Saudi-Arabia drepte 23 sivile i Jemen, inkludert seks barn

7

Et saudiarabisk angrep nær den jemenittiske byen Taez drepte 23 sivile 17. mai 2017, blant dem seks barn. Det er Hindustan Times som melder dette.

Angrep på sivile er blitt rutine for Saudi-Arabia i deres forbryterske krig mot det fattige nabolandet Jemen. Det er også blitt rutine at slike overgrep ikke formidles i de store vestlige mediene. Børge Brende og Jan Egeland kommer ikke på TV med fordømmelser av slike forbrytelser eller med krav om at Saudi-Arabia må boikottes eller bombes.

Grunnen er ganske enkel. Det er Saudi-Arabia og USA som dreper kvinner og barn i Jemen, og derfor er det ikke noe å legge vekt på.

FN sa i januar 2017 at mer enn 10.000 sivile er blitt drept i denne krigen og mer enn 40.000 såret. Sulten er så desperat at folk spiser det de kan finne på helsefarlige søppelfyllinger. 370.000 barn står i fare for å sulte ihjel.

Samtidig vet vi at vestlige våpenprodusenter leverer våpen til Saudi-Arabias krig, slik som Storbritannia, som har levert klasebomber som brukes i Jemen. At slike klasebomber brukes mot sivile, er en kjent sak. Norge selger også våpen som brukes av den saudiarabiske koalisjonen i Jemen.

Samtidig bidrar krigen til å styrke al-Qaida (AQAP) på den arabiske halvøya. Og som Financial Times skriver, er AQAP en del av den saudiarabiske alliansens kampstyrker.

Akkurat som i Syria er altså al-Qaida våre alliertes allierte, og akkurat som i Syria bidrar de sammen med oss i å ødelegger et land. Og de vanlige humanistene sier ikke et kløyva ord i protest.

Skal du følge med på det som skjer i denne krigen via norske medier, må du følge med på steigan.no.

 

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


7 KOMMENTARER

 1. Folk er desperate i Jemen. Snakket nylig med en slektning i Jemen som nevnte at penicillinen er blitt verdt gull ettersom medisiner er vanskelige å få inn i landet.

 2. Det er ikke muslimer og horder av sorte menn som strømmer inn i Europa fra Afrika, som er hovedproblemet, men et viktig ledd i å ruinere Den hvite rasens biologi, kultur og nasjonale ressurser, men det et et annet HOVEDMÅL med denne konstruerte «Krigen» : UTVIDE ISRAELS TERRITORIUM, og gjøre Jerusalem til De Forente Nasjoners GLOBALE SENTRUM for alle tenkelig spørsmål. Mennesker invaderer ikke et fremmed land for annen grunn enn å PLYNDRE. Hele verdenshistorien viser til dette faktum. I vår tid er invasjonen designet av helt andre mennesker enn OSS SELV, som har helt andre planer med oss. Vi er vant til å tenke i mer moderate baner – og kan sjelden begripe den gjennomgående ondskapen bak disse planene, utført av menn og kvinner på «Høyt Nivå» – egentlig er det det LAVESTE nivå vi kan forestille oss. Dyr har et NATURLIG INSTINKT, for å BESKYTTE SEG MOT FARER og overgrep – dessverre ser det ut til at Vestens Mennesker har mistet denne ekstremt viktige evnen, eller vi er alle blitt dopet ned på mange forskjellige måter, slik at vi TROR ALLE VIL OSS VEL, OGSÅ VÅR EGEN STAT og REGJERING.

  Ta en titt på HISTORIEN bak «Jødene» – de eksisterte ikke før på 1800-tallet, og årsaken til at de har blitt fordrevet fra land etter land. Den som feilaktig TROR at Rase og Felles Kultur ikke betyr noe, ta en titt på denne videoen. En av mange – som sjelden eller aldri blir vist. Legger også til en av MAX IGAN angående samme tema. Vi trenger å ha kunnskap til HISTORIEN og hva som har blitt fortiet og manipulert bort fra vår felles hukommelse.

  NORDEN og Europa har sin egen kultur, også her er det enorme forskjeller i mellom Syd og Nord. Afrikansk kultur og levemåte er helt forskjellig fra den i Norden, men med Sosial Indoktrinering om at vi alle er LIKE, er en gigantisk svindel som vil få vidtrekkende konsekvenser.

  https://www.youtube.com/watch?v=xNTdajfE14Y

 3. Killing people is The NORM in These Sircles. It is nothing new, but we are too afraid to take a look on what is really going on in These socalled Highest, and Illuminated Levels. It is unbeliveable but The Truth. Now, what these high ranking people have been doing secretly – they want US to know, and make it Normal and Leagal to KILL, MURDER; SACRIFICE innocent people. In USA it is already Accepted Officially to say: KILL THE PRESIDENT, no wonder that NRK is following up this «trend».

  https://www.youtube.com/watch?v=AazJ11xVdb0

 4. Sitat fra Steigan.no «Det er Saudi-Arabia og USA som dreper kvinner og barn i Jemen, og derfor er det ikke noe å legge vekt på»…. – Det som skjer i Jemen er både grusomt og underkommunisert. Men å bruke denslags retorikk, Steigan.no, gjør at oppegående mennesker (europeere eller andre) – avfeier debatt og den språkbruken din som vås. Jeg har ikke sans for hverken Saudi eller USA. Men å kommunisere på denne måten, når du kun de 820 personene i Skandinavia som er enig med deg. Flytt fokus og plattform. mvh Øyvind.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.