Stoltenberg: Våre broer, veier og jernbaner må klargjøres for tunge militære kjøretøy

34

Tidligere AP-sjef og statsminister Jens Stoltenberg holdt en tale ved åpninga av NATOs forsvarsministermøte. Vi har omtalt den tidligere, men når foreligger hele talen på NATOs egne hjemmesider. Legg spesielt merke til det avsnittet der NATOs generalsekratær stiller krav til den sivile infrastrukturen i Europa.

We also need to ensure that roads and bridges are strong enough to take our largest vehicles, and that rail networks are equipped for the rapid deployment of tanks and heavy equipment. NATO has military requirements for civilian infrastructure and we need to update these to ensure that current military needs are taken into account.  But this is not a job for NATO alone. It requires close coordination across national governments and with the private sector. The European Union also has an important role to play. So NATO and the European Union must continue to work very closely on this vital issue.

Altså: Stoltenberg og NATO krever at hele den sivile infrastrukturen i Europa skal legges til rette for krig. Han krever at veiene våre, broene våre og jernbanene våre skal gjøres klare til å tåle de tyngste stridsvognene til USA.

Dette sier mannen som sto foran det såkalte rosetoget i Oslo i 2011 og snakket om kjærlighet. Han vil sette Europa på krigsfot, og han krever at medlemslanda spar ut haugevis med skattepenger for å gjøre veier og broer og jernbaner klare til å ta imot USAs krigsmateriell.
Sjøl i Norge har vi problemer med å holde veier og jernbaner på høyden til vanlig sivil bruk. Men nå skal vi altså bruke en masse penger på å gjøre det lett for USA å kjøre inn tunge våpen.

Og for hvilket formål? Svaret er åpenbart: dette handler om forberedelser for krig mot Russland.

 

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


34 KOMMENTARER

 1. Neida, det handler om å være forberedt på en ukjent fiende, djevelens eller psykologiprofessorenes styrker som er sammensatt av spesielle satanistavdelinger fra nesten alle land på jorda. De kan komme fra alle retninger.

  For å unngå dette, bør man frata psykologiprofessorer, psykologer og til dels psykiatere all makt, inkludert anledning til å sparke og ansette folk i viktige posisjoner i forsvar, politi og i politikken. Det er vel kun djevelens noiafolk som tror at USA har som mål å angripe Russland.

    • Yess! Da tenker jeg at jeg stiller meg i sikkerhet maks ett skritt rett bak deg, jeg. Sånn ja.

     -Kom igjen, Psykoprofessor Pingle! Hva har du tenkt å gjøre nå, liksom?! Mora di er ikke her, og det som kommer har du faktisk bestilt selv. At du og resten av det mørke kollegium har gapt på dere kjevesperre i et historisk anfall av hybris, er noe dere kunne prøvd å lære noe av til en annen gang hvis dere hadde fått et forsøk til, i stedet for å stå der å sippe. Det får dere selvfølgelig ikke, nok er nok, men sånn i prinsippet. Hils den kjipe sjefen deres og si han får sende noen bedre neste gang! Good riddance and get lost! Loser!

     • Du bør nok stå litt lenger bak ellers kan du bli mistenkt for å være en rompejeger. En meter er innenfor deres komfortsone, og langt innenfor min antikomfortsone. 5 til 10 meter burde være mer passende.

      Rompejegerne er slike som sniker seg inn på folk bakfra, også barn, presser seg opp mot oss, forsøker å homoinfisere oss og raner oss for de goder, blant annet ens kone, som Gud har gitt oss. De mest utspekulerte av dem kan infisere og rane folk på litt lengre avstander, for eksempel opp til en meter.

      Rompejegerne opererer både i fysisk tilstand og i åndelig.

      Man bør holde øye med hva som foregår bak en; kanskje et sladrespeil hadde vært tingen?

 2. Rent isolert er ikke dette så ille, hvis hensikten er rent defensivt.

  Men hvorfor skjedde ikke dette under den kalde krigen før supermaktens Sovjets fall?
  Tenk så fine veier vi ville hatt i Norge i dag hvis dette hadde skjedd under den kalde krigen.
  Den gang var trusselen om et russisk/sovjetisk angrep mot Vest-Europa større enn i dag.
  (Sovjet gikk tross alt inn i Afghanistan, og Stalin hadde planer om å okkupere Iran helt fram til Sovjet fant olje og gass i sentral-asia, da var det ikke lenger nødvendig å okkupere Iran. I dag er Russland fremdeles en stor eksportør av olje og gass fra egne kilder mens Europa derimot er en meget stor importør av olje og gass. Russland er villig til å eksportere store mengder olje og gass til Europa).
  Russland er en mye mindre stat enn Sovjetunionen. Russland er en stormakt, men ikke en supermakt. NATO er omtrent 10 ganger sterkere militært enn Russland (og selv ikke Russland+Kina er militært sterkere enn USA).
  Jeg mener at til og med NATO sier at Russland egentlig ikke utgjør en militær trussel mot NATO-landene. Russland har feks ikke okkupert Ukraina (bortsett fra Krim på sett og vis, og gitt militær støtte til opprørere i Øst-Ukraina). En okkupasjon av Ukraina ville ha blitt for kostbart og for problematisk for Russland (dessuten ville dette ha skjedd for lengst hvis dette var Russlands mål). Hvordan kan noen tro at Russland planlegger å okkupere hele Øst-Europa?
  Putin er ikke Stalin (men i vest kan det nesten virke som om mange tror at Putin er mye mer blodtørstig enn Stalin).

 3. Fine veier i Norge ?
  Jeg regner heller med at det blir fokus på veien fra Trondheim til Sundsvall i Sverige og at Jernbanen på denne strekningen rustes opp.
  Det samme gjelder ny bane bare ca 18 mil , fra Mo i Rana til Storuman i Sverige og bare opprusting videre til Umeå ved Bottenviken. Likeledes en opprusting av banen Narvik – Kiruna- Bottenviken.

  Finnmark og Troms må bare inse at de aldri, aldri får baner som oss andre, da de kunne bli brukt av en angriper.

  Første mål er å etablere styrker i Trøndelag. Dernest å «sukre» vei/bane-utviklingen. Dette kan skje som i Jugoslavia som ble vedtatt destabilisert av USA i 1982 og straks «sukret» ved å la de få OL i Sarrajevo i 1984.
  Kompakt og flernasjonale Vinter- OL i Lillehammer- Oslo – Åre- Falund- Stokcholm kommer for å bygge infrastruktur fra Norge mot øst.

  • Det var psykologer med deres klonende professorer, samt trolig en del psykiatere m/fjertefølje og ormeyngel som ødela Jugoslavia. De gir gjerne USA skylda for det se selv sto bak. De fikk for eksempel serbere til å knuse sine egne hellige og legge skylda på muslimene.

   • Det er synd på USA som får skylda hele tia. Sånn er det å være storebror- buhuu, snufs. Hva skal vi gjøre for å endre på dette?

    • Vær advart, Jostein. Det virker gøy i begynnelsen mens man enda tror at man har en reéll sjanse. Det er helt illusorisk. I denne grenen av resonnering er Terje fullstendig utilnærmelig; en slugger du bare kan glemme å møte på hans egen hjemmebane. Han har knust meg lett på både kondis, teknikk og styrke hver gang jeg har glemt og begynt å innbille meg ting igjen. Terje bare leker med oss, vet du. Litt som å bryte håndbak med unga og la dem nesten knekke deg ned lenge, inntil det er på tide å ta det hele tilbake til realitetenes verden. Men det som ikke dreper deg, gjør deg sterkere, sies det jo. Og siden Sensei Terje heldigvis er en gentleman på bunnen risikerer vi jo tross alt ikke livet, liksom. Så det er ypperlig sparring i hvert fall, da.

     Jeg tar av meg alt jeg har av både hatter og hår, Terje. Legenden skal synges til den ytterste dag.

     • Ja, hva er realitetenes verden? Finner man den hos gudsforlatte psykologiprofessorer som tyr til åndstyveri/rompesuging for å få fatt i i liv/ånd, liv og kraft, som er multikriminelle og bruker løgn som metode?

