Hvis Støre er venstre, hva er da høyre?

0
Clinton Foundation fikk millioner etter en telefon til Støre

Avisa Klassekampen har startet valgkampen for å få Jonas Gahr Støre som ny statsminister. På lederplass skrev Kjell-Erik N. Kallset 2. mai 2017:

Meiningsmålingane tyder da også på at Støre kan bli statsminister med støtte frå SV, Sp og kanskje også Raudt og KrF. Nett no ser det ut til at Ap kan få godt over 30 prosent av stemmene, at SV vil komma over sperregrensa og at Raudt også kan få plass på Stortinget. Fram til stortingsvalet må alle gode krefter kjempe for ei ny regjering og ei sterkare venstreside som styrkar fellesskapet og samhaldet i Norge.

Klassekampen profilerer seg som venstresidas avis, og har gjentatte ganger gjort det klart at Arbeiderpartiet og Jonas Gahr Støre tilhører denne venstresida. Og gjennom lederartikler som denne lover avisa at dersom Støre overtar statsministerboligen etter Erna Solberg vil vi få ei regjering som «styrkar fellesskapet og samhaldet i Norge».

Hvor tar de det fra? Hvordan er det mulig å hevde at mangemillionæren og den konverterte høyremannen Støre representerer noen slags venstresida?

Har Klassekampen glemt at Støre som utenriksminister var en av de to hovedansvarlige for den forbryterske krigen mot Libya som ødela landet og ga store framganger for de ekstreme jihadistene? Han skrøt til og med av at Norge var best i klassen når det gjaldt å bombe landet.

Støre er en mann som fjesker for den som til enhver tid har makta i Washington, fra hans famøse brev til USAs utenriksminister Condoleezza Rice der han kalte henne «Dear Condi», et brev som er karakterisert som «et av norsk utenrikspolitikks ynkeligste dokumenter på lang tid». Der forsikret han om at ”Norge aktivt støtter Israels rett til å leve i fred og sikkerhet innenfor forsvarbare grenser». Dette er Israels terminologi for å ikke trekke seg tilbake til grensene fra 1967. Har Klassekampen glemt dette, eller hører det til på den utvidede venstresida?

Støre var ikke sein om å øse norske skattemillioner over i den korrupte Clinton Foundation da Hillary C. sjøl ba ham om det.

Støre er for EU, for NATO, for opprustning og støtter alt USA foretar seg. Han går inn for at Norge skal oppfylle USAs krav om opprustning slik at vi innen 2024 skal bruke 2% av BNP på militærutgifter. Er dette venstre, Klassekampen?

Og hvis alt dette er venstre, hva er da høyre?

 

Les også Bombingens uutholdelige letthet

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.