Israelsk minister: – På tide å myrde Assad!

0

Den israelske boligministeren Yoav Galant har tatt offisielt til orde for å myrde Syrias president Bashar al-Assad. Det er Times of Israel som skriver dette. Galant som er tidligere general i Israels væpnede styrker, sa dette på en boligkonferanse utenfor Jerusalem 16. mai 2017.

Galant sa at å myrde Assad, ville være å «kutte halen av slangen», «etter det kan vi fokusere på hodet, som er i Iran». Han sa også at Assad og Hezbollah «er større trusler mot verdensordenen enn den islamske staten» og andre sunni-terroristgrupper.

Det er ikke hverdagskost at en minister i en hvilken som helst regjering tar til orde for å myrde en statsleder. Det ville eventuelt ha vært ikke bare en alvorlig kriminell handling, men også en forbrytelse etter FN-pakten, uten at det betyr så mye fra et israelsk perspektiv, der brudd på FN-pakten er dagligdags kost.

Vi i Norge har jo også erfaring for at Israel kan myrde andre lands statsborgere i utlandet, når de finner det for godt, slik de gjorde med Ahmed Bouchikhi på Lillehammer i 1973.

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.