      Eller finner man den hos folk som Gud gir alt til fordi de holder seg på matta, følger De Ti bud (du skal ikke vitne falskt om din neste), tror på Jesus som Guds sønn og som er sannnhetssøkende og har sannhetens ånd?

      Så lenge de befinner seg på denne veien, vil Gud/Jesus være i dem, og de vil ikke være som professorene og deres lakeier, ormeyngel og fjertefølje, nemlig døde og tomme, bare tilsynelatende levende fordi de stjeler.

     • Terje, jeg ser du fremhever budet om ikke å vitne falskt om ens neste. Som i så mange andre gamle bud er det solid grunnvisdom i det, også for den som ikke definerer seg som en troende kristen.

      Jeg antar at det ikke er alldeles tilfeldig at du gir meg det budet akkurat nå, iom. at jeg raljerer så mye og skriver deg inn i mine egne fortolkninger og tanker om både det som er og det som ikke er. Jeg tar det til ettertanke. 🙂 Men jeg forsikrer at det aldri er ondskapsfullt ment, og vi får vel tro at ikke mange leser det som noe alvorlig forsøk på et falskt vitnesbyrd om hvem og hva du er. Til det er både konteksten for spesiell og formen for tydelig spøkefullt ment tror jeg. Dessuten har du Gud på din side ifølge deg selv, så noen små flåsete kommentarer fra et vanlig menneske som ikke engang skjønner sitt eget beste og blir en kristen, tipper jeg egentlig preller veldig greit av på deg.

      Ang. «hvem og hva du er», vet jeg at en del mennesker jeg kjenner som leser litt her, tror at du er en sk. shill, en person engasjert av en eller annen aktør/ interesse for, anonymt eller under fingert identitet, å trolle kommentarfelt med ulike typer posteringer som er egnet til å desinformere, avlede og sette diskusjonsagenda, eller ofte bare sette nettstedet i vanry som userøst og mest fulgt av useriøse. Jeg har selv forlengst tenkt tanken, og sikker kan man jo aldri være, men har landet på en stor sannsynlighetsovervekt for at du ikke er det, men en ærlig fyr som sier hva du tenker, føler og tror så forståelig du klarer.

      Hvis du er en shill allikevel, utroper jeg deg herved til verdens beste i faget når det gjelder konsekvens og stayerevne, men må også si at dersom hensikten skulle være å sette dette nettstedet i vanry ville din være en dårlig strategi. Din stil og personlighet slik du fremstiller deg selv er såpass unik at man skal ha passe dårlig sosial intelligens og evne til å lese mennesker for å la ditt nærvær i kommentarfeltet påvirke oppfattelsen av steigan.no og/ eller avisens lesere i noen spesiell retning. Folk skjønner at du ikke er representativ for hverken redaksjon eller noen andre lesere enn deg selv. De få som eventuelt ikke skjønner såpass har antakelig uansett et stykke igjen før de egentlig skjønner nok av hva de leser til at de burde gjøre det her. Selv mener jeg ditt nærvær sier én, og bare én ting om denne avisen, og det er at redaktøren ikke er veldig opptatt av å frisére kommentarfeltet sitt for å skape noen pyntelig fasade eller falsk konsensus, ei heller påvirke inntrykket av mangfoldet av lesere. Derfor spiller det heller ingen rolle om du er genuin eller en underholdende shill med en dårlig plan. For faste lesere er du Terje Henriksen, punktum, hverken mer eller mindre, en unik karakter man kan like eller mislike. Og jo mer man leser deg, jo mindre lager man seg hypoteser og spekulasjoner rundt motivene.

      Tilbake til mitt ærend: Det var selvfølgelig ikke noe falskt vitnesbyrd om deg her. Ikke at det var sant heller, men det var bare ikke et vitnesbyrd om deg. Jeg kommer av og til med påstander/ hypoteser, men de kan klart bestrides, og er ikke basert på noe et vitnesbyrd bør være basert på. Da snarere vitnesbyrd om meg selv, om noen, som kan få meg til å vrøvle ivei på akkurat den måten, og med akkurat deg. 😀 Vi kjenner jo ikke hverandre nok til å kunne gi noe i nærheten av noe saklig vitnesbyrd om den andre, og sånt driver jeg derfor ikke med. Det finnes en viss anstendighet og et slags alvor langt inni her et sted, skjønner du. Men jeg prøver å ikke bruke opp de greiene der med en gang, jeg er jo bare halvgammal enda, så jeg sparer til når det virkelig kreves. Så jeg fleiper mye på kanten – og sikkert av og til over, etter enkeltes mening. Og som du vet er det fler enn deg som også får sitt av og til. Alle skal med, som de sier i Arbeiderpartiet! 😀 Men du inspirerer meg med din genuine stemme til å kommentere litt på min måte i hvert fall, om akkurat det noe særlig til kompliment får bli opp til den det gjelder, men det gjelder i hvertfall relativt få i forhold til alle jeg leser, og derfor teoretisk kunne replisert til.

      Legger til at jeg mener å forstå at du heldigvis ikke mistenker meg for å stå i ledtog med onde krefter mot deg eller andre, selv om vi er uenige om mye og jeg ofte sier du er gæærn. Det har jeg blitt fortalt selv en del ganger, og vi vet begge derfor nøyaktig hvor lite det ordet betyr for den «gærne» dersom man selv føler seg rimelig trygg på omtrent hvem og hva man er. Du kan få kalle meg gæærn hver dag hvis du har lyst og bestemmer deg for å spare litt på anstendigheten du også!

      Og om jeg ikke er en kristen, kjenner selvfølgelig også jeg den fantastiske livskraften, livsviljen eller om du vil, gudommelige energien som gjennomsyrer alt levende og er det stoffet vi er laget av. Jeg er ikke så god til å se den for meg i en guds skikkelse, men jeg er temmelig god til å se den for meg som livet i utfoldelse, føler stor takknemlighet for å være priviligert, og får mye belønning for liten innsats, slik jeg opplever det. Så jeg tror også på noe ikke-materielt som er større enn mennesket og favner alt, og som «vitenskapelig materialist»-hjernevasket agnostiker er det også et viktig poeng for meg å understreke at det ikke står i motsetning til noe den moderne vitenskapen sier. Her kunne jeg godt være som en religiøst overbevist i min oppfatning, for strengt talt har jeg nesten litt vanskelig for å ta helt alvorlig hvis noen påstår at de ikke kjenner og vet at de er en del av og et produkt av denne viljen. Andre dogmer om det forfekter jeg ikke.

      Alt jeg kan gjøre er å prøve å la takknemligheten få utløp i handling i det små, her blant mine medmennesker rundt meg i hverdagen. Finnes Gud, må han ha mer tro på meg enn jeg har på ham, og det er jeg glad for. Håper i såfall han finner det å være tilstrekkelig som takksigelse at jeg i hvert fall har vett på å være takknemlig og sette enorm pris på alt det gode jeg får fra alle kanter, og etter beste evne prøver å dele det slik jeg anser rett og nødvendig. Så langt synes jeg han virker fornøyd, for han lar meg aldri lide noen nød, i hvert fall. Det virker som et prinsipp, der jo bedre jeg klarer å være med å bidra positivt til noens liv uten å bekymre meg nevneverdig for meg selv, jo mindre grunn får jeg til bekymring. Belønningene kommer tilbake i alle former hele veien. Hva det heter spiller mindre rolle, det funker. Regner med at det er underforstått, men uansett, det handler selvfølgelig ikke om penger eller materiell belønning utover å slippe unna all form for virkelig nød. Men å, så mye annet og bedre det kommer ramlende ned på den måten.

     • Jeg har fått en del trening ved å diskutere med kristne og mot ateister, satanister og psykologer på religionsgrupper og andre grupper gjennom 20 år. Min hensikt er å spre sannheten om hva jeg har opplevd, så kan andre som har vært ute for noe lignende finne ut hva og hvem som har rammet dem, og hvorfor.

      Jeg håpet også at jungeltelegrafen var i full drift, og det har det vist seg at den er.

