Dette kartet viser den islamske statens kollaps i 2017

0

Mai 2017 har vært brutal mot Den islamske staten / Da’esh, etter som terrororganisasjonen har lidd en del store nederlag både i Irak og Syria.

De har blant annet lidd nederlag mot styrkene til Syrian Democratic Forces (SDF) (i hovedsak det kurdiske YPG) i den vestlige delen av al Raqqa-området og mot den syriske hæren i det østlige Aleppo ved Jirah-flyplassen.

Kartet er publisert av almasdarnews.

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelUSA nærmer seg en våpen-avtale med Saudi-Arabia på over $100 milliarder
Neste artikkelMafiaen kontrollerte stort flyktningesenter i Italia
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).