Hvis Støre er venstre, hva er da høyre?

31
Clinton Foundation fikk millioner etter en telefon til Støre

Avisa Klassekampen har startet valgkampen for å få Jonas Gahr Støre som ny statsminister. På lederplass skrev Kjell-Erik N. Kallset 2. mai 2017:

Meiningsmålingane tyder da også på at Støre kan bli statsminister med støtte frå SV, Sp og kanskje også Raudt og KrF. Nett no ser det ut til at Ap kan få godt over 30 prosent av stemmene, at SV vil komma over sperregrensa og at Raudt også kan få plass på Stortinget. Fram til stortingsvalet må alle gode krefter kjempe for ei ny regjering og ei sterkare venstreside som styrkar fellesskapet og samhaldet i Norge.

Klassekampen profilerer seg som venstresidas avis, og har gjentatte ganger gjort det klart at Arbeiderpartiet og Jonas Gahr Støre tilhører denne venstresida. Og gjennom lederartikler som denne lover avisa at dersom Støre overtar statsministerboligen etter Erna Solberg vil vi få ei regjering som «styrkar fellesskapet og samhaldet i Norge».

Hvor tar de det fra? Hvordan er det mulig å hevde at mangemillionæren og den konverterte høyremannen Støre representerer noen slags venstresida?

Har Klassekampen glemt at Støre som utenriksminister var en av de to hovedansvarlige for den forbryterske krigen mot Libya som ødela landet og ga store framganger for de ekstreme jihadistene? Han skrøt til og med av at Norge var best i klassen når det gjaldt å bombe landet.

Støre er en mann som fjesker for den som til enhver tid har makta i Washington, fra hans famøse brev til USAs utenriksminister Condoleezza Rice der han kalte henne «Dear Condi», et brev som er karakterisert som «et av norsk utenrikspolitikks ynkeligste dokumenter på lang tid». Der forsikret han om at ”Norge aktivt støtter Israels rett til å leve i fred og sikkerhet innenfor forsvarbare grenser». Dette er Israels terminologi for å ikke trekke seg tilbake til grensene fra 1967. Har Klassekampen glemt dette, eller hører det til på den utvidede venstresida?

Støre var ikke sein om å øse norske skattemillioner over i den korrupte Clinton Foundation da Hillary C. sjøl ba ham om det.

Støre er for EU, for NATO, for opprustning og støtter alt USA foretar seg. Han går inn for at Norge skal oppfylle USAs krav om opprustning slik at vi innen 2024 skal bruke 2% av BNP på militærutgifter. Er dette venstre, Klassekampen?

Og hvis alt dette er venstre, hva er da høyre?

 

Les også Bombingens uutholdelige letthet

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


31 KOMMENTARER

 1. Så lenge avisa er kjøpt og betalt av den norske stat, kan en vel anta at AP er den beste garantist for fortsatt eksistens.
  Støre liker nok å bli fremstilt som venstre.

  • Det gjelder ikke bare KK. Mesteparten av norsk presse er avhengig av en «generøs» stat. Det gjelder forøvrig store deler av velgermassen også. Festen er over når pengene tar slutt.

 2. Har grundarna av Klassekampen helt förlorat kontrollen över innehållet i tidningen? Vem styr egentligen?

  • Svaret på det første spørsmålet er utan tvil ja! Vem styr? Svar: pengane. Dvs. flest mogleg abonnentar. Ingen skal støytast bort. Difor må «Venstresidas avis» definere venstresida breidt. Og resultatet ser vi.

 3. Kjære Gud, kjære Jonas, kjære Jens, kjære Theresa, kjære NATO, kjære EØS, kjære USA, kjære EU, kjære Donald, kjære Hillary, kjære Barack, kjære EØS, kjære Israel, kjære Saudi-Arabia, kjære Japan osv. Ikke så mye som befinner seg til høyre for erkeimperialisten Jonas.

 4. I vår tid regjerer Ny-Liberalister – Nazister, Sosialister, Maoister, Kapitalister…av alle mulige kategorier som styrer etter En GLOBAL AGENDA i EU – i Norge, i USA, Israel ….har en helt annen plan for SEG SELV, enn for De menneskemasser de angivelig tar så godt vare på. Vi har ikke valgt disse menneskene, de er blitt valgt for oss, på grunn av deres karaktertrekk og egenskaper til å Underkaste seg «Høyere Mål» – satt av ukjente høyere opp pån rangstigen. MÅLENE gjelder ALLE tenkelige aspekter av LIVET. Viktigst for denne politisk / økonomiske / religiøse/ vitenskapelige eliten er å RUINERE og ØDELEGGE enhver Nasjons KULTUR – og dermed alle tidligere suverene Nasjonalstater, selvstendige Individer og medier inn i EN Sentralstyrt og Kontrollert Ny Virtuell Virkelighet – hvor vi alle blir En MASSE som TROR på det samme, sier det samme, hører det samme, gjør det samme. Velkommen i den Nye Digitaliserte Verden – hvor den Politiske drømmen om TOTAL KONTROLL av Massene, skal domineres av Intelligenciaen – som har valgt ROBOTER, fremfor MENNESKER. Lett å håndtere, ingen protester..antagelig blir kun de tilovers som The SuperPower Elite Group ikke trenger for å gjøre skittarbeidet – resten kan elimineres med krig, vaksiner, tilbakeholdelse av informasjon som helbreder kreft og anre uhelbredelige sykdommer, droner og nye ELM- våpen og andre giftstoffer i mat og vann. slik at vi kan dø en «naturlig død». Masseutryddelse er ingen NY Ide, men har eksistert til alle tider.

  Med valget av Donald Trump som president i USA grøsser hele verden, med forakt og hat – for her er det en mann som faktisk vil FORSØKE å forandre på all den Ondskap som foregår på «Høyt» Nivå, som gjør alt for ikke å bli avslørt, slik at de kan fortsette sitt bedrag og kriminalitet inntil Fullførelse av EN VERDENS-REGJERING, EN Pengeenhet. EN BANK….og fjerne alle som motsetter seg Deres Hellige Krig mot alt som vi tidligere visste å verdsette. Nå er de fleste så hjernevasket, at de kun heier alle disse Zombiene frem….og begriper ikke hva de gjør mot SEG SELV i sin ignoranse og uvitenhet. Det eneste vi får lov til er å VELGE. Det skal angivelig bli en plikt, fordi så mange har gitt opp den teaterforestillingen. Velge i Mellom HVA?

  Det kommer til å bli en tøff oppvåkning – for Sannheten er langt ifra Vakker eller hyggelig… men Meget BEFRIENDE. Det er faktisk den største FRIHET et Individ kan ha, for den eksisterer kun i INDIVIDET SELV, ikke utenfor.

  There is no need to run outside
  For better seeing,
  Nor to peer from a window. Rader abide
  At the center of your being;
  For the more byou leave it, the less you learn.

  LAO-TSE

  https://youtu.be/ht738iRgb5k

  • Du gir en meget god beskrivelse av tingenes tilstand. Alt du peker på skyldes menneskets iboende vilje og begjær etter makt. Penger er kanskje den viktigste maktfaktoren. Våpen. Og ikke minst menneskets svøpe og store selvkonstruerte illusjon: Religion. Det er dette som ligger bak alt du nevner og det kommer ikke til å forsvinne så lenge Homo Sapiens befolker jorden. (Som faktisk har vært en meget kort tid). Filosofen Peter Wessel Zappffe innså dette tidlig. Han sa at mennesket burde utrydde seg selv ved ikke å få barn. Han regnet da med at jorden ville trenge ca. 3 mill. år på å komme seg igjen etter katastrofen med menneskets inntreden her.

   • Jag ler – ikke med hån – bare lit komiskt att jag idag på morgonen, för jag läst din (missantropiske) kommentar här ovan, läste mittuppslaget i senaste Le Monde Diplomatic, under rubriken «Folkefiender», att det nu är folkligt att vara anti-folklig.

    Jag är nog mer filantrop än missantrop… (an-trop-ologiskt, retoriskt uttryckt)… jag tror nämligen, att vi alla primärt varken är kvinnor eller män-i-skor, utan en art djur homologa med andra apor som främst kännetecknas av att de är och förblir kommunalt kommunicerandes kommunister… vilka alla centralt betraktat strävar att göra så gott de kan… å klör varandras nakna kroppar likt de hårigas med retorik.

    Alla gör så gott de kan av det som låter sig göras – även tjuven vill åstadkomma det perfekta brottet.

    Dette må man bare le åt, i akt å mening, retoriskt-etiskt-politiskt handlat.

    • Herlig! 😀

     Jeg synes ofte menneskelig aktivitet blir mye mer både begripelig, morsomt og til å bære over med ved å visualisere oss alle med sjimpansehoder stikkende opp av skjortekraven i stedet for de hårfattige månefjesene vi møter i speilet. Det advares imidlertid mot å forsøke, da dette fort kan bli en vane, og erfaringsmessig kan omgivelsene (de andre apene) etter en stund bli både lei seg og en smule frustrert av at alt med et flir skal reduseres ned til evolverte følelser, responser og strategier. Problemet er at denne betraktningsmåten på Homo sapiens stemmer fordømt godt og trenger knapt kompletteres med stort annet for å gi mening, i hvert fall sett med sosialpsykologiske briller. Hva som er relevant på det subjektive nivå kan poeten like gjerne være den beste til å fortelle (- og blir diktet bra nok, kan det til og med vanke interesse fra de motsatte kjønn i belønning!).

     Men i tillegg til din konklusjon om at vi gjør så godt vi kan og klør hverandre på ryggen, er nok det mest fremtredende trekket en endeløs strøm av slarv og en form for skamløs opportunisme.

     • Tack för länken… nu förstår jag varför ingen hona ville bli kona mi. (Hade gött!)

    • Folkefiende var det Henrik Ibsen skrev om i løpet av sine 30 år i Exil i Italien. Han hadde neppe overlevd hadde ikke Bjørnson delt sin inntekt med ham. Norges største matematiker, fikk aldri en jobb i Norge, da han var mer intelligent enn sine professorer. Han døde lutfattig i Paris. Lenge etter hans død fant eliten som hadde avvist hans genialitet at de kunne smykke seg med ham og utdele Abel-Prisen hvert år. Til noen ekte genier betviles. Ikke alle DYR er like – men noen er mer lik enn andre. Godt at vi kan le av Det Store Teaterstykket som i vår tid blir oppført på verdens Scener, med all verdens dyktige skuespillere – egentlig burde vi nok gråte og forskrekkes som i de store Greske Dramaer, men det er tross alt morsommere å le…og veldig helbredende. Å være «folkelig» er neppe noe mål, det er det kun Royalties av alle slag som tillater seg i all offentlighet, det gir sympati å vise seg som folk flest, selv om de neppe begriper hva det vil si i sine private gemakker. Dronning Elisabeth av England har uttalt at hun IKKE er Human. Hun har antagelig forstått noe vi andre ikke skjønner….

   • Hei, Eyvind C. Krogh, og mange takk for et innsiktsfullt svar. jeg skrev et omfattende innlegg, men det «forsvant» – det gikk mer om LØSNING på det Problemene – og de finnes, men undertrykkes av Den regjerende «eliten» som i vår tid vil vise sitt Sanne Ansikt – og det er ikke like vakkert som Fasaden.

    • Hei Laila: Det var synd at den delen av innlegget ditt som antyder en «løsning» falt ut for den skulle jeg gjerne sett. Så meget mer som jeg er temmelig overbevist om at en løsning som du (og sikkert også jeg og flere andre) kan godta, den finnes nok ikke. Da må faktisk et stort flertall av befolkningen og deres politiske ledere være villig til å legge til side den nedarvede viljen til makt. Godta deling av makt, gi sine motstandere et visst armslag og godta at man kan miste makt. At eliten i dag viser sitt sanne ansikt er intet vakkert skue her. Du ser det. De gjør slik forfedrene før dem alltid har gjort med de midler de da hadde til rådighet.
     At ditt innlegg overhode slippes ut til offentligheten bærer nok Pål Steigan tungt på sine skuldre. Absolutt alle andre mediesteder ville vært lukket for et slikt innleg. Det går nemlig i strupen på mange vedtatte politiske sannheter i dag og de som står bak dem, men som i virkeligheten er løgn. Demokratiet er en løgn i dag. En løgn som eliten lever meget godt på mens de skyver foran seg politiske partier og veiretninger som er uten mening for de store sakene i vår tid og som derfor ikke løses. Men for all del, ikke gi deg!

     • Mange takk Eyvind, for ditt svar og intelligente observasjon. Ja, det er herlig at det finnes et medium for å kunne gi uttrykk for det et menneske har på hjertet, takket være Pål Steigan. Vi søker sannheten om oss selv, og om den verden vi lever i, og sannheten er for de fleste altfor smertefullt, det er lettere å fortsette å leve på løgnen. Henrik Ibsen skrev om Livsløgnen som de fleste klamrer seg til – det er derfor hans skuespill aldri går av moten og spilles på alle verdens store scener. Husk han levde 30 år i exil, da han fant sjelene så små i hjemlandet. Selv kommer jeg snart opp i 30 år i utlendighet, først som ung i Vest-Tyskland og senere i Spanien – det ble uholdbart i Norge som økonom og vitenskapskvinne. En tidligere nordmann som jobbet med Anti-terror, hevder at Norge er et av de aller værste landene .Han har selv forlatt Norge. Noen har bedt meg skrive om hva jeg har opplevd, men jeg skjønte at det ville være bedre for min egen helse å konsentrere meg om noe mer konstruktivt enn å dvele ved det forferdelige som hendte – så jeg har fortsatt mine studier og ubetalte og derfor selvstendige forskning, som har blitt til stor glede og inspirasjon – selv i meget vanskelige tider.

      Det finnes ikke noen LØSNING for samfunn som nærmest har utradert INDIVIDET, inn i et kollektivistisk INTET, hvor SELVET forsvinner og blir uten verdi. Massen trengs – fordi den kan lettest manipuleres. Unike, selvstendige Individer er kreative og går sine egne veier – men er de som er mest verdifulle for menneskeheten, med den dypere innsikt de har fått igjennom egne erfaringer og opplevelser i alle mulige fasetter. Vi trenger ikke importere mennesker fra Afrika eller Pakistan for å bli multi-kulturelle, det er vi allerede som en Nasjon av Individer.

      Løsningen er på det Åndelige planet. Vi lever i en igjennom Materialistisk verden, men den ER allerede Skapt og manifestert. Universet og Kosmos som vi mennesker bærer i vårt indre som mikrokosmos er USYNLIG og betegnes i vitenskapen som Anti-Materie, de ledende vitenskapsmenn fatter ikke hva Ånd er, men stadig våkner også Havard Professorer til Ny Innsikt, og forteller de har undervist studenter i 30 år i LØGN. Det er Det Guddommelige i ethvert Individ, som er medfødt i alle, men vi er blitt bedratt, manipulert og indoktrinert til å TRO at vi trenger en Konge, Pave, Prester, Eliter, Regjeringer, Eksperter og alle verdens Institusjoner (som vi andre må arbeide og betale for DERES EKSISTENS, som er kontroll-organenne i denne verden. (Karen Huges, fra Verdensbanken kan alt om dette). Vi er verdiøse, kun som Tjenere for Denne voksende Eliten som i vår tid krever og stjeler så meget i fra egen befolkning – at dette Systemet ikke lenger kan holdes oppe. Det skjer nå kun ved trykking av billioner og trillioner som går til Store Konserner, som egentlig er bankrott, men holdes oppe med kunstige midler – som f. eks. U-Hjelp, som aldri går dit det skal, men støtter f- eks. Export-Industri i å utnytte andre Nasjoners mennesker ved hjelp av korrupte Byråkratier. ARTE Mediakanalen, har reportasjer om hvordan det gjøres på tysk, fransk, engelsk.

      Tilbake til vårt Åndsliv. Ordet ånde eksisterer ikke lenger – vi puster. Og puster vi ikke dør vi på noen sekunder. Det er ikke skille mellom Godt eller Ondt – men et Høyere Nivå i sjelen – hvor vi kan heve oss over Materien, men likevel være tilstede i Kroppen og her ER LIVET FULLKOMMENT, for LIVET, SJELEN eller Det Usynlige Guddommelige ER PERFEKT, det er vi mennesker med alle våre teorier indoktrinering og feil tankegang som gjør vår tilværelse til noe helt annet enn det vi egentlig søker. Dette beskrives nok i kvantefysikken og i studiet om kompleksitet – men dette er strøket ut av vitenskapen, fordi det ikke passet inn i de Teoretiske MODELLENE, som egentlig kun passer for ROBOTER, ikke for Mennesker med et følelsesliv, Intuisjon og et åndsliv – som gir et menneske endelig Den kontakten med SITT EGETLIGE SELV, ikke det Selvet vi har blitt opplært til å spille for å bli likt av andre, elsket, beundret og få stjerne-status i en overfladisk verden. Så mange ærlige mennesker som har nådd så høyt det overhodet har vært mulig i vår materielle verden – følte seg på dette nivået Helt tomme og deprimerte og spurte seg selv: Er dette Alt? Er det dette LIVET handler om? Disse få ærlige menneskene valgte da en helt annen vei og jkarriere og fant det de hele livet hadde søkt etter I SEG SELV, aldri i den Ytre verden.

      Jeg har lest nesten alle de store filosofer, teologer, statsvitere etc. etc. Det sier at den som leter – finner – vi tiltrekkes automatisk til det som virkelig interesserer oss – det kommer helt av seg selv – som ved «Magi». Har hatt stor glede av Joel S. Goldsmith: The Infinite Way – som jeg forsøker å etterleve i praksis. Det er ikke lett i det samfunn vi lever i – hvor vi forsøkes distrahert bortifra det som ER ekte, sant og virkelig. Mennesker har kvaliteter og ufattelig mange gode egenskaper i seg selv – de aller fleste er mest interessert i å ha et godt, sikkert og lykkelig liv. I dag avsløres den MENNESKETYPE som krever makt over andre mennesker. En nederlandsk lege gir en god beskrivelse og vil ha mer forskning på dette viktige emnet. Diise mennesker er det vi IKKE burde beundre og la oss Regjere av. Det er hele deres nettverk av godt betalte Marionetter som er problemet, de klamrer seg til sine overbetalte stillinger og de enorme privilegier som følger.

      Ingen der ute – kan frelse oss. GUD er ikke innblandet i MATERIE. Vi lever i et IKKE-Materielt univers, og vi har blitt løyet for altfor lenge. Jeg inviterte en svensk ekspert på Maya-Kulturen til Oslo, da jeg bodde der for noen år siden. Maya-folket hadde topp matematikere, astrofysikere og kosmologer. De kunne forutsi Fremtiden. Vi lever i en syklisk verden. Den miste på 24 timer, uker, år, årtusner. Nå i den tiden vi lever kommer flere av de helt store sykler – isammen. En på 24 000 år (vår planets reise igjennom Melkeveien) og en mindre syklus på 5000 år. Det gir enorme krefter, som gir mange forskjellige utslag, på klima, naturen, dyre- og menneskeliv. Vi kan FØLE det, Alt går meget hurtigere , Jordens frekvens er øket – slik at 24 timers syklusen er redusert til 16 timer og dette henger i sammen med Evolusjonen, som skjer plutselig. Selv Darwin innrømmet at han ikke kunne begripe hvorfor noen leve -vesner plutselig fikk øyne. Disse utvikles ikke litt etter litt, men er plutselig perfekte. Evolusjonen står lenge stille, så skjer det et sprang oppover. Ikke alle raser eller kulturer er kommet like langt i evolusjonen. Alle Nivåer eksisterer samtidig her på vår klode, fra de mest primitive, til de mest avanserte. Kommer an på hva vi anser som avansert…

      Det kan hende det er HÅP for Menneskeheten, for de som kommer til å overlever den kaotiske perioden som kommer. Vi skal opp på et høyere nivå, og vi trenger å TENKE HELT NYTT. Men intet skjer FØR det eksisterende bryter i sammen. Å GI SLIPP på det Gamle, det som holder oss fanget og igrunnen er ubrukelig – er det beste vi kan gjøre. Det er den eneste måten å befri seg på – fra all gammel ideologi og doktriner. Vi er SKAPENDE INDIVIDER, og det er like mulig å skape noe som er Godt, Nyttig og Helbredende som å legge land og folk i ruiner med krig og all mulig djevelskap. Å bare vær positiv har aldri hjulpet noen – vi trenger å SE DET ONDE i ØYNENE, som kjent sprekker Trollet i Dagslys og Keiseren har ingen klær! Ønsker deg alt godt og en God Natt.

  • «fram»/bak, «upp»/»ned», «öst»/»väst», «vänster»/»höger», «Inne»/»ute»… såvitt jeg kan se är det penumbran «/» mellan tvillingbegreppens tecken – här og nu, där å då – som både skiljer og förenar dig å mig med sannheten og falskheten (mell)om samfund/individ.
   Såvitt jag förstår krävs det minst två för att tolka ett tecken.

   Kap-i-tal är för mig primärt retorik; en kunskapsresurs vi borde mer og bättre lytte til än bare enögt La-Oss-T-se til.

   Allt är ikke en fråga om retorik, men utan retorik kan vi heller ikke förstå att det är sån.

 5. «Hvis Støre er venstre, hva er da høyre?» Ja, korrupsjonen styr og i politikk er er kontrollen over informasjon viktig men det koster penger. De pengene kommer ikke fra arbeiderklassen enn…. Blir til å tenke å finne andre løsninger enn idag kanskje:)

  NOAM CHOMSKY – The 5 Filters of the Mass Media Machine
  https://youtu.be/34LGPIXvU5M

 6. Spot on fra Pål her.

  KK har dessverrre i mange år regna Arbeiderpartiets ledelse som del av venstresida. Det er som Pål påviser her helt utrolig. Samtidig har jo KK vært mot krigene og er mot EU og NATO. Dette har likevel ikke vært viktig nok til at avisa har unnlatt å opptre som heiagjeng for den rødgrønne regjeringa og nå får å få Ap inn i regjering igjen. Hovedmotsigelsen i Norge er i følge KK ikke mellom arbeiderklassen og borgerskapet, men mellom Støreregjering og Solbergregjering. En fullstendig mangel på analyse. Heller ikke innenriks kan jeg se at Ap har gjort noe som er venstre på flere tiår. Partiet har gjennomført en pensjonsreform som har redusert pensjonene for vanlige folk. Dette er jo å overføre verdier fra fellesskapet til finanssektoren. Partiet sto også bak frislippet av bemanningsforetak og de knuser motstanden mot EØS i fagbevegelsen. Vetoretten vil de aldri bruke. KK har også vært mot denne politikken, men anbefaler likevel Ap. Hvorfor vegrer avisa seg for å ta inn over seg realitetene? Hvorfor står illusjonen om Ap som venstre så sterkt?

  Når KK inkluderer Ap som del av venstresida slik de har gjort i flere år svekker de også mulighetene som partier til venstre har til å nå fram i valg. Hvorfor stemme på et lite venstreparti når du har et stort?

  Dessverre har også deler av Rødt de siste åra begynt å omtale Ap som del av venstresida.

  Pål bør sende innlegget til KK, men det blir vel refusert.

  • Hele grunnen er selvfølgelig pengene. Med Ap i regjering anser KK at pressestøtten, som fler og fler anser som en stor uting, er sikkret noen år til. Dette veier tyngre enn at vi dermed får en totalt konform presse som i et og alt verner om tingenes tilstand.

 7. Mener jeg lest i Aftenposten for 4-5 år siden, i faktaboks om Støre, at han er jesuitt. Da skulle de fleste brikker om han falle på plass, tenker jeg. Det var ikke uten grunn jesuitter (og munker og jøder) ble via paragraf 2 i Grunnloven nektet adgang til riket.

  • Jeg mener å kunne vise at Støre (skolert i Frankrike), G.H.Brundtland (bopel i Frankrike), og de nordiske/britske kongelige er sterkt knyttet til den britiske/franske Rothschild familien. Med Macron og Støre i føring i hver sin regjering vil en maskert «kjerne»familie i all hemmelighet (fram til nå) styre i USA, Russland, UK, Frankrike, Tyskland og Norge. Tro det eller ei. Dermed står de fritt til å drive splitt og hersk og sende unge menn og kvinner ut i krig for
   å øke sine allerede astronomiske konti. Den som tar seg bryet med å studere inngående mitt siste blogginnlegg vil forhåpentlig forstå litt mer.

    • Problemet er at «kongedømmet innenfor» i våre etterkommere vil «kongedømmet utenfor» beviselig destruere. Allerede nå ser og beskriver du Zombietendenser. Derfor legger jeg ut «nakenbilder» av keisere/rojale i tilfelle noen få sjeler innså bevisene og kunne spre avkledningen av narrespillet om identiteter (=TABU) på maktens tinder. Det er deres akilleshæl. Akkurat som før 2.verdenskrig har snart alle utvalgte agenter forkledd som politikere posisjonert seg i ledelsen av viktige nasjoner.

