Hvorfor legitimerer FN bruk av barn i krigspropaganda?

11

En av de mest gjennomskuelige mediabløffene fra Syria var den «sju år gamle bloggeren Bana». På ganske avansert engelsk blogget hun angivelig regelmessig fra Øst-Aleppo, og hun hadde aktuelle politiske kommentarer som knapt noen på hennes alder kunne ha hatt.

Hvilken sjuåring ville for eksempel skrive «Dear world, it’s better to start a 3rd world war instead of letting Russia & assad commit #HolocaustAleppo»?

Begreper om holocaust og verdenskrig samt polemikk mot Russland og Assad, og dette ville de at vi skulle tro på. Dette føyer seg jo også inn i hvordan Hvite Helmets brukte bilder av barn i en kampanje for full krig i Syria.

Barbara McKenzie har gjennomgått bløffen «Bana» og vist hvordan den var nøye beregnet på å fremme krigslyst via sympati for barn.

Sjuåringen hadde også klare meninger om ICCs rolle da hun angivelig skrev:
«Russia and assad should be taken to the ICC if no, no one should ever be charged there.»

«Bana» fikk et ekstra løft da hun fikk støtte av Harry Potter-forfatteren J.K. Rowling, og hun er til og med for fullt alvor blitt intervjuet av CNN. Der virker det riktignok som hun leser en telepromter, men hva gjør man ikke for den gode sak?

27. februar 2017 skrev hun til og med et langt «åpent brev til president Trump» og ba ham om å redde barna i Syria.

Og hun kommer naturligvis med sin sjølbiografi, eller som hun melder på CNN:

«I am happy to announce my book will be published by Simon & Schuster. The world must end all the wars now in every part of the world.»

Problemet med spindoktorer er ofte at de ikke skjønner at de må slutte mens leken er god for at spinnet deres skal ha troverdighet. Å bruke barn til å fremme en tredje verdenskrig er ganske heftig, og derfor er det spesielt ille at bløffen også videreføres av FNs UNHCR, slik:

Lastet ned fra UNHCRs Facebook-side

 

 

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


11 KOMMENTARER

 1. Länken som Pål har i artikeln är skriven i november 2016 då östra Aleppo stod inför de sista striderna. Därför saknas ett omnämnande som förtjänar att påpekas. Någon månad senare fotograferades flickan Bana i knät på Turkiets president Erdogan, vilket kan ge en antydan om vem som bidrog till kampanjen.
  Den privata sektorn i Aleppo sysselsatte 600 000 personer i Aleppos industrier som med framgång erbjöd Turkiet hård konkurrens. Erdogan såg till att industrierna i Aleppo förstördes och att maskinparken stals och transporterades till Turkiet för försäljning.
  I dag visar TV-kanalerna jublande människor i Bagdad som firar Mosuls befrielse. När Aleppo befriades strax före jul och firandet utbröt på Aleppos gator fanns inget om detta på CNN eller BBC.

 2. Å bruke barn som «Våpen» er en del av FN’s strategi for en GLOBALISERT VERDEN. Forskjellige Raser skal ikke eksistere, og da de forskjellige raser har forskjellige utviklings- trinn – passer de overhodet ikke i sammen – så metodene må intensifiseres og ALLE MIDLER skal anvendes i denne prosessen som lenge har vært planlagt.

  Jeg stemte to ganger NEI til Norge i EU, men av en litt annen årsak enn de fleste, da det var snakk om å skape en FELLES EU-HÆR og kampstyrke, og jeg så for meg at Norge en dag ville bli invadert av denne EU-HÆREN, dersom Normenn protesterte mot den fremtidige politikk som EU kom til å føre.

  Det ser ut til at min visjon er iferd med å bli virkelighet. Jeg har lenge undert meg over den egentlige agendaen over EU’s Politikk som også Norge så tydelig nøyaktig følger HVORFOR alle disse UNGE Menn inn i Europa? Det kunne vært stoppet for lenge siden, men INGEN synes interessert i dette – lar tusenvis bare strømme inn i våre land, som vi skal «ta godt vare på».

  Er dette DEN NYE EUROPEISKE HÆREN? Muslimer som vil få nye jobber og bli godt betalt for å holde Norsk og den Hvite Europeiske Befolkningen «i sjakk» for å hindre protest og opprør mot denne galskapen. Norske soldater ville ikke være loja i en EU Hær, mot egen befolkning og familier i samme grad.

