Tegningen av aksjer i Mot Dag AS / steigan.no har startet!

0

Mot Dag AS

Selskapet Mot Dag AS er nå formelt stiftet og vil være eier av nettstedet  steigan.no. Det er dette selskapet som gjennom en emisjon utsteder aksjene som nå legges ut for salg. Alle strategiske vurderinger for steigan.no er lagt til selskapet Mot Dag AS.

Prisen per aksje er kr. 1 000,-. Antall aksjer som legges ut for salg nå er 2 000 stk.

Aksjekjøpsavtaler vil bli godkjent fortløpende av styret. Det er prinsippet «førstemann til mølla» som gjelder. Når aksjetegningen er fullført vil det bli kalt inn til generalforsamling for valg av fulltallig styre.

Rask respons

Rask respons er viktig, slik at vi kan få inn nødvendig kapital for arbeidet som ligger foran oss. Vi er allerede i gang med å bygge opp et ny, forbedret versjon av steigan.no.  Omfang og framdrift av dette arbeidet vil avhenge av hvor fort vi får penger inn.

Slik kjøper du aksjer:

Når du har bestemt deg for å kjøpe fyller du ut dette skjemaet, signerer og sender det til oss.

 

Du kan gå fram på to måter:

1) Printe ut skjemaet, fylle ut og signere. Så scanner du dokumentet og maile det til: iv-stei (at) online.no

2) Printe ut skjemaet, fylle ut og signere. Så sender du skjemaet som vanlig brevpost til:

Mot Dag AS, Oksval terrasse 11 b, 1456 Nesoddtangen

Du kan også be om å få skjemaet tilsendt i posten fra oss om du ikke har tilgang til en printer.

Med vennlig hilsen

Pål Steigan og Per-Gunnar Skotåm

 

Her kan du laste ned vedtektene.

 

 

Forrige artikkelRapport fra Øst-Aleppo
Neste artikkelUlovlig innleie av arbeidskraft i hovedstadsområdet
Pål Steigan
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).