NATO organiserer nå nynazistene i Europa

0
Andriy Parubiy og Laura Boldini

Av Manlio Dinucci.

La oss se på de harde fakta: Ved slutten av den andre verdenskrigen reddet både USAs Secret Service og deretter CIA nazi-offiserer for å kunne danne NATOs stay-behind-nettverk.

I 2013 manøvrerte Den Atlantiske Alliansen ny-nazistiske grupper til å gjennomføre en revolusjon i Kiev.  I dag støtter NATO offisielt de nye ukrainske institusjonene, institusjoner som er bemannet blant annet av nazister.  Se bare på presidenten i det ukrainske parlamentet. Mens Den Atlantiske Alliansen burde forhindre enhver oppblomstring av nazismen, organiserer de den i stedet.

Fra dagens Ukraina

Ukraina er i dag så å si medlem av NATO, og nå ønsker de å ble med i NATO på offisielt basis.  Den 8. juni stemte parlamentet i Kiev, med et flertall på 276 mot 25, til fordel for en lovendring som gjør dette til en prioritert sak.  Men Ukrainas medlemskap i NATO vil ikke bare være en formell sak.  NATO anklager Russland for ulovlig å ha annektert Krim, og for å bedrive militære aksjoner mot Ukraina.

Som en konsekvens, dersom Ukraina offisielt kommer inn i NATO, vil de 29 andre medlemmene av alliansen, med bakgrunn i artikkel 5 i alliansen, måtte «hjelpe den som blir angrepet med å foreta nødvendige lovlige aksjoner, inkludert bruk av væpnede styrker».  Det betyr faktisk at de skal kunne erklære krig mot Russland.

Æren for å foreslå det ukrainske lovforslaget om å gå inn i NATO tilkommer presidenten i parlamentet i Kiev, Andriy Parubiy.  I 1991 var han med på starte Ukrainas Nasjonalsosialistiske Parti, et parti som har Adolf Hitlers Nasjonalsosialistiske Parti som forbilde.  De ledet den ny-nazistiske paramilitære gruppen som ble brukt i 2014 i Maiden-plassen-kuppet, ledet av USA og NATO.

Ukrainas Nasjonalsosialistiske Parti sto også bak massakren i Odessa som var ledet av Forsvarsrådet og Nasjonal Sikkerhet, – med Azov-bataljonen og andre ny-nazistiske enheter.  De angrep ukrainske borgere av russisk nasjonalitet i den østlige delen av landet, og til dette formålet brukte de spesielle skvadroner. De banket grundig opp folk som tilhører kommunistpartiet, ransaket kontorene deres og laget bokbål i ekte nazi-stil, – og nå er kommunistpartiet blitt offisielt forbudt.

Så dette er Andriy Parubiy, som i  egenskap av president i det ukrainske parlamentet (en stilling i han fikk i april 2016 for sine demokratiske prestasjoner) ble mottatt av den italienske Laura Boldrini i Montecitorio den 5. juni.  Hun er president i det italienske underhuset.  «Italia» understreket  Boldrini, «har alltid fordømt den ulovlige aksjonen som fant sted ved å angripe ukrainsk territorium».

Andriy Parubiy og Laura Boldrini

Slik har hun slukt NATO-versjonen  om at Russland ulovlig har annektert Krim, en versjon som faller på sin egen urimelighet. Russerne på Krim valgte selv å bryte med Ukraina og igjen bli en del av Russland; – en avgjørelse som ble tatt for å unngå et angrep.  Det er den samme beslutningen russerne i Donbass har tatt, men der har de blitt angrepet av ny-nazistiske bataljoner og andre styrker fra Kiev.

Den hjertelige samtalen i Italia ble avsluttet med en undertegning av et memorandum og forståelse som «ytterligere forsterker det parlamentariske arbeidet mellom de to forsamlingene, både på politisk og administrativt nivå».

På denne måten styrker hun samarbeidet mellom den italienske republikken, som i sin tid ble grunnlagt på motstanden mot ny-fascime, og et regime som er skapt i Ukraina i en situasjon som kan lignes med den som skapte fascismen på 1920-tallet og nazismen på 1930-tallet.

Azov-bataljonen, som har Nazi-symboler som emblem er inspirert av Das Reich SS sitt emblem.  De er innlemmet i Nasjonalgarden, forandret til en regulær militær enhet, og er blitt forfremmet til å være et regiment for spesielle operasjoner.

Azov-brigaden under SS-runen wolfsangel

Deretter ble de utstyrt med væpnet transport og artilleri. Sammen med andre ny-nazistiske grupper, som også var blitt regulære enheter, blir de trenet av instruktører fra USAs 173 AirTransport Division.  Disse er overført fra Vicenza i Italia til Ukraina, sammen med andre fra NATO.

Kiev i Ukraina har på den måten blitt et «barneværelse»  for gjenfødte nazister, midt i hjertet av Europa.  Ny-nazister flommer inn til Kiev fra hele Europa, inkludert Italia.  Etter at de har blitt trenet opp og testet ut i militære operasjoner mot Russland i Donbass, har de returnert til sine egne land.

Det eneste som nå står igjen for NATO er å gjenopplive rekkene i Gladio (stay-behind-grupper i Vest-Europa under den kalde krigen).

 

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Først publisert i Derimot.no

Forrige artikkelMassemigrasjonen er en villet politikk
Neste artikkelAdjø til petrodollar: Qatar satser på yuan renminbi