Ironien og den norske terroristen i Syria

2
Her opptrer norsk-chilenske islamisten Bastian Alexis Vasquez (24) fra Skien i en terrorvideo fra det som skal være grenseområdene mellom Syria og Irak. (skjermdump)
Eva Thomassen

Av Eva Thomassen.

Erling Folkvord har fått mye oppmerksomhet i alle medier da han offentliggjorde et håndskrevet brev fra nordmannen Aisha Shezadi som han møtte under sitt ulovlige opphold i Syria i mai.

I brevet som Folkvord overleverte UD ber hun om å få hjelp til å komme tilbake til Norge. Hun befinner seg i varetekt i en flyktningeleir nord i Syria. I et område kontrollert av kurdere og USA. I Raqqa/Hasaka- områdene. Terroristen er tilknyttet IS og i følge Folkvord fortsatt  forfekter ideologien til ekstremistgruppa.

Kvinner i Raqqa

«Moderat» eller «rabiat»

IS er ikke annet enn et navn på en terrorgruppe. Det er mange terrorgrupper i Syria, alle med forskjellige navn, men med samme ideologi og med samme barbariske terror mot den syriske sivilbefolkningen.

Det er imidlertid en forskjell og det er hva terrorgruppa blir omtalt som. Om den blir omtalt som «moderat», «opprørsgruppe», «opposisjonsgruppe» eller som «ISIL», «ISIS», «Daesh» eller kun «IS.».

Hvorfor er det sånn? De begår den samme grove terroren og vil knuse Syria som stat og innføre et islamistisk helvete på jord styrt etter sharialover. Røyker du kan du hånda kappet av. Er du barn av en alawitt og bodde i Adra ble du kastet levende i bakerovnen i byen. Har en kvinne utslått hår og ikke skjuler hendene med svarte hansker og burka kan hun risikere å bli steinet. Dette skal foregå på torget og barn blir tvunget til å delta. Steinene skal ikke være store. Da blir hun drept for fort… Er du homofil blir du bakbundet og kastet ned fra hustak. Blir du ikke drept av fallet blir du steinet til døde.

Det er et barbari uten sidestykke.

Så hva er egentlig forskjellen på disse gruppene? Det er ingen forskjell. Alt er bare lureri.

Hvorfor skal vi bli lurt? Fordi vi skal tro at noen er «onde» og andre er «gode». «Moderat eller rabiat». IS er vi enige om er en «ekte» terrorgruppe. Men, hvem er «vi»? Det er de som har laget navnene og gruppene… De som er oppdragsgiverne deres. De som har gjort at Aisha Shezadi har fått mat siden 2014. De som har gjort det mulig for henne å komme seg inn i Syria, men, som ikke trenger henne mer.

Aisha Shezadi er blitt terrorist. Det er nesten som hun ikke har vært terrorist i 2014-2015-2016-2017-til mai 2018.

For eksempel heter terrorgruppa Norge sendte 60 spesialsoldater for å trene «New Syrian Army». Den er «moderat». Norge støtter terrorgruppa «Free Syrian Army». Den er «moderat». Terrorgruppa Al-Nusra er «moderat». I hvert fall så var den det inntil Øst-Aleppo ble befridd  eller «falt» som nesten alle i Vesten sier.

Etter Øst-Aleppo ble befridd av den syriske hæren falt interessen for «revolusjonen» og bøker som den «Tapte revolusjon» av Bendik Sørvik ble skrevet. Eller filmen «Aleppos fall».

Gruppa som Folkvord støtter heter «Syrian Democratic Force». Den er ikke bare «moderat». Den er også «revolusjonær». Den består av kurdere. Den har fått en heltestatus. Men, ikke av alle. Den ble omtalt som gruppa som «befridde» Raqqa fra IS. Riktignok sammen med USA. Men, ble Raqqa befridd? Nei, den ble teppebombet med SDF som bakkestyrke med amerikansk flystøtte. SDF hjalp terrorister fra IS å forlate Raqqa. De skulle brukes andre steder i Syria. Kanskje i «moderate» terrorgrupper?

Hvorfor har SDF og gruppene Norge kaller «moderate» så stor sympati og blir omtalt i så vakre vendinger? De er jo terrorgrupper? I Norge ville alle gruppene vært terrorgrupper, så hvorfor ikke når de oppholder seg i Syria?

De er et redskap.

Norges politikk i Syria er faktisk identisk med Folkvords støtte til SDF. De jobber for å styrte president Bashar Al-Assad, rasere staten Syria. Regimeskifte heter det. Vi sier imidlertid ikke det høyt. Vi sier i stedet «despoten» Assad. Vi sier «demokrati og menneskerettigheter».

Men, har noen tenkt på at vi aldri ser bilder av terrorister i Syria? Vi har aldri sett bilder av Aisha Shezadi. Vi ser bare bilder av barn.  Det er for å lure oss. Man skulle nesten tro at det bare bodde barn i Syria. Og, Assad da… «Despoten». Han med «tønnebombene» og årlige «gassangrep». I Syria er det som om det ikke er en regjering, ingen grunnlov, ikke et rettsvesen. Ingen grenser.

Syria har ingen grenser, eller? Jo, det har de, men de er kontrollert av terrorgrupper. Bortsett fra den mellom Libanon og Syria. Vi hører aldri noe om dette.  Hvorfor ikke? Fordi det ville være upassende at norske bistandsorganisasjoner, norske soldater, norske penger tok seg ulovlig inn i Syria ved hjelp av terrorgrupper.

Derfor stilte heller ikke NRK Folkvord dette spørsmålet da han kjekt bestilte 2 politifolk til å hente terroristen hjem. Ulovlig.

Ironien.

Og, grensepasseringen mellom Irak og Syria.

Den norske terroristen har vært gift med Arfan Bhatti og fikk et barn med han. De skilte seg. Hun dro til Syria med barnet. Hun giftet seg med norskchileneren Bastian Alexis Vasquez.

Han drepte barnet. Han ble selv drept.

Hans terrorgjerning i Syria var å sprenge en grensepost mellom Irak og Syria og alle grensevaktene som oppholdt seg der. Over 20 mennesker ble blåst i filler

https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/3yB7P/norsk-islamist-24-i-terrorvideo-fra-grensen-mellom-syria-og-irak

Resultatet ble at grenseovergangen er kontrollert av terrorgrupper…og brukes til å ta seg ulovlig inn og ut av Syria.

https://www.vgtv.no/video/118670

 

 

 

 

 

KampanjeStøtt oss

Kommentarer

  1. Godt skrevet. Vi må aldri slippe dette svinet inn igjen i Norge. Slike mennesker fortjener dødsstraff som de landsforræderne de er. Og da inkluderer jeg Arfan Bhatti.

  2. Avatar for baluba baluba says:

    Det er ikke bare den kvinnelige som burde nektes adgang til Norge. Tyskland ser man vi nå som USA okkupert område. Ramstein basen inneholder våpen for milliarder av kroner som skal til terorist-vennene i Syria. Har noen lyst til og ønsker om at Norge også skal underlegges kontroll av et USA-regime som blandt andre uhyrligheter driver med etnisk rensing i Nord-syria og beviselig drev med biologisk krigføring i Nord-korea. På Værnes dobler de antallet, og det nærmer seg nå en god brøk på hva vi selv kan mønstre av soldater. Forrestn, de er jo i utlandet og fullt ut kontrollert av den imperialistiske verdensmakten. USA har ikke venner, bare forbindelser, ble det sagt. Når nå Andøya, Rygge og Sætermoen snart også blir sete for disse. hva skal vi gjøre og tenke da? Skal vi tenke som en fornøyd ordfører i en trøndelagskommune at dette gir 15-20 arbeidsplasser? Strø perler mens det blir hovedbase for dem i Europa?

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere