Kampanje: Én ny støtteabonnent hver dag fram til 17. mai. Uke 4.

0

Vår kampanje for å rekruttere én ny støtteabonnent hver dag fram til 17. mai. Uke 4 brakte oss opp i: 41 nye abonnenter! Altså 10 nye siden forrige uke. Målet vårt er 70 innen 17. mai. Men med dette tempoet passerer vi 90, hvis ikke vi når 100. Det ville i så fall være en markant overoppfylling av planen.

Vi takker for dette og understreker at hver krone brukes til å bringe mer uavhengig analyse og flere kritiske persoektiver ut til leserne. Vi har bevisst valgt å ikke ha noen betalingsmur, for vi ønsker å nå ut til så mange mennesker som mulig enten de kan/vil betale eller ei. Men siden steigan.no / Mot Dag er 100% avhengig av lesernes økonomiske støtte er hver eneste frivillige støtteabonnent en aktiv deltaker i dette arbeidet. Og det gir resulteter: Vi har omkring 118.000 unike brukere hver måned. Det er langt, langt over de forventningene vi hadde. Vi håper jo at noen flere av disse ønsker å bidra til at vi kan bli sterkere, bedre og mer mangfoldige. Hvis vi kunne overtale 3000 av disse til å spandere en 100-lapp i måneden, ville vi hatt et årsbudsjett på 3 millioner. Det ville Norge og omverdenen legge merke til, for å si det forsiktig.

Nye abonnenter kan tegne seg her.

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelStarts ukjente eier: «Mister Poker» Frode Fagerli
Neste artikkelFor en gangs skyld et fornuftens ord på Fox News.
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).