     • Jeg er fremdeles ikke enig i alle detaljene, for å si det forsiktig, men det er mindre viktig. Det som er viktig er at du er en veldig fin fyr jeg har stor sans for, og uavhengig av at jeg ikke deler alt av din virkelighetsbeskrivelse, mener jeg det er rett og naturlig at du prøver å advare andre om at slike farer kan stå på lur overalt når du først opplever det slik du gjør. Det viser en ansvarsfølelse. Folk får ta det slik de vil og kan, men du har sagt fra i hvert fall. Fair enough, det.

      Og ja, sorry, det med rompejeger-buffer på 5-10 meter er mottatt. Da blir det 7 1/2 meter og rygg mot rygg så vi har 360º aksjonsradius.

    • Ja, de strever, og vi kverulerer. De, var det 0,001 % disse oligarkene utgjorde, de her i vesten. «Anna» sier de har holdt på i 600 år. Hun la til en globalresearchartikkel som tar for seg aksellereringen av businessmodellen NWO, den delen som handler om Europa og hva dette kontinentet kan være verdt og hvordan de kan plyndre det, og bruke det på sin videre krigsferd. Med andre ord, vente oss mer enn snart det nye Europa, det totalitære sådanne. Var det fra Juni neste år…

     De «få» kan sove i fred, mens andre – her Polen iflg. art. kan pusse sin lange nese, politikerne m.a.o. Så IN det er blitt med lange neser…
     Den lange nesa herover har noe med det samme å gjøre. Veksten ble holdt i sjakk lenge. Den ble den nektet å vokse – Nå, tar den revansj og vokser, selv om sannhetens time er her. Jeg undres; hvor stammer disse langnese-innehaverne fra. Dailymail (Murdock) snakker stadig om aliens; er han en av dem selv? Skjønt han Murdock sier så mye skit, nok en oligark-ærendsgutt.

     Et annet stort spørsmål står på min liste:
     Hvordan kuppet disse mafiose kreftene politikerne i Europa. Fordi de alle kan da ikke ha vært, og er samme støpning som kremmeren i Hellas, som fallbyr landet for en slikk og ingenting. Forresten så trenes Hellas hær i Israel, skal den inngå i den kommende europeiske? Får han rabatt på gjelda da. Hellas, god øvelse for europeiske lakeier/landsødeleggere til glede for de mafiose utyskene.

     https://www.globalresearch.ca/a-totalitarian-europe-now-on-our-doorstep/5617176

     Grøss! Og folk fraskriver seg kunnskap. «Våre politikere ville aldri komme til å gjøre noe som kunne skade oss», var det en som så naivt sa idag. Da ville de tatt affære, mennesker har samvittighet …. osv. Du snakker meg om å leve i tåka, vel det gjør vi jo faktisk etterhvert, iallefall her vest.

     Rundlurte, mange av våre politikere, jeg vet; mange tror de har vært med på, og er med på et salig eventyr. Hæ….

     Mulighetene snevres inn, vi synes okkupert, for en skjebne for Norge. Fra demokrati til tyranni. Det er så underlig, sannheten kommer så tilsynelatende brått, men den er jo planlagt og ruget på gjennom bl.a. to verdenskriger og enda lenger tilbake.

     • Noen er rundlurte, og andre ikke. Noen kan være så angrepet av åndsparasitter/professorale frontkjempere at de frykter for livet og lar seg presse til å hjelpe dem.

      Åndsparasittene kan for eksempel drepe ved å stjele folk og stanse hjertene deres eller åndedrett, og andre drapsmetoder. Da gjelder det å ha Gud/Jesus med seg, tro på sannheten og be om hjelp, og ikke gi opp. Herren hjelper oss, og noen av Guds utvalgte kan også hjelpe.

 4. «Fine veier i Norge ?»

  Det varierer litt. På enkelte strekninger er det jo nesten ikke asfalt, men på andre er det nesten asfalt.

   • Tusen takk. 🙂 Uten Terje hadde det ikke blitt noe av, men han byr på seg selv og er dessuten en utrolig ryddig fyr på minst ett punkt; han lar seg ikke påvirke til engang å nærme seg syrlige tilbakemeldinger på noe, men etterlever tydeligvis en beundringsverdig regel om at det er bedre å si ett negativt ladet ord for lite om noen, nærmest uansett kontekst, fleip eller alvor, enn ett for mye. Derfor var det på sin plass med en slags unnskyldning eller forsikring om at intet av tøyset mitt er vondt ment når det ikke er adressert til maktens misbrukere. Terje er kul, og virker å ha et etisk kompass som veier opp for mye – bedre enn mitt, i hvert fall, for jeg kan jo bare håpe på tilgivelse i det hinsidige for kjeften min. 😉

 5. Tilfeldigvis?? Hørte jeg en melding på radioen for noen dager siden om at mange broer i Norge er i en elendig forfatning. I fagmiljøet har dette vært en kjent sak i hvertfall i 20 år uten at det er gjort noe med det. Det henvises ofte til skader vi ikke ser, som undergraving av fundamenter i vann. Det kan jo hende de nå plutselig blir interessert.

 6. Dårlige bruer og veier og et velutbygd Heimevern er Norges beste Forsvar mot at Supermakter lett kan rulle inn over oss, fra øst eller vest. Store forsvarsverker og flyplasser ble bare bombemål uansett.

 7. Trodde dere viste at alle våre bruer allerede er underminert.

  Arven og erfaringen fra 2 verdenskrig ( invasjonen april 1940) og ‘Den kalde krig’ la grunnlaget for denne ‘forsvars’
  mekanisme.

  Dere marxist- leninister (maoister) liker ikke å lære at vi hadde slikt forsvar?
  Det leder meg til spørsmålet: ‘hvorfor liker dere ikke at nasjonen har et forsvar’?

 8. Är det inte så att de mest kända norrmännen (utanför idrottarnas led) är Jens Stoltenberg och Vidkun Quisling. De har en del gemensamt. Också under den senares tid 1940-45 kunde Norge glädja sig åt en mängd fina vägbyggen . . .

  • Under invasjons dagene i april 1940, rakk ikke norske styrker ( hadde ikke sprengelementer) til å sprenge broer etter seg de de flyktet for fremadstormende nazister.

   Det var lærdommen de brakte med seg etter krigen og alle broer fikk innebygd TNT sprengelementer.

   Men man kan jo bare spekulere, men hvis vi hadde vert foreberedt, og fikk sprengt broene, kan du være sikker på at nazistene hadde bygd opp nye og flotte bruer i løpet av de 5 årene de var her.

   Forresten Anders Persson,
   så håper jeg for din del du er klar over den lite heltemodige innsatsen Sverige la for dagen 1940 -1945?

 9. Dette handler om den fienden som alt står i landet. Når den stadig voksende diasporaen får beskjed om voldelig opprør må landets begrensete forsvarsstyrke raskt kunne forflyttes internt i landet. Russland er bare brukt som avledning. En krig med Russland vil være over før en eneste russer har krysset vår felles grense i nord.

  Samme rasjonale, indre fiende, ligger til grunn for tyskerenes «behov» for opprustning av infrastrukturen, velvilligst kamuflert av Stoltenbergs henvisning til Russland.

 10. Fun fact relatert til noe av diskusjonen som foregår her: Hitler hadde faktisk seriøse planer om å lage en firefelts motorvei helt fra Trondheim til Berlin.

