Kajsa Ekis Ekman: steigan.no kommer alltid med nya perspektiv på världspolitiken

0

Kajsa Ekis Ekman er en av mange som støtter steigan.no:

«Pål Steigan är en röst som alltid kommer med nya perspektiv på världspolitiken. Hans bok «En gång skall jorden bliva vår» («Sammenbruddet» i norsk versjon, red.) är en svindlande genomgång över de tre E:nas kris: ekonomi, ekologi och energi, som kommer att påverka vår framtid. Hans blogg tar in några av de skarpaste och aktuellaste rösterna i den internationella debatten.»

Foto: Arpi Sakahyan

Kajsa E. Ekmann er en profilert svensk kulturjournalist og forfatter. Ekman skriver på Dagens Nyheters kultursider, er lederskribent på Dagens ETC. Hun publiserer også internasjonalt i The Guardian, TruthDig, FeministCurrent og Kathemerini. Hun foreleser internasjonalt om handel med kvinner og om kriseteori. En del av artiklene hennes er også publisert på steigan.no.

Se hennes foredrag i Aten om kapitalismen.

Bli med du også og skap en alternativ mediekanal med uavhengige, samfunnskritiske stemmer! Som tidligere varslet er tiden nå inne for å gi prosjektet et solid løft. Derfor har jeg etablert et aksjeselskap som skal overta eierskapet til steigan.no. Du er velkommen til infomøtet på Litteraturhuset i Oslo! Tid: Lørdag 29. april kl 11–14. Les mer og meld deg på her.

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.