Kampanje: Én ny støtteabonnent hver dag fram til 17. mai.

1

Vi har startet en liten kampanje for å rekruttere én ny støtteabonnent hver dag fram til 17. mai. Første uke ga følgende resultat: 10 nye abonnenter!

Hver eneste uke kommer det nye støttespillere som tegner seg for faste, månedlige bidrag til steigan.no. En hyggelig vekst, men vi vil gjerne stimulere den litt ved å sette et lite mål. Det hadde vært fint å kunne notere oss for 70 nye støtteabonnenter innen 17. mai, altså innen 10 uker. 7 nye i løpet av uka. Vi vet at det er et beskjedent tall, men vår økonomiske tenkning bygger på summen av mange små tall. Skippertak er veldig bra. Men i det lange løp er det den faste, jevne strømmen som kommer til å gjøre oss sterke. Gjennomsnittlig bidrag ligger nå på 150 kroner i måneden for dem som har tegnet seg fast. Legger de nye bidragsyterne seg på det samme nivået vil det gi 10.500 ekstra i måneden og 126.000 i året. Små beløp, når vi sammenlikner oss med dem som har statsstøtte og støtte fra milliardærer. Men vi har bevist at vi klarer å få veldig mye effekt ut av små beløp, og det skal vi fortsette med.

Nye abonnenter kan tegne seeg her.

 

KampanjeStøtt oss

Kommentarer

  1. “Giving is not just about making a donation, it is about making a difference.” :+1:

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere