Kajsa Ekis Ekman: steigan.no kommer alltid med nya perspektiv på världspolitiken

2

Kajsa Ekis Ekman er en av mange som støtter steigan.no:

«Pål Steigan är en röst som alltid kommer med nya perspektiv på världspolitiken. Hans bok «En gång skall jorden bliva vår» («Sammenbruddet» i norsk versjon, red.) är en svindlande genomgång över de tre E:nas kris: ekonomi, ekologi och energi, som kommer att påverka vår framtid. Hans blogg tar in några av de skarpaste och aktuellaste rösterna i den internationella debatten.»

Foto: Arpi Sakahyan

Kajsa E. Ekmann er en profilert svensk kulturjournalist og forfatter. Ekman skriver på Dagens Nyheters kultursider, er lederskribent på Dagens ETC. Hun publiserer også internasjonalt i The Guardian, TruthDig, FeministCurrent og Kathemerini. Hun foreleser internasjonalt om handel med kvinner og om kriseteori. En del av artiklene hennes er også publisert på steigan.no.

Se hennes foredrag i Aten om kapitalismen.

Bli med du også og skap en alternativ mediekanal med uavhengige, samfunnskritiske stemmer! Som tidligere varslet er tiden nå inne for å gi prosjektet et solid løft. Derfor har jeg etablert et aksjeselskap som skal overta eierskapet til steigan.no. Du er velkommen til infomøtet på Litteraturhuset i Oslo! Tid: Lørdag 29. april kl 11–14. Les mer og meld deg på her.

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


2 KOMMENTARER

  1. Pål Steigans ide, initiativ og arbeid svarer på et essensielt moralsk og strategisk behov i samtiden. Dette prosjektet må vi slå ring rundt og støtte opp om, folkens. Så kan vi glede oss til fortsettelsen alle sammen.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.