     Apropos jesuitter, kongeidentiteter, religion og «Mot Dag», sitat fra riksavisen dott no sitt siste innlegg,
     -Den norske kristne kongerekke opphørte i 1957?:

     Jesuitter var vel forbudt helt til 1956 i vår nasjon, men slike som Mot Dag og den jødiske Professor Edvard (Hambro) Bull, nestformann i Det norske arbeiderparti, skrev blant annet i sin bok: «Kommunisme og religion» (1923): «Vi skal gjøre skolen verdslig, liksom sykepleien og begravelsen og ekteskapet og fødselsregistreringen. Vi skal sloss uforsonlig med den bestående offisielle lutherdom som med andre fordummende sekter. Vi skal ha en pågående kirkepolitikk, fordi vi mener at religion i og for seg er en privatsak.» Videre sier han: «Barna skal gjøres til socialister, og det er lærerne som skal gjøre dem til det.» – «Vi vil bort fra alt det barbariske og fra den usunde moral, som barna lærer gjennom religionsundervisningen.»

  • Der er du ikke på noe meget vesentlig – som burde undersøkes grundigere. De har en Verdens-folosofi som er 180 grad motsatt av den Kristne lære, som Folkemassene i Europa praktiserer, og som blir forfulgt og jaget ut av Muslimske og Jødiske samfunn.

 8. Støre er en karrierepolitiker som like godt kunne vært i Frp, Krf, Høyre, SV, V, MDG, dersom disse partiene kunne tilbudt like mange velgere, og derigjennom sikkerhet for toppstillinger.

 9. Klassekampen (som avis) er daud!

  Dette viser kor viktig utviklinga av steigan.no er!

  Eg hadde ikkje høve til å koma til Oslo på møtet der, men ser fram til ei orientering om korleis det gjekk. Eg trur at du vil samla ein del folk om du legg turen til Bergen Pål! Me er mange raude på denne sida av fjellet!

  Eg er overtydd om at vi er mange som er klar til å yta ein skjerv for å få utvikla denne kanalen til ein tyngre aktør. Ventar i spaning på invitasjon til teikning av aksjar og vidare plan for kanalen.

  Nett-TV kan verta ein viktig brikke. Det er lett å linka til ein video for andre media og eit godt innslag kan jo med eit aldri så lite under, dukka opp på ein MSM kanal?

 10. Denne gangen er kritikken mot KK mer berettiget enn da Pål for en stund siden kritiserte et balansert nyhetsoppslag for tilsvarende, for her handler det om en lederartikkel. Ved en tidligere anledning fant KK det på sin plass med en tilføyelse under en av Kjell-Erik N. Kallsets kommentarer som opplyste oss om at han er gift med en ansatt i Arbeiderpartiet, men han slipper altså likevel til med slikt som dette på lederplass. Det er bemerkelsesverdig, og representerer politisk og kommersielt et latent strategisk og taktisk dilemma for KK. Dette er så åpenbart problematisk at jeg synes Bjørgulv bør redegjøre overfor leserne hvordan han tenker om dette.

 11. «Hvis Støre er venstre, hva er da høyre?»

  Bra tirade mot de facto krigsforbryter Jonas Gahr Verstörer.

  Likevel, hva er alternativet til Støre for bedring / ikke ytterligere forverring med Høyre-Frp??

 12. Støre tok fra første stund avstand fra en NATO-aksjon mot Libya som tok sikte på regimeskifte og som gikk ut over FN’s mandat. Det forhindra ikke at han følgte med sine NATO – allierte litt for lenge på ferda – heilt til august 2011 – etter at NATO’s utenriksministermøte i Berlin eigenrådig endra det mandatet som var gitt dem av Sikkerheitsrådet og erklærte som sitt mål å styrte Gadafi. Støre trekte dessuten den norske kontingenten ut av Irak da han overtok som utenriksminister – i strid med USA’s ønsker – og han gikk, som eineste NATO-utenriksminister, inn for å trekke Hamas inn i fredsforhandlingene om Midt-Østen. Ellers har vel Støres private formue mindre å si for hans plassering langs høgre/venstre-aksen, så lenge han går inn for å auke formueskatten!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.