en bedre mikrofon til bruk ved opptakene av disse videoene/ tv-sendingene. Det kan virke som en fordyrende ting som ikke er riktig bruk av begrensede midler, men jeg kan forsikre at det kan og vil gjøre en temmelig stor forskjell når det gjelder inntrykket av produksjonen som profesjonell. Slik opptakskvaliteten på lydsiden er nå, er det helt på grensen til å være en smule problematisk mht. stemmelesbarhet, og litt slitsomt å lytte mer enn få minutter på.

  Kan jeg få komme med en konkret anbefaling? Ja, det ser sånn ut: sE Electronics sE2200 gir mest godlyd for penga. Stormembrans kondensatormikrofon m/ innebygget klasse A forforsterker til en to-tre tusen som låter som det tidobbelte. Tok studiobransjen med storm da forgjengeren kom for noen år siden og satte en ny standard for lavbudsjettsmikker.

  https://www.4sound.no/studio/mikrofoner/kondensator/se-electronics-se2200

  Pssst: De dukker også opp på bruktsidene ganske ofte.

 2. aford says:

  Jeg forstår jo at denne sendingen er opptak av en videosamtale over IP-telefoni, sannsynligvis Skype, og at det er en viktig årsak til den ekstremt kjipe lyden i dette tilfellet. Men det er en metode dere bør prøve å finne et bedre alternativ til, da den aldri vil kunne garanteres å bli stort bedre enn dette her uansett hvor fin mikrofon man har. Spill heller inn opptaket med ordentlig kamera og nevnte mik (el. lign.) i Tolfa, og overfør fila pr. kabel og satelitt til folka i norgesredaksjonen, dersom det er her videogruppa sitter og redigerer og publiserer greiene.

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere