Kajsa Ekis Ekman: steigan.no kommer alltid med nya perspektiv på världspolitiken

0

Kajsa Ekis Ekman er en av mange som støtter steigan.no:

«Pål Steigan är en röst som alltid kommer med nya perspektiv på världspolitiken. Hans bok «En gång skall jorden bliva vår» («Sammenbruddet» i norsk versjon, red.) är en svindlande genomgång över de tre E:nas kris: ekonomi, ekologi och energi, som kommer att påverka vår framtid. Hans blogg tar in några av de skarpaste och aktuellaste rösterna i den internationella debatten.»

Foto: Arpi Sakahyan

Kajsa E. Ekmann er en profilert svensk kulturjournalist og forfatter. Ekman skriver på Dagens Nyheters kultursider, er lederskribent på Dagens ETC. Hun publiserer også internasjonalt i The Guardian, TruthDig, FeministCurrent og Kathemerini. Hun foreleser internasjonalt om handel med kvinner og om kriseteori. En del av artiklene hennes er også publisert på steigan.no.

Se hennes foredrag i Aten om kapitalismen.

Bli med du også og skap en alternativ mediekanal med uavhengige, samfunnskritiske stemmer! Som tidligere varslet er tiden nå inne for å gi prosjektet et solid løft. Derfor har jeg etablert et aksjeselskap som skal overta eierskapet til steigan.no. Du er velkommen til infomøtet på Litteraturhuset i Oslo! Tid: Lørdag 29. april kl 11–14. Les mer og meld deg på her.

Forrige artikkelMedietystnad när Trumps bevis för kemgasattacken i Syrien sågas
Neste artikkelSex, dop og tiggerkopp
Pål Steigan
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).