Kampanje: Én ny støtteabonnent hver dag fram til 17. mai. Uke 4.

0

Vår kampanje for å rekruttere én ny støtteabonnent hver dag fram til 17. mai. Uke 4 brakte oss opp i: 41 nye abonnenter! Altså 10 nye siden forrige uke. Målet vårt er 70 innen 17. mai. Men med dette tempoet passerer vi 90, hvis ikke vi når 100. Det ville i så fall være en markant overoppfylling av planen.

Vi takker for dette og understreker at hver krone brukes til å bringe mer uavhengig analyse og flere kritiske persoektiver ut til leserne. Vi har bevisst valgt å ikke ha noen betalingsmur, for vi ønsker å nå ut til så mange mennesker som mulig enten de kan/vil betale eller ei. Men siden steigan.no / Mot Dag er 100% avhengig av lesernes økonomiske støtte er hver eneste frivillige støtteabonnent en aktiv deltaker i dette arbeidet. Og det gir resulteter: Vi har omkring 118.000 unike brukere hver måned. Det er langt, langt over de forventningene vi hadde. Vi håper jo at noen flere av disse ønsker å bidra til at vi kan bli sterkere, bedre og mer mangfoldige. Hvis vi kunne overtale 3000 av disse til å spandere en 100-lapp i måneden, ville vi hatt et årsbudsjett på 3 millioner. Det ville Norge og omverdenen legge merke til, for å si det forsiktig.

Nye abonnenter kan tegne seg her.

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.