 11. Jeg får frysninger på ryggen av dette. Ja over alle som lever i sin egen TorneROSE søvn og ikke ser hverken hva som har skjedd og hva som er planlagt fremtid. Jens Stoltenberg har vært omgitt av illusjonistene ( ikke minst sin egen far han tittelerer som Thorvald) så lenge nå og er selv blitt en illusjonistmester.Når man som ung AUF medlem er uttalt pasisifist og over noen år endrer syn er det selvsagt pga ytre påvirkninger. Samtidig er det åpenbart at han tidlig hadde de kvaliteter som er ønsket fra «toppen av næringskjeden»…! Vi bare må gjenta og gjenta til evig tid at han er Bilderberger som resten av eliten. Og selvsagt gjenta at han beordret norske soldater til å bombe Libya tilbake til steinalderen i 2011. Det var svenneprøven og han var kvalifisert som Natosjef.
  At han er kvalifisert til å beordre atomangrep SKAL vi ikke betvile et sekund. Nå kom de første F 35 flyene til Norge og vi skal i snitt få et nytt fly annenhver måned i minst tre år. Prisen er ikke fastsatt, antallet varierer oppmot hvem man får informasjon fra,- men det er åpenbart at «fredslandet Norge» er blitt en krigsmaskin i farligste klasse. Nato har europas største natobase på Haakonsvern noen minutter bilkjøring fra Bergen sentrum. Amerikanske soldater i tusentall leker seg i nordnorge og F35 flyene, betalt av norske skattebetalere, er siste krone på verket. Norske politikere har sammenhengende siden fredsdagene i 1945 latt seg manipulere av krigsmaskineriet.
  Dette er ren vondskap/dævelskap satt i system. Og at Norge må påregne atomkrig på norsk jord tidlig i prosessen ligger i kortene. Norge er nabo med en av verdens mektigste nasjoner Russland. En folk som jaget nazistene til helvete utfra Norge i 1945. Et mektig folkeslag som alltid har vært god nabo og som alltid har behandlet lillebroren Norge som den snille, blonde gutten man har på fanget og behandler som verdens beste venn. Når man ser alle avtaler Norge har fått igjennom i havområdene på nordkalotten er dette ikke pga gode forhandlere i norsk politikk. Det er ene og alene pga storhet fra Russland og kjærlighet til lillebroren i vest.
  Og takken er at vi behandler Russland som en fiende og fyller lommene med verdens jævligste våpen og forbereder oss til krigshandlinger. Samtidig som man flørter med ukjente makter på andre siden av jordkloden. Det er naboen som ringer etter hjelp når vi ligger på rygg i hagen med hjerteinfarkt. Ikke en facebookvenn på andre siden av jorden som twitrer dævelskap og som har som hovedoppgave å komme alle og enhver til unnsetning i krisetid. Eventyrfigur og kun det.
  Jens Stoltenberg har erkjent at han liker makt. Noe man må ha for å forandre det samfunnet man lever i . Men det er tristere enn alt når man ser at han ikke har skjønt det enkleste av det enkle. Man skal herske over makten og ikke omvendt. Enkle valg. Vi husker at Kjell Magne Bondevik avviste Bush til å være med å invadere Irak i 2003. Et godt eksempel på evne til å HERSKE OVER makten, kanskje det beste i Norge etter 1945. Og det er samme maktapparatet som jobber 24-7 mot Norge. Kynisk og dævelsk krigsmaskineri
  Men vi skal som kjent ikke skue hunden på hårene…ei heller en puddel.

  • Sveits har motsatt strategi, med strategiske broer og tunneler underminert, med tanke på å stoppe en eventuell invaderende fiende. Flyplassene har de inne i fjellet, der jagerflyene spretter direkte ut fra fjellsiden.
   Med all propagandaen om Russisk aggresjon, vil vel en forsterkning av veier og broer gjøre et eventuelt angrep enklere for Russerne.
   Et annen tankekors er, at Sveits, i motsetning til Norge har tilfluktsrom for samtlige innbyggere og har hamstret mat, vann og medisiner for en lengre periode.
   Forøvrig, etter min mening, på tide at noen seriøst tar opp fakta rundt 22/7, da det er ganske klart at Breivik ikke var alene den dagen. Dette innebærer at Stoltenberg er korrumpert, og kan la seg presse av Eliten, til å gjøre uønskete grep.

 12. «The Saker» har ein interessant analyse ute no:

  http://thesaker.is/the-two-great-us-american-myths-which-can-result-in-a-war-with-russia/

  Nokre hovudpoeng:
  Hangarskip er utdatert teknologi anna enn for å plage svake motstandarar
  Russland har konvensjonell hypersonisk raketteknologi som kan verke avskrekkande på USA/NATO
  Dermed treng ein ikkje lite berre på kjernefysiske våpen for avskrekking

  Dette er kanskje godt nytt for verda, Noreg og folket på Ørlandet. F 35 er «sitting ducks» som enkelt kan takast ut med konvensjonelle sprengladningar i hypersoniske rakettar.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.