Den tyske staten innfører dataovervåking av alle

17

Den tyske staten har bestemt seg for å bli trojaner eller datavirus, som skal spionere på alle innbyggeres databruk.

Dette ble vedtatt i en hastebeslutning i den tyske forbundsdagen 22. juni 2017. Det var regjeringskoalisjonen CDU/CSU og SPD som sørget for flertallet.

Gjennom dette får de tyske etterretningstjenestene vide fullmakter til å plassere spionasjeprogrammer i datamaskinene og mobiltelefonene til folk flest. Og som alltid når politistatsmetodene skjerpes, er det faren for terror som brukes som påskudd.

Ifølge DWN ble lovvedtaket et resultat av noe som egentlig var en ganske harmløs lov der overvåking ikke var tema bare tre dager før vedtaket. Men i siste liten innførte man bestemmelser som gir vide fullmakter til bruk av spionasjeprogramvare.

Bransjeforeninga Bitkom har kritisert overvåkingsloven skarpt. De sier at den setter de grunnlovsfestede rettighetene på spill.

Rettseksperter som DWN har snakket med ser på loven som et angrep på borgernes grunnleggende rettigheter. Det er heller ikke lagt fram noen dokumentasjon på at denne formen for overvåking av alle borgere vil kunne forebygge terror.

Bundesnachrichtendienst (BND) har en ganske god oversikt over hvem som er mulige terrorister i Tyskland. Det dreier seg om noen tusentall, og det måtte jo være mer effektivt å overvåke dem. Når oversikten ikke er bedre, så er det fordi Tyskland, etter vedtak fra Angela Merkel, har så slakk grensekontroll som man har, og at man stort sett lar mulige terrorister reise ut og inn som de vil.

Dette skjer samtidig med at den tyske Verfassungsschutz kan rapportere at Saudi-Arabia og andre oljediktaturer driver strategisk støtte til salafistgrupper i Tyskland, der målet er å styrke posisjonen til den ekstreme wahhabistretninga blant muslimene i Tyskland.

Det handler om økonomisk støtte og oppbygging av moskeer og koranskoler som driver misjon for salafismen, skriver Süddeutsche Zeitung.

Den tyske regjeringa er fullstendig klar over at visse salafistiske misjonsgrupper er knyttet til IS-terrorister, siden den nedla forbud mot ei slik misjonsgruppe nettopp fordi den hadde forbindelse med 140 IS-militante.

Tyska myndigheter har også avslørt salafistnettverk som driver rekruttering av militante for å slåss for IS i Syria.

På tross av dette og på tross av at Saudi-Arabia driver en forferdelig og folkerettsstridig krig mot nabolandet Jemen og er hovedsponsor for terroristene i Syria, vil altså “Mutti” Merkel styrke den militære og økonomiske alliansen med Riyadh.

Så Tyskland fortsetter å samarbeide med jihadister i Midtøsten og deres største sponsor, Saudi-Arabia. Hvis man virkelig ønsket å bekjempe terror, kunne man jo slutte med begge deler. I stedet er det altså vanlige tyske borgere som skal få hver sin lille statlige spion i datamaskinen eller telefonen sin.

 

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


17 KOMMENTARER

 1. Det bor en liten populist i oss alle vet du, og denne er de nok enda mer redde for enn den religiøse fundamentalisten. Som jeg kommenterer et annet sted:

  «Populister har vel blitt til de som er motstandere av globalisert kapitalisme, mens fundamentalister er de som er mot det samme hegemoniet på et religiøst grunnlag. Med masseinvandring fra Midtøsten og Nord-Afrika har de fanget populistene og fundamentalistene i en krig mot hverandre, slik at globalkapitalistene kan peke på dem og si at dette er to sider av samme sak, samtidig som de paralyserer motstanderne med å slåss med hverandre og ved dette rettferdiggjøre økt overvåkning.»

 2. Hva er det med det tyske folks dragning mot et fullkontrollert samfunn? Er det en higen etter å la andre (lederne) ta ansvaret, slik at de (folket) ikke trenger å bekymre seg? Uten den helt store kjennskap til Tysklands historie virker det på meg som om de har gått fra det ene føydalsystemet til det andre i rimelig glad og taktfast marsj. Det virket jo som om dette endret seg etter krigen, men er det for inngrodd?

  p.s.
  Ikke misforstå meg, jeg liker tyskere (som jeg liker amerikanere), men det må være lov å stille spørsmål.

  • Jeg tror det er den samme tilbøyeligheten hos tyskerne som i andre sammenhenger er en velsignelse ved dem: Gode på standarder og industrinormering. De bare gjør det samme med seg selv som folk, og blir oppriktig glade av å gå i takt. Ordnung muss sein.

  • Denne dragningen er nok ikke gjennomført. Forbundsrepublikken innførte aldri personnummer nettopp for at staten ikke skulle kunne samle alskens data om borgerne og kunne krysskoble dem. Men muligens har innstillingen til dette endret seg nå..

 3. Det er en politisk taktikk å komme med et slik endringsforslag bare timer før det skal vedtas for å få denne typen vedtak igjennom uten offentlig debatt.

 4. Merkelplanen. En kommentar til SverreMunthe som mener at det tyske folk har dragning for totalovervåkning.
  En sånn snurrig utbredt oppfatning i media er at det er Kanzler Merkel som høyst på egen hånd driver og ombygger Tyskland med asylanter og islamister.
  Som alle statsledere i Europa fra tunge politiske partier,holder disse partiene seg med tenketanker som igjen er finansiert av internasjonale selskaper.
  Merkelplanen fikk Merkel i hende 4 oktober 2015 og er på 12 sider. Kan leses på http://www.esiweb.org som står for European Stability Initiative. «The Merkel Plan».
  Pål redegjør utmerket for den aktuelle lovgivningen nå, men la oss ta et skritt tilbake. Det var en rekke bloggere som fra høsten 2015 skrev om planene bak masseinnvandringen til Europa og linjen til Coudenhove-Kalergis nye euroasiatiske Europa, ble også dratt.
  I 2016 begynte politiet i Tyskland å foreta razziaer mot disse bloggerne,til å begynne med rundt 15 stykker.Myndighetene forsøkte å forklare beslagtagning av PCer etc som et angrep på farlige høyreekstreme,men forbrytelsen besto i at disse redegjorde for at det fantes en plan bak masseinnvandringen.
  Thierry Meyssan var tidlig ute med mange artikler om samarbeidet mellom Erdogan-EU-Merkel om dette og jeg skrev om razziaene i Tyskland på verdidebatt.no i 2016.
  Her starter nemlig krigen mot ytringsfriheten på nettet som nå har fått lovs form i totalovervåkningsstat. Det er overhodet ikke noe tysk ved dette,Munthe,England vil ha akkurat det samme – det er iferd med å bli offisiell EU-politikk.
  Absolutt hele den tyske eliten fører ikke noen krig mot radikalt islam, men mot kritikerne av Islam og masseinnvandring som finnes i Alternative für Deutschland og Pegida-bevegelsen. Det er ikke uvanlig at folk fra det politiske etablissementet omtaler disse som «nazister» og her har de hjelp fra ANTIFA-bevegelsen som på voldelig vis terroriserer de to nevnte. Det aller siste fra Hamburg var at Antifa truet med å bruke ANTHRAX mot AfD-aktivister.
  Helt åpenbart er det slik at den voldelige Antifa bevegelsen har grønt lys fra den tyske djupstaten for sin terror mot dissentere -for den bare fortsetter. Det er ikke slike saker som Die Linke som er hovedfienden for det tyske globalistborgerskapet, men kritikere av masseinnvandring og islam.
  Ytterligere interessant: da den tyske staten satte opp institusjoner for å overvåke tanker på nettet,ble lederskapet av disse befolket med «venstreside» journalister med bakgrunn fra Berlins TAZ.

  • Valgflesk fra Siv Jensen innkluderer øket overvåkning: Ref NTB: «Det siste tiltaket hun nevnte er økt overvåking for å bekjempe radikaliserende aktiviteter». Merkelplanen utbredes til EØS-land, Norge må jo følge opp, vi blir jo snart en «region» i Europas forente stater». Siv Jensen ender nok opp i Brussel i deres finansgruppe som skal sjalte og valte med «regionalbudsjetter» til hver av de tidligere nasjonalstater.

 5. Slik overvåking og verre ting driver psykologiprofessorer og psykologer med i dag. Jeg tror ikke at regjeringer er direkte involverte; jeg har aldri lest eller hørt noe om det, kun anklager om det.

  Jeg sendte for ikke så lenge siden en ruter i retur fordi noe eller noen hadde fjernstyrt eller styrt den slik at autentiseringsmetoden ble endret og den ble umulig å bruke. Det var ikke mulig for meg å endre tilbake.

  Jeg resonnerte meg visst fram til at det kunne være en hemmelig protokoll som ble iverksatt i krisetider som ble benyttet. Dette var også noe jeg også «så» og skrev noe om tidligere. Denne protokollen skal visst også være helt ny og finnes bare på nye rutere. Vanlige kunder har intet kjennskap til den.

 6. Gøteborgposten har en historie om en kar som nå må møte opp i Varbergs Tingsrätt for hets mot folkgrupp.
  Det skulle ikke mere til enn at han hadde skrevet:
  «Araber – fel på alla plan! Varför ta hit de sämsta människorna på vår jord?»
  Tyskland-England-Sverige.
  En må forstå at Norge også vil innføre total overvåkningsstaten så snart som mulig.

