9/11: A Conspiracy Theory

19

The Corbett Report

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


19 KOMMENTARER

  • Korrekt. Og de ble arrestert av amerikanske myndigheter. Kort tid etterpå ble de sluppet fri og sendt tilbake til Israel. De stilte opp på et talkshow på israelsk TV og sa selv at de var Mossad-agenter som var i New York den dagen for å «dokumentere hendelsen». De hadde altså kunnskap om terrorangrepet på forhånd.

   Slike israelske «kunststudenter» var det mye av i Statene i tiden før 9/11. Og noen av disse «kunstnerne» fikk sågar bruke en etasje eller to av WTC for å installere en «kunstinstallasjon» som besto av sprengladninger av typen som blir brukt til kontrollert sprengning av bygninger.

   Naturligvis bare en tilfeldighet. De stakkars forfulgte israelerne var bare sultne, misforståtte kunstnere. Og kritiserer man dem er man både antisemitt, nazist og sinnssyk konspitulling.

 1. James Corbett var også nylig i København, og her hadde han et meget interessant foredrag, Echoes of WWI: China, the US, and the Next «Great» War. Og han skriver i beskrivelsen til videoen: In the early 20th century, the world’s dominant superpower looked warily on the rise of a competitor to its supremacy. The machinations of the British to contain the rise of Germany led inexorably to the First World War. Once again in the early 21st century, the world’s dominant superpower is looking warily on the rise of a competitor. Will the American Empire’s machinations to contain the rise of China lead to the Third World War? Or is the American/Chinese conflict another engineered conflict for the benefit of the few at the expense of the many? Join James Corbett as he presents «Echoes of World War I» to the Open Mind Conference in Copenhagen, Denmark.
  https://www.youtube.com/watch?v=I6dOPMgdjLo&feature=em-uploademail

 2. Strålande ironisk video, kortfatta og poengtert!

  Eit hovedpoeng er at regimet i Washington gong på gong har synt at dei er i stand til å nytte dei grovaste løgner for å fremme sine saker.

  Ikkje minst for å bygge opp under åtaket på Irak: Ikkje eit ord av det USA kom med var sant!

  Eit land ligg i ruinar og kanskje meir enn ein million er døde berre i samband med dette.

  Kan ein etterpå stole på nokon som er i stand til å nytte så grov løgn for å begå ein så grov forbrytelse?

  Sjølvsagt ikkje!

  Prisverdig at Steigan vågar å ta opp temaet 9/11.

  Det er sjølvsagt uråd for Steigan å sjekke alle ulike påstandar som kjem fram.
  Eg skjønar godt at han vegrar seg for å gå inn i dette kvepsebolet.

  Men som eg har terpa på tidlegare: Det er fysikken i denne hendinga som let seg evaluere av oss utan tilgang på dei som var involverte i det som skjedde denne dagen.

  Og fysikkens lover gjeld alltid og over alt.

  Når den offisielle forklaringa ikkje let samsvarar med fysikkens lover er det noko som skurrar, for å seie det forsiktig..

  Utpå hausten vil vurderingane av fallet til WTC7 bli lagt fram til fagfellevurdering, og den endelege konklusjonen vil bli lagt fram på våren 2018.

  Å kalle eit opent forskningsprosjekt på fysikken i fallet til WTC7 som blir lagt fram til fagfellevurdering for «konspirasjonsteori» er absurd.

  Eg vil oppmode Steigan til å følge dette prosjektet, og gjerne publisere det på norsk.

  http://ine.uaf.edu/wtc7

  http://www.wtc7evaluation.org/

  Så kan dei som står bak den verkelege konspirasjonsteorien ( jfr. videoen til Corbett ) henge der og sprelle.

 3. https://www.youtube.com/watch?v=yutvaoLg1gQ&t=1827s

  Mossad gjorde denne bestillte jobben av USA’s Zionistike Elite. Diise mennesker er annerledes enn mer av oss normale. De er GUDER, står over Menneskeskapte Lover og kan foreta seg ALT det vi andre ikke engang i våre villeste drømmer eller fantasier kan være sant. Legger ved forklaringen fra en ex Mossad agent i neste felt.

 4. https://www.youtube.com/watch?v=4NTbLx5u_LE&t=226s

  Ex Mossad Offiser explains The Terror-Attacks.

  I S I S is Israel Secret Intelligence Service

  ISIS is et verdensomspennende Zionistisk redskap for å utrydde sine muslimske naboer og nære slektninger for å UTVIDE Rotschilds IS RA EL som denne familien allerde eier 80 % av, og har erklært Det HELLIGE JERUSALEM til sin Hovedstad, men det blir aldri nok. Dette er like sykt som om EN ENESTE av de Skandinaviske Statene, Norge, Sverige, Finnland, Danmark og Island skulle utdrive befolkningen og naboene som vi har FELLES KULTUR med, og vi skal TRO at Afrikanske Land skal ta imot de fordrevne millioner som flykter – sender sine «barn» og menn i forveien – fordi vi VET at i Muslimske Land vil ta imot oss KRISTNE og UGUDELIGE Velkommen, GI oss alt vi trenger og DERES Media vil fortelle hele Den Arabiske og Muslimske verden i alle dens variasjoner INKLUSIV Jødisk ZIONISME – da de alle stammer fra samme jord, Natur. Kultur og Klimaslik er JØDENE og MUSLIMENE edtt og Det samme Folk og ingen annen RELIGION / POLITISK AGENDA bokser raskere i verden i vår tid. I Tyskland kreves det allerdee at de stakkars muslimene fra Myanmar må hentes til Tyskland. De ellers så fredelige Budhister har tydelig fått nok av mennesker som i SIN RELIGION TROR de er Verdens GUDER og kan overta dcet hele og gjøre som de vil – helst utrydde ALLE HVITE, da kun BLACK IS BEAUTYFUL og vi må utvannes – helst utryddes.

  Zionister og Deres kumpaner står bak Invasjonen i Europa for å SKAPE mer «Lebensraum» for Rotschilds Kriminelle Banking System, som er iferd med å RUINERE oss alle, sogar de Rikeste Landene – de fattigste er kun av interess pga Natur-Rikdommene. MENNESKER betyr i dette Systemet INTET. Våre egne regjeringer tar imot deres penger PRIVAT, for å føre denne «Politikken» eller for IS RA EL – som Angela Merkel (halvt Jøde) sa: IS RA EL kommer alltid først.

  ALLE som hevder noe annet enn DEN OFFISIELLE SANNHET, blir angrepet på mange forskjellige måter, men når Det Monetare Systemet kollapser under Den Ubetalelige Gjelden til Rotschilds Banking System, som stjeler alle lands rikdommer ved at VI ALLE må betale skatt til DEM, ikke for Vårt Eget Felles Beste, og dette er nå iferd med å kippe over, for ALT som blir for Ekstremt og har nådd et Peak Point, vil meget raskt AVSLØRE hvor Kriminelt dette er, men vi er så utrolig naive og ønsker å TRO at ALLE Mennesker er LIKE og GODE og kun vil OSS DET ALLER BESTE…..DUMHET kan ikke engang GUDENE utrydde…

 5. Etter i flere år å ha lest grundige rapporter rundt hva som skjedde er jeg personlig ikke i tvil om at 9/11 slik den er fremstilt en gedigen bløff. Her har Truls Lie i Ny Tid vært en dyktig journalist som har pirket bort i vepsebolet her i Norge. Det er enorme mengder å gå igjennom og man skal se på mye med kritiske øyne og ikke sluke alt rått.
  Det som er publisert på Internett er av flere svært grundige dokumentasjoner som knuser den offisielle versjon.

  Et vanlig passasjerfly vil aldri under noen omstendigheter ha fysisk mulighet til å dundre gjennom tvillingtårnene samt Pentagon. Til det er flyskrogene så tynne at de ville nesten ha blitt pulverisert på utsiden. Bygningene var dessuten konstruert slik at dersom en ulykke der et passasjerfly eventuelt skulle styrte inn i en av bygningene, ville det kun medføre mindre skader. Vi vet også at flere mobilsamtaler er gjengitt fra passasjerer. Det som overhodet ikke var mulig den gang med den tids teknologi er at det ikke var mulig å foreta samtaler fra 10 -20 – 30 000 fot.

  Det er ikke tvil om at det er funnet nano-termitt på Ground Zero etter at tvillingtårnene » falt i bakken «. Det er vel fjernt fra normalt å oppbevare store mengder sprengstoff i slike bygninger, særskilt ikke sprengstoff som brenner ved langt høyere temperatur enn flybensin.

  WTC7 – building 7 – finnes det ikke tvil om ble utsatt for kontrollert sprenging. BBC gjorde jo en gedigen » blemme » ved å publisere på direkten at WTC 7 hadde kollapset ca 20 minutter FØR bygningen raste sammen : http://www.wtc7.net/

  Så kan vi ta Flight 93 som samme dag ble «kapret» og styret utenfor Shanksville i Pennsylvania. Rettsmedisinere som ankom stedet hadde forventet å finne deler av kropper som man NORMALT gjør etter en styrt. De måtte bare forlate stedet da det ikke fantes så mye som mikroskopiske biter etter mennesker. Alt var pulverisert : https://www.youtube.com/watch?v=IxDjOobmC8M

  James Corbett! The BEST journalist and researcher in the world! : https://www.youtube.com/watch?v=n3xgjxJwedA
  9/11 trillions : Follow the money

  Retired Expert Pilot John Lear – No Planes Hit the Towers on 9/11 : https://www.youtube.com/watch?time_continue=824&v=YQBlv7sZGVE

  Og Bush ble tatt i løgn : https://www.youtube.com/watch?v=TFPOstgw3rk

 6. Dette er en god produksjon, med mye om hendelsene 11 september 2001. Noe få av oss har fått med seg er lastebilen som kjørte rundt, den dagen, med lakkmotiv som viser et fly som krasjer inn i WTC. Samt det store antall arrestasjoner som ble gjort samme dag. Arrestasjoner relatert til hendelsen. Bilen med lakkmotiv ser du fra ca 16:30 ut i videoen. Men det er verdt å få med seg hele videoen. Hele komplottet er så og si avslørt, men de som har avslørt det har ikke nok tyngde til å ta det helt hjem. Sånn er det bare.

  https://www.youtube.com/watch?v=TOI-M3BNMh8

 7. Kamerat Steigan, når jeg ser denne websiden, da fylles sjelen med ro. Jeg er nå viss på at Norge har en dissidentbevegelse. En dyktig og sterk dissidentbevegelse. Jeg håper dere en gang greier å ta over makten. 你辦事,我放心。

 8. Ideen om en høyre og venstreside I politikken stammer fra de tidligste dagene I den franske revolusjonen. Hele ideen baserer seg på kunnskapen om hjernehalvdelene der en stor del av oss er høyretenkere eller venstrehjernetenkere. Slik kan man dele folket opp I to hovedgrupper og sette dem opp mot hverandre. Splitt og hersk fenomenet, så dere “røde” dere er også lurt

  Divide and Conquer: Politics and the Left/Right Fraud
  https://www.corbettreport.com/divide-and-conquer-politics-and-the-leftright-fraud/

 9. Nei, vås og tull. truls Lie kom i LMD i 2006 med det samme sprøytet, så dette er en reprise. Det blir ikke bedre av den grunn. det er mange spørsmål, igjen, greitt. men at det ble plassert sprengstoff i WTC er ikke mulig. Det skjedde bare ikke. Utslagene av sisonisme n er svært farlig for alle andre, men pass på la det ikke i antisemmitisme.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.