IS/Da’esh tar ansvaret for terrorangrepet i London

18

Nyhetsbyrået til Den islamske staten/Da’esh, Aamaq news agency, melder at det var «en soldat for den islamske staten» som gjennomførte terrorangrepet utenfor det britiske parlamentet i London. Dette melder Associated Press, og det er gjengitt i en rekke nyhetsmedier. The Hill skriver:

The alleged attacker in London was a «solider» of the Islamic State in Iraq and Syria (ISIS), the terror group claimed Thursday.

Through its Aamaq news agency, ISIS said the assailant who carried out the «attack in front of the British parliament in London was a soldier of the Islamic State,» the Associated Press reported.

The person «carried out the operation in response to calls for targeting citizens of the coalition,» ISIS claimed.

NRK oppsummerer det som er kjent om angrepet så langt:

To sivile, en politimann og en gjerningsperson er drept etter et angrep ved parlamentsbygningen i London. Gjerningspersonen skal ha blitt skutt og drept av politiet etter at vedkommende gikk til angrep på dem.

En politibetjent, identifisert som Keith Palmer (48), døde av knivskadene. En kvinne og en mann døde som følge av å ha blitt påkjørt.

Like før knivangrepet kjørte gjerningspersonen i bil over Westminster Bridge og meide ned flere personer, inkludert tre politibetjenter. Deretter krasjet bilen inn i et gjerde ved parlamentet, og gjerningsmannen fortsatte til fots bevæpnet med kniv.

29 mennesker har fått behandling på sykehus. Tilstanden er kritisk for sju av dem. Ifølge statsminister Theresa May er ofrene fra en rekke land: Storbritannia, Romania, Sør-Korea, Tyskland, Polen, Kina, USA og Hellas.

To timer etter hendelsen erklærte Metropolitan Police angrepet for å være en terrorhandling og tror gjerningsmannen var inspirert av islamistisk ekstremisme. Gjerningsmannen er født i Storbritannia og har tidligere vært etterforsket i sammenheng med voldelig ekstremisme.

Politiet har gått til aksjon mot flere adresser og pågrepet åtte personer.

Strategien og metodene til IS

Terroren i London følger modus operandi fra terroraksjoner som den i Nice og den i Berlin. Og den svarer til hva talsmenn fra IS har sagt om sine metoder og sine hensikter.

Etter terrorangrepene i Paris i november 2015 skrev jeg:

Den islamske staten fører assymetrisk krig. Den kan ikke stå seg mot russiske bombefly. Men den kan sende krigere til å drepe hundrevis eller tusenvis av ubeskyttede sivile i vestlige byer. Det de ønsker er både å terrorisere oss vantro og å hogge ei branngate mellom vanlige muslimer i vest og resten av befolkninga. De ønsker å skape hat og utestenging av det muslimske mindretallet, fordi det vil øke deres eget rekrutteringsgrunnlag. De har neppe noen tro på at denne strategien vil vinne over noe flertall av muslimene på deres side. men for dem spiller det ingen rolle. De muslimene som ikke godtar deres salafisme, er etter deres syn like vantro som oss andre, og kanskje verre, siden de regner dem som frafalne. I likhet med oss kuffar fortjener de også å dø. Paris-massakrene rammet også muslimer.

Derimot kalkulerer de med at en konfrontasjon vil skape tilstrekkelig mange fanatiske rekrutter til at IS får oppfylt sitt behov.

IS har sagt at de vil terrorisere våre byer og drepe for fote. De har begynt. De har sagt at dette bare er første trinn i en stor storm. Vi bør gå ut fra at de vil fortsette.

IS har sagt at de vil gjenreise kalifatet. De har begynt. De har sikret seg store områder i Irak, Syria og Libya. (I Libya opptrådte jo som kjent Norge som deres flyvåpen og de som vårt infanteri.) Vi bør gå ut fra at de tenker å fortsette slik de har sagt.

Dette virker som fortsatt å holde stikk.

Jihadistlederen Sheikh Abu Mohammad al-Adnani kom med følgende trussel i 2014:

O America, O allies of America…know that the matter is more dangerous than you have imagined and greater than you have envisioned,” … “You will pay the price as you walk on your streets, turning right and left, fearing the Muslims,” … “You will not feel secure even in your bedrooms.”

… “Single out the disbelieving American, Frenchman, or any of their allies. Smash his head with a rock, or slaughter him with a knife, or run him over with your car, or throw him down from a high place, or choke him, or poison him.” … “Kill him in any manner or way however it may be.”

IS har ikke gjort noen hemmelighet av at de ønsker å ramme enhver «vantro» i islams navn. De har også gjort det helt klart at de ønsker å føre sin jihad på europeiske gater og i europeiske byer. Det er ingen grunn til å tvile på at de mener alvor. 

IS er en fremmedlegion som er finansiert og væpnet av arabiske oljediktaturer. USA har vært fullstendig på det rene med at intervensjonskrigen i Syria ville føre til opprettelsen av et jihadist-kalifat og Tyrkia har vært det fremste baklandet for jihadistene og deres viktigste kilde til inntekter via illegalt oljesalg. 

På toppen av det hele har «vår allierte» Recep Tayyip Erdoğan truet europeerne med at

«…ingen europeer eller vestlig person vil bli i stand til å gå trygt og i fred på gata noe sted i verden…»  

Hvor mange eksempler trenger vi for å forstå at de ekstreme islamistene mener nøyaktig det de sier?

 

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


18 KOMMENTARER

 1. Alt henger sammen med alt som kjent…I går startet denne USA-ledede koalisjonen hemmelige møter i USA, Temaet er ikke overraskende bekjempelsen av terror(IS). 70 land har fra 2014- til nå kun lykkes med å få IS til å vokse, få mer våpen, mer trening..Da kom angrepet i London som bestilt…De samme som holder hemmelige møter har også gitt ordre om at terrorgrupper i Syria skal bedriver mer terror. Derfor disse dødelige angrepene mot Damaskus og Hama- provinsen. Som om ikke det er nok starter fredsforhandlinger i Geneve i dag. Den har ‘opposisjonen’ -les saudistøttet terrorgruppe, trukket seg fra. Hva mer kan man ønske seg av utfallet av de hemmelige møtene i USA enn at bomber virker ikke- la oss bombe mer..

 2. «What took you so long», tenkte jeg. Har ventet på at IS skulle påta seg skylden, og syntes de var litt trege denne gangen. De tar nesten alltid på seg skylden/æren for slike ugjerninger, enten de kan ha gjort det eller ikke.
  Independent.co.uk modererer imidlertid litt: The wording of the statement mentioned no direct involvement in the attack, which investigators have said was inspired by Islamist terrorism. Isis frequently claims responsibility for terror attacks that it has not directly orchestrated or facilitated, but that are publicly linked to its ideology.

 3. ISIS har ny taktikk, enslige jihadister (ikke terrorceller), skal angripe, dette gjør at politiets etterretningstjenester vil ha vanskelig for å fange disse opp før de utfører sine angrep. De siste terrorangrep i Nice, Berlin, Dusseldorf og London ble alle utført av enslige jihadister. Og de bruker tyngre kjøretøy, bevæpnet med en kniv. I Nice klarte den islamistiske terroristen fra Tunisia å drepe 88 mennesker med en semitrailer. For dem er ikke » verktøyet» lengre vesentlig, bare de klarer å drepe og spre frykt blant befolkningen. I Storbritannia som hadde ett større terrorangrep i 2005 har faktisk islamsk ekstremisme vokst og ikke blitt mindre. Det forteller oss at ansvarlige pollitikere ikke tar ansvar, nei, de er til de grader tilfreds med den rådende situasjon virker det som at en terrorangrep blir bortforklart som en » syk manns gjerning», mens de ikke forstår at essensen er islam som bringer med seg » radikal islam». Saudi Arabia har finansiert moske bygging i europeiske land, landet har sammen med Qatar også finansiert konservative imamer som de sender utelukkende for å spre mer av hat og vold mot vestlige land, moskeene er en utklekkingsplass for ekstremisme, mange muslimske land er klar over faren og stenger de om natten og når det ikke er bønnetid. I Europa derimot, ingenting skjer, det diskuteres, men feige politikere som ikke vil tråkke ekstremistene på tærne lar de holde på! Og gir gjerne etter for deres krav! Og slik vil både moskeer og ekstreme muslimmske organisasjoner som på toppen ofte mottar statlig støtte, tenk det(!) kunne dyrke frem flere jihadister i fremtiden. Og mens flere terroranngrep skjer, vil vi høre den samme gamle leksa om at dette er ikke islam, dette var en enslig syk og frustrert mann, han var født her, årsaken og ansvarligheten dekkes over, slik sett har jo antirasistene og politikerne funnet tonen sammen, mens demokratiet og ikke minst ytringsfriheten gradvis forsvinner. For det er snart kriminelt å ytre seg negativt selv om islams radikale elementer. Idag ble såvidt er nytt terrorangrep avverget i Antwerpen, det blir dessverre mange slike etterhvert , for taktikken er endret fra al- Qaida og ISIS, men mange er ikke knyttet direkte til disse terrororganisasjoner og kan våkne opp sint og bestemme seg for at idag vil jeg drepe noen » vantro!» En trenger ikke bomber eller maksinpistol for å drepe mange, det holder lenge med en lastebil.

 4. Förra terrorangreppet, i Berlin, kom samma dag som ryska ambassadören i Ankara blev skjuten – så den senare händelsen blev minor news.

  Dagens terrorangrepp kom samma dag som det visade sig att Trump hade rätt, hans kommunikation från Trump tower figurerar i en mängd underrättelserapporter som troligen cirkulerat i media. Icke-nyhet.

  Ledningen för «IS» är identisk med ledningen för CIA.

 5. Det begynner å bli forferdelig forutsigbart:

  Eliten iscenesetter et angrep begått av en “rabiat islamist”. MSM og “alternativmediene” (controlled opposition) gir oss et fiktivt narrativ om hva som skjedde.

  Halve befolkningen reagerer med sinne mot muslimer, og mener vi må kaste ut (eller sekularisere) muslimene, og sende soldater til den tredje verden for å innføre “fred og demokrati” i landet den påståtte terroristen angivelig kom fra.

  Den andre halvparten (som også tror på det offisielle narrativet), mener vi må åpne grensene, slippe inn flere innvandrere — men også denne halvparten er enig i at vi må sende soldater til den tredje verden for å innføre “fred og demokrati”. (Helst ved å væpne og trene opp “moderate opprørere”.)

  Så har man sinnssyke konspinisser som undertegnede, som utgjør kanskje en halv promille av befolkningen, som gjennomskuer spillet — og blir stemplet som, ja, nettopp … sinnssyke.

  Også har man selve eliten (militærindustrialistene og banksterne), som iscenesetter det hele, profitterer på splittelsen, og ikke minst på alle olje-, våpen-, gass- og gjenoppbyggingskontraktene, samt på bankvirksomheten knyttet til krigføringen. I tillegg profitterer de på masseinnvandringen, siden den fører til økende boligpriser, lavere arbeiderlønninger og en splittet arbeiderklasse som er opptatt med innbyrdes strid — slik at den ikke legger merke til hva eliten egentlig driver med.

  https://www.youtube.com/watch?v=ECUZKPh3f5s

  • Hei KZ.
   Jeg tror jeg har knekt en kode.
   På basis av det vi skrev om sist om 20.mars.
   Jeg ble faktisk litt sjokkert.
   Kan du sende en link til bloggen din, så kan jeg ta det der, evnt i morgen, eller i helga.

 6. Nok en falsk-flagg-operasjon, som 7/7, denne gangen utført på 22/3, eller 322 på engelsk, hvilket er Skull&Bones’ nummer, og 22. mars er også Ishtar (ISIS) sin dag – en dag ingen muslimer feirer. ISIS er Israeli Secret Intelligence Service, og støttes av Mossad og CIA, og finansieres fra Tyrkia, Saudi-Arabia, England og USA. Så vi vet hvem som står bak. Se for øvrig 7/7 Ripple Effect 2: https://youtu.be/kwyzpzEgUWE

  • 22 er en populær dato. Vår egen ABB har sagt han er sionist, og var trolig inspirert av Irguns angep på Kong David hotellet i Jerusalem 22 juli 1946. I numerologi er både 11 og 22 såkalte mestertall, og går stadig igjen i disse sammenhengene. Interessant at 22 mars er gudinnens fødselsdag. De hardeste kampene pågår jo nå i hennes kjerneområde i Midtøsten

   • Viktig å huske at frimureren ABB neppe drepte noen selv. Han hadde backup fra Mossad. (Lytt også til Robert Duncan, CIA-avhopper, som forklarer hva slags teknologi som brukes for å styre redskaper som ABB.)

    Etter angrepet kuttet norske myndigheter (og medier) ut all kritikk av Israel. De ble plutselig veldig Israel-vennlige. Betegnende nok.

  • Stemmer. Jeg forutså forøvrig aksjonen (i år som i fjor), og postet forutsigelser både her inne og på min egen blogg.

   Det er viktig å huske at denne aksjonen var en hoax, en amatørmessig iscenesatt hendelse (med kriseskuespillere) som hadde til hensikt å bl.a. markedsføre politikeren og Mossad-agenten Tobias Ellwood. Denne sionistiske politikeren ble fremstilt som en helt, da han angivelig prøvde å redde livet til en av mennene som visstnok døde. Ellwood kommer til å bli markedsført ganske kraftig i tiden fremover, og det er nok meningen at han skal stille som statsministerkandidat etterhvert.

   Legg også merke til de mange Mormoner-referansene. (En av de påstått drepte var mormoner, og lange artikler blir skrevet om ham.) Det er alltid mormonere som visstnok rammes av disse hendelsene. Den unge mormoneren Elder MASON Wells har f.eks. vært til stede ved TRE av disse store falsk flagg-aksjonene de siste årene, og overlevd hver gang.

   Og sjekk klokkeslettet på Big Ben. I flere av tv-bildene ser du at klokken står på 3:22.

   At det nå for tiden er biler som blir brukt i disse aksjonene, skyldes at myndighetene vil forby menneskekjørte biler. Bilene skal i fremtiden styres av computere, slik at myndighetene kan hacke dem etter eget forgodtbefinnende. Å ta kontrollen over computeren i en bil og få den til å krasje i en fjellvegg e.l., er en effektiv måte å bli kvitt brysomme gravejournalister og politiske dissidenter. Se f.eks. på hva som skjedde med journalisten Michael Hastings. Og legg merke til at selv Wikileaks (limited hangout) nylig har avslørt at CIA hacker biler (via bl.a. satellitter) for å fjernstyre dem. Putins privatsjåfør ble nylig myrdet på denne måten.

   Når alle biler er selvkjørende, blir det enda enklere for myndighetene å hacke dem enn det er i dag. Så da kan de svært enkelt kvitte seg med alle brysomme journalister o.l. som kommer litt for nær sannheten.

   En viktig grunn til at disse falsk flagg-hoaxene utføres, er at «anti establishment»-politikere (controlled opposition) som Trump og Le Pen skal markedsføres og bli populære. Disse sionistiske politikerne skal brukes til å demontere den gamle verdensordenen for å bane vei for den nye. (Legg merke til at Trump har puttet 7 av de verste Goldman Sachs-banksterne i «anti establishment»-kabinettet sitt. Og resten av kabinettet består også av tilsvarende sionistiske, krigshissende militærindustrialister og andre skurker som markedsføres som «anti establishment» av «alternativmedier» såvel som MSM.)

   Steve Bannon sier offentlig at Trump er «a blunt tool» som skal brukes for å demontere OWO, slik at veien ryddes for NWO. Bannon mener at USA må starte en storkrig mot Kina innen ti år, og han vil få innført NWO innen 2025. Les boka «The fourth turning», som er Bannons favorittlektyre — ifølge ham selv. Før krigen mot Kina sier han at en storkrig mot Iran er nødvendig. Sionisten Bannon, som lenge var sjef for det sionistiske «alternativmediet» Breitbart (startet av den jødiske sionisten Andrew Breitbart) — er opptatt av å følge Israels vilje, og Israel forlanger krig mot Iran. Bannon passer altså utmerket godt inn i Trumps kabinett, som utelukkende består av Amerikas verste sionister.

   • Hoaxene blir mer og mer amatørmessige, siden de ansvarlige ser at folk flest er dumme og lettlurte nok til å sluke åtet hver eneste gang. De billigste, dårligste amatørskuespillerne hyres inn hver gang, og noen skuespillere opptrer i mange aksjoner rundt om i verden. Dette går fint, siden folk som gjennomskuer iscenesettelsene uansett stemples som sinnssyke av folk flest.

    En annen grunn til at hoaxene er amatørmessige, er at okkultistene (Crowley-fanatikerne) som står bak aksjonene, bedriver spott og hån. Spott og hån er viktige virkemidler for å øke den påstått “magiske kraften” i disse ritualene. Frimurerne og Skull & Bones-medlemmene som står bak aksjonene, ser ned på den gemene hop. De føler seg overlegne og vil gjerne gni sin overlegenhet inn i trynet på folk. Derfor spotter og håner de dem ved å bruke amatørmessige kulisser, talentløse skuespillere og billig teaterblod. (Og politistatens altomfattende overvåkning gjør at de kan finne ut hvem som faktisk gjennomskuer skuespillet, og tvangsinnlegge eller likvidere disse brysomme konspinissene — hvis de faktisk blir for brysomme.)

    Etter aksjonene følger det alltid intervjuer med en eller annen fyr/dame som har det sjeldne etternavnet Crowley (eller K. Rowley e.l.). Crowley-referanser er til stede ved hvert eneste falsk flagg som utføres av Skull & Bones. Ikke bare ved at folk som bærer selve navnet blir intervjuet, men også i numerologien rundt angrepet. 9/11 er det fremste eksempelet på et angrep av denne typen. Mange Crowleys ble intervjuet ifb. med angrepet, og flight AA (Astrum Argentum (American Airlines)) 77, 93 osv. (samt etasjene de krasjet i) var henvisninger til Crowleys okkulte skriverier. Den perverse heroinisten og satanisten Aleister Crowley var morfaren til George W. Bush, og blir tilbedt av globalistene som styrer verden i dag. 22. mars og 11. september hvert år, blir det utført symboltunge ritualer til hans ære.

    Siden alt dette høres ut som pur galskap for folk flest (som er uvitende om frimureri, Skull & Bones o.l.), kan eliten fortsette å jobbe på denne måten. Befolkningen blir mer og mer splittet (bl.a. i innvandringstilhengere og -motstandere), og høyst en promille av befolkningen er i stand til å gjennomskue denne splitt-og-hersk-strategien. Denne promillen stemples som sinnssyk, og blir så latterliggjort, mobbet og stigmatisert — at den er helt ufarlig for eliten selv.

    En mer og mer polarisert befolkning trekkes mot politiske ytterpunkter. “Anti establishment”-politikere som Trump og Le Pen brukes til å demontere institusjoner som NATO, FN, USA og EU — slik at den nye verdensordenen kan innføres om noen år. Denne verdensordenen skal styres av et reformert FN hvor mesteparten av makten ligger hos noen kabbalistiske, sionistiske banksters. Egentlig trenger man bare lese Albert Pike for å forstå hva som skjer i verden i dag. Alt går etter planen Illuminati skrev på 1800-tallet, for folk flest er simpelthen for dumme og uvitende til å tro på noe annet enn propagandaen som pumpes ut av MSM og “alternativmediene” (controlled opposition).

 7. Ja, numerologin, och rymdödlorna, och laserstrålarna från kosmos har förstås också en roll i det hela, nämligen att diskreditera ifrågasättandet och den kritiska analysen.

 8. LONDONISTAN. Jeg vil tro Lawrence of Arabia var den første brite som innledet moderne vestlig krigføring. Han bestakk og vervet Wahhabistammer i SaudiArabia for å nedkjempe det turkoOttomanske Imperiet på 1920-tallet.Lawrence var offiser i britiske etterretning: MI6.

  Da DDR brøt sammen var man meget interessert i Marcus Wolf som var sjef for STASIS utenlandsavdeling.Han havnet i rampelyset og fikk ofte spørsmålet: vilken etterretningstjeneste betraktet du som den vanskeligste å sloss mot.Spørrerne ventet at han skulle svare BND,Mossad eller CIA, men det gjorde han ikke, han sa: MI6 er den mest sofistikerte.
  Jeg skal ikke begi meg inn i noen spekulasjoner om falske flagg eller ikke. Men det er allerede kommet en meter med bøker om hvordan man kan forklare at alle Jihadorganisasjoner i verden har kunnet sette opp kontor i England og de mest berømte Jihadister har fått asyl her.
  Nå anslåes det at MI5 ,innlandsetterretning,har 3000 Jihadister under overvåkning og det skal visstnok koste staten 9 milliarder pund i året.
  De fleste som har skrevet bøker om dette fenomenet er enige om at Lawrence of Arabias metode har vært banebrytende: hvordan snu en presumtiv fiende til å jobbe for oss. MI5 og MI6 har nære kontakter og samtaler med størrelsene innen britisk Jihad. Og undersøker man nærmere ser vi plutselig at Jihad Y setter opp butikk i Tripoli i Libanon eller Jihad X i Tripoli i Libya.
  De øvrige etterretningstjenestene i Europa var rasende for at England ikke utleverte algirske GIA-terrorister,f,eks,men også disse fikk sette opp kontor -akkurat som Qaida i sin tid.
  Det er ikke noen merkeligheter ved dette: MI6 ønsket seg hundrevis av dobbeltagenter som kjempet for Great Britain i Libya,Bosnia,Jemen og Syria.
  Den nåværende britiske økonomien hviler på gode relasjoner med wahhabi-statene i Gulfen,men også Egypt og Jordan er nære partnere. Et sammenbrudd for disse statene i Midtøsten vil være en katastrofe for britisk økonomi. Det sentrale London er allerede å regne som et saudisk-qatarsk-kuwaitsk territorium. Londonistan.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.