 7. Spill for galleriet. All forbrukerelektronikk som selges er allerede kompromittert før produktene kjøres ut fra fabrikken. Sånn har det vært i flere tiår. Overvåkningen er så total som den kan få blitt.

 8. Det var med precis samma argument som de kommunistiska öststaterna inskränkte de demokratiska friheterna efter deras maktövertagande 1946-48. I deras fall var det olika väststödda terroristgrupper som tillhandahöll motiven, bla i södra Polen och gränsen mellan Tyskland och Tjeckoslovakien.

 9. Faktisk var det Klassekampen som ga mye oppmerksomhet til at norske politikere hadde begynt å lukte på en aldri så liten snu i utenrikspolitisk orientering,dvs ikke bare stå på USA-foten,men også på en Tysklands-fot. I den anledning kom det ikke opp en eneste melding om hva som foregår inni Tyskland.
  Ja,det har i Aftenposten vært mye snakk om at Brexit var en skjult velsignelse da det brakte aksen Tyskland-Frankrike til prominens som kjerneEuropa.
  Men ingen skriver om den nye lovgivningen drevet fram av justisminister Maas stiller Facebook og Twitters lederskap ansvarlig om det skulle dukke opp hatespeach der. 50 millioner Euro er toppstraffen,mens en individuell person kan få fem års fengsel for gale ytringer.
  Så tirsdag 20 juni 2017 raider tysk politi hjem i 14 delstater og plukker opp 34 anklaget for hatefulle ytringer.
  Bruker man litt tid til å se seg rundt i den norske blogverden,er det faktisk mange blogger som utfra tysk-europeiske modeller er hatespeach,også kristne Dagen som leverer kritikk av Støres fjesking med Islam idag.
  Den som ikke forstår at denne bølgen av totalovervåkning også kommer til Norge,må være farlig hjernevasket av Thorbjørn Egners sosialdemokratiske Utopia. Og det er det jo utallige av.

  • Totalovervåkningen har vært her lenge. Spørsmålet er når eksisterende hatespeech-lover faktisk blir håndhevet. Per i dag er lovene stort sett sovende her til lands.

   Ang. steder som Facebook og YouTube: Det er interessant at de sletter politisk ukorrekte ting (som påstanden om at 9/11 var en inside job), mens de samtidig tillater bl.a. livesendinger av grov vold, samt ren barneporno og annen forherligelse av pedofili osv.

 10. Systemene står nok fall både her hjemme og der ute, så i naturen kan vi jo se hvordan en døende gran ekspanderer i toppen før den takker for seg, folket våkner, så selv om de kan virke rimelig sementert, er det vel bare en fordel at tilstandene blir verre og verre, før det sprekker for selv de med de mest teflonbelagte hjernene.

 11. Allerede under Obama jobbet man med internasjonale planer for global internettkontroll og det var Rahm Emanuel som sjefet dette prosjektet. Så fant man ut at det var best at iverksettelsen ble frontet av FN og ballen ligger nå i øyeblikket hos dem.
  Men etter London Bridge terroren var Theresa May raskt ute med følgende melding om nødvendigheten av «international agreements aimed at global regulation of free speech.» Dette er som tatt ut av FN-dokumenter og identisk med hva også Maas(SPD) i Tyskland pleier å si om dagen.
  Det nåværende norske borgerskapet vet ikke hva godt de kan gjøre for å avskaffe landet og overgi absolutt all makt til New World order-globalismen. På absolutt alle sektorer av det norske samfunnet.Alle.Mest grotesk i øyeblikket er omdannelsen av den «norske hæren» til en angrepsstyrke for kriger mot Russland og Iran.
  Den dagen EU-FN-USA gir direktivet om å våkne de «sovende» lovene her til lands,er de aktivert i løpet av kort tid.Det er jo allerede satt opp og finansiert grupper som er igang med prosessen,såpass mange at jeg ikke har oversikt.

  Etter at Lars Gule og allierte la ned «Motoffensiv.no» 26.9.2016 ble denne erstattet med en lukket facebook gruppe som Gule på Humanetikernes blogg omtalte slik:
  «Vi diskuterer blant annet det vi vet om psykiske helsa til en del av dem som opptrer på nettet.»
  Da en debattant påpekte at det stred mot norsk lov,meldte Gule:
  «Men det er faktisk høyst relevant å diskutere nettdebattanters psykiske helsesituasjon,og da nettopp i lukkede fora.Med tanke på anmeldelser for trakassering,stalking,trusler osv»
  Welcome to the new world order in Norway.

  • Det er nok sannheten de vil til livs, den som avslører de alvorlige og mørke kriminelle handlinger til blant annet fagfolk i helsesystemet som bruker løgn som metode, og deres ormeyngel og fjertefølje.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.