Abby Martins intervju med Max Blumenthal blokkert av YouTube i 28 land

0

Dette intervjuet er blitt blokkert av YouTube i 28 land fordi det angivelig «strider mot lokale lover». I virkeligheten handler det jo om Israels forsøk på å sensurere vekk enhver kritikk av landets overgrep mot palestinerne.

Forrige artikkelTyske eksperter: Vestens angrep i Syria var ulovlig
Neste artikkelKinas frammarsj: Den uimotståelige krafta i de store tall
Pål Steigan
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).