  Angela Merkel og De Nordiske Ledere virker fullstendig sikre og avslappede i en egentlig håløs situasjon. Er årsaken at DE har planen klar for å slå ned både Nasjonale Politistyrker , Hær og Befolkning med sin Nye Hær av sorte menn,kledd i sort med masker – slik at vi ikke kan se hvem de er.

  20.000 tyske politimenn klarte ikke å slå ned «Den Sorte Bande» i Hamburg- som var meget godt organisert også med krefter fra utlandet.Alt var planlagt, også med flukt- veier og de var meget mer effektive – da de opererte i små grupper.
  Tyskland har lenge forventet borgerkrig – over den pollitikk som lenge har vært først for å utvanne Det Tyske Folk – og ellers andre Hvite Grupper i Europa.

  Zionister og Muslimer skryter nå åpenlyst over DERES erobring av tidligere suverene stater, og sier de kommer til å overta våre land og ressurser. Muslimer og Jøder står hverandre rasemessig og kulturelt meget nærmere enn Europas Hvite Befolkning, og DE lar seg ikke «BLANDE» med Fremmede RASER, da de selv mener å stå høyt hevet over andre som Gud’s Utvalgte Folk. Akkurat som De kongelige i Europa som tydelig støtter denne sorte Invasjonen.

  Her er en vide som bekrefter mine antagelser. Syria vil bli flyttet til Europa. Vi ser ute i verden hvordan en liten gruppe muslimer og ISIS-Soldater jager bort Kristne og Katolske befolkninger med terror, våpenmakt og legger hele landområder i ruiner i Deres Makabre Agenda om å utrydde DE HVITE og KRISTNE….Det aller verste er at våre BARNLØSE Politikere lar dette skje med åpne øyne.

  https://www.youtube.com/watch?v=Gw3DYxTeqYY&index=34&list=PLkAVwIupiazkKDYp6SpNS5yPv6-T_6FcV

 3. Swedish Security Officer Stops Attempted Rape Of Christian Woman, He Loses His Job And May Face Prosecution _ Walid Shoebat.html

  Verden vi kjente er snudd 180 Grader. Er vi ikke bra nok for Verdenssamfunnet?

 4. bilde
  Svenske Security Officer Stopper voldtektsforsøk Of Christian Woman, mister han jobben sin og kan møte påtale

  2017-07-07 19: 12: 43-04

  Skrevet i Utvalgte Generelt

  “Erik” var opprinnelig fra Sri Lanka. Gift med en flyktning selv, kom han til Sverige over to tiår siden, har siden tjent i det svenske militæret. Nylig under en av hans turer plikt, stoppet han voldtekt av en kristen kvinne i hendene på muslimer. Etter hendelsen og frustrert på det […]

  Les mer

 5. Jeg klarte ikke å legge inn lenken på denne artikkelen fra SHOEBAT som ser det som sin oppgave å redde kristne. Det begynte i Pakistan…..

  Er de kristne alle de pakistanere som flyktet til Norge?

 6. Svindel og svindel igjen fra JIhadistene, White Helmets og Mediamonopolene!
  Den jenta har aldri skrevet en blogg i sitt liv, på egen hånd!

  Men vi ser hvilke hensynsløse jævler som står bak, når de forlanger å starte en 3. verdenskrig, som hevn for at de selv har ødelagt helveteshullene de er født i!

  For de som ikke er i stand til å tenke selv betyr «3. verdenskrig» en full atomkrig. Det er det som er på bordet her, og både USA, Kina og Russland er alene i stand til å utslette menneskelivet som vi kjenner det, med sine atomvåpen hver seg.
  Legg til Frankrike, Storbritania, Pakistan og India, som alle har såkalt «begrenset kapasitet» så er de i stand til å utslette menneskeheten til sammen.

  Vi snakker om muligheten til å ødelegge jorden 4 ganger = garantert, total utslettelse, selv om ikke alt treffer målet, eller faktisk virker.

  Så gale er disse jævlene, de ønsker noe slikt, fordi de tror de kan overleve i jordhyttene sine ute på den muslimske landsbygda!

 7. Hmmm….hadde ikke lest eller hørt om dette intellektuelle vidunderbarnet før nå, men det kan være fordi jeg har skumlest MSMs «dekning» av Syria-krigen. CIA-propagandaen har definitivt blitt langt mer sofistikert siden «den kuwaitiske sykepleieren» i 1990; det får man si. Men man kan jo også spørre seg hva som har skjedd med folks kritiske sans.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.