Carla Ortiz tilbakeviser vestlige medier om Syria

1

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

  1. Avatar for baluba baluba says:

    Det må være forsmederlig for det norske folk å etter hvert komme til den erkjennelse av at pengene skolebarna samlet inn i operasjon dagsverk, tv aksjonen og milliarder av statlige midler fra deres skattepenger har gått til våpen, mat og andre ting til disse jihadistene mens de torturerte ihjel en god del av innbyggerne til et tidligere høyst annerkjent sekulært land som var med å stifte FN. Da er det nok best å tviholde på godheten og våre gjennomkorrupte myndigheters stadig hulere versjon av